Çok canım sıkıldı İstanbul hakkında beni rahatlatın

istanbuka 1000 tl ye kira yok gibi canım çok gettolarda olur oraya da polis panzerle girer akşam 6 dan sonra soyarlar seni... genelde 1500 e kenar mahallelerde yada orta kararyerlerdeki eski evlerde bulabilirsin
1500 liraya orta halli evler de bulduk da ilçemiz tam belli olunca kredi çekebilirsek ev alalım dedik artık. Çünkü baya yüklü miktarda parayı ev sahinine vermiş olucaz

Ben anadolu yakasında ikamet ediyorum yazmıştım
Kızımın okulu ve ögretmenini sevdigimiz için taşınmıyorum buradan bana kalsa maltepe pendik civarlarına giderdim ya da olmadı beylikdüzü sitelerin oldugu civarlara

Sancaktepe, yenidoğan, s.beyli, sarıgazi, samandıra buraları pek tercih etme derim şahsen işyerimiz taşdelen'de bizim güzel yerler var site içinde ama kiraları uygun degil 1500 tl ve civarında

Beykoz'da fiyatlar uçuk diye biliyorum, Üsküdar'da da öyle ama güzel yerlerdir tabi her semtin oturulması tehlike arz eden yerleri var onun için gelip görmen lazım diyorum.

Ümraniye Atakent civarlarını ya da Armağanevler civarlarını düşünebilirsin güzel yerler ve herşey elinin altında ama evler 1100 tl o da giriş ya da bahçe katları fiyatları ve 1500'e kadar ilerliyor
Burdaki yorumlardan sonra sancaktepe den vazgeçtim. Pendik tuzla maltepe kartal tarafına yoğunlaştım en azından mahalleler hakkında bilgi topluyorum ki tercih yaparken hemen elimin altında listem olsun

Burdaki yorumlardan sonra sancaktepe den vazgeçtim. Pendik tuzla maltepe kartal tarafına yoğunlaştım en azından mahalleler hakkında bilgi topluyorum ki tercih yaparken hemen elimin altında listem olsun
Pendik dediğin yerin içine bir çok yer giriyor. Tercih imkanın varsa, merkez ya da Alt kaynarca tarafını tercih et.

Nezih bir semt ve güvenli bir site için bahsettiğiniz para çok az
Ancak şehir merkezine uzak olan semtler olabilir
İstediğiniz semtle bütçeniz örtüşmüyor maalesef
Pendik tuzla civarı sitelerde bulduk kiralık ama zaten kiradan vazgeçtik hesap yapınca satın almak mantıklı geldi

Sultanbeyli küçük suriye resmen. İş yerleri tabelaları bile arapça bazı mahallelerde.
Evet Sultanbeyli filan yazmayın dedi birçok kişi. En azından orda çalışsan da evini başka yerde tut diyorlar. Yine okul tercihinde önceliğim pendik kartal maltepe tuzla ümraniye filan olacak, en sonlara doğru ne olur ne olmaz diye Sultanbeyli sancaktepe olabilir

Bıranşım sınıf, tuzla tarafında öğretmen açığı çok olduğu için orayı joker gibi düşünüyorum. Devirli satış nasıl oluyor ki? Aslında düşündüğümüz şey banka faizine girmeden direkt inşaat şirketlerinin kira öder gibi ev sahibi olma olanaklarından yararlanmak ama şu ama şuana kadar bu şekilde olanların uygun fiyatlısını göremedim.
çok özür dilerim ama birde öğretmensiniz bıranş değil branş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

istanbulu hiç ama hiç sevmiyorum . 2 yıl oldu geleli hala sevmiyorum sevemiyorum nefret ediyorum .
anadolu yakasında 3 yerde oturdum oralardan örnek vereyim .
üsküdar altunizade de oturuyorduk . kirası 1250 tl idi 2 yıl önce. üsküdar iyi bence yani oturulabilecek bir yer.site olmasına da gerek yok diye düşünüyorum oralarda.
sonra 2. durak kadıköy \moda kiramız 2100 tl idi . (hala içim yanıyor :KK70:) metrobüse yakın olsun diye oturmuştuk işten dolayı. orası zaten kimse kimseye karışmaz sıkıntı yok .
3. durak tuzla. kiramız 1000 tl. ama kartaldan öteye gitmenizi pek tavsiye etmem . e5 altı olacaksa yani sahile yakın ancak öyle olabilir. ya da siteler olabilir. pendikte bir site var adı aklıma gelirse yazağım kiraları da uygun ve sitede çok güzel

Evet pendik te eşimin arkadaşlarından daha önce yaşayanlar da alt kaynarca yı önerdiler
evet alt kaynarca diyorum ben de. aman üstten uzak olun türlü türlü insan var.
arkadaşlar orda oturuyorda çamçeşme galiba mahalle , gidip gelirken bile tedirgin oluyorum.
en son satırla birbirini kovalayan gençlerden bahsetmişti

Anadolu yakasında, Tuzla-Pendik-Kartal civarı uygun 650 TL'ye Tuzla'da ev bulunduğunu biliyorum. Tuzla ve Pendik de oturdum Kartal'da oturmadım ama uygun olduğunu duydum. Tabi okul Kadıköy - Beykoz - Üsküdar veya Ümraniye taraflarindaysa Tuzla ve Pendikten ulaşım gerçekten sıkıntılı.

Arkadaşım site içi diyosun ama sitelerin aidatları çok yüksek olur.
semt belli değil her semt mahallesine kadar farklılık gösteriyo.

Ulaşım enbüyük problem istanbulda metro metrobüs var ama onlarlada pestili çıkıyo insanın.

Pendik maltepe ümraniyenin tavukçuyokuna doğru tarafları ancak buralarda 1000-1500 e ev bulursun
ama oralarda oturabilir misin bilemem.

Arkadaşım site içi diyosun ama sitelerin aidatları çok yüksek olur.
semt belli değil her semt mahallesine kadar farklılık gösteriyo.

Ulaşım enbüyük problem istanbulda metro metrobüs var ama onlarlada pestili çıkıyo insanın.

Pendik maltepe ümraniyenin tavukçuyokuna doğru tarafları ancak buralarda 1000-1500 e ev bulursun
ama oralarda oturabilir misin bilemem.
Kiralıktan vazgeçtik kredi çekip bir şekilde ev alalım dedik tabi kredi çıkarsa.

Öğretmenlere 3 te 1 fiyatıymış ulaşım. Öyle duydum.
öyle miymiş ben duymadım bilmiyorum yani ama pek güvenmeyin bu tip şeylere çünkü mavi kart falan pek fayda etmez bir çok şeyde aktarma falan hırparlar sizi siz her halükârda yine 2200 ü falan gözden çıkartın derim yani kira ulaşım v.s..

X