Çok canım sıkıldı İstanbul hakkında beni rahatlatın

Gerçekten mi?? Neden acaba? O kadar kötü mü kimisi tavsiye etti kimisi hiç etmiyor. Yunus Emre mah, Osmangazi mah filan uygun fiyatlı güzel evler gördüm nette. Yaşam nasıl okullar nasıl bilemem

Burada luks sitelerde oturacaksaniz oturun ama site disina cikmayin. Siteler de maalesef cok pahali, sirf aidati bile kira parasi kadar var. Site disina cikma dememin sebebi maalesef pkk olaylari cok var. Hatta bir ara verdigimiz sehitlerimizden oturu arkadasim camina turk bayragi asmis cami taslamislar. Merkezi sarigazide 24 saat propaganda yapiliyor. Sik sik ortaligi karistiriyorlar. Pek guvenli bir yer degil yani. Ayrica hirsizlik olaylari da cok fazla.

Bir de merkezde aradiginiz bir seyi bulamazsiniz. Biz en basit seyler icin bile pendik maltepe vs. gidiyoruz. Ulasim da pek kolay degil minibusler merkezlere suzule suzule gidiyor valla 15 dakikalik yol 1 saar oluyor.

Abla samandira sancaktepe yenidogan kismi hep oyle.. Pkk olaylari cok fazla ve kadin olarak orda yasamak tehlikeli istedigin her seyide bulamazsin.Ben diyorum baskalarida demis ugurmumcu yu arastir hem sessiz sakin hem her sey var

Arkadasim uydukent te oturuyo havaalaninda calistigi icin

O da yillar once 750kira veriyodu sonra bi sekilde ev aldi 180e 3 yil once
Cunku o paralari kiraya vermek koyuyo insana
Evi de 3+1guzel bi ev sitenin icinde guvenli bi yere benziyo

Ev fiyatlari ucuzsa burdan da ev alabilirsiniz belki ve isibize uzak degilse tabi

Merkezde evler baya pahali oluyo ya da semt kotu oluyo

Bulgurlu güzel.. üsküdara bağlı.. kiralar 1000 ile 1500lira arası değişiyor hemde 0 evler. . İnt nir araştır ordaki evleri. . Bende İstanbul u çok seviyorum. Orda doğdum büyüdüm ama şimdi başka bir şehirde evliyim:kızgın:

Hem nezih semt hem iyi bi site hem 1500 :d hem sofor mahalli hem 25 kurus gibi

Guvenlik olur o paraya ama nezih semt degil sehre uzak yeni civar semtlerde olur

Abla samandira sancaktepe yenidogan kismi hep oyle.. Pkk olaylari cok fazla ve kadin olarak orda yasamak tehlikeli istedigin her seyide bulamazsin.Ben diyorum baskalarida demis ugurmumcu yu arastir hem sessiz sakin hem her sey var
İyi ki konu açmışım yoksa sancaktepede birkaç ev beğenmiştim ve yazmayı düşünüyordum kesinlikle vazgeçtim

Arkadasim uydukent te oturuyo havaalaninda calistigi icin

O da yillar once 750kira veriyodu sonra bi sekilde ev aldi 180e 3 yil once
Cunku o paralari kiraya vermek koyuyo insana
Evi de 3+1guzel bi ev sitenin icinde guvenli bi yere benziyo

Ev fiyatlari ucuzsa burdan da ev alabilirsiniz belki ve isibize uzak degilse tabi

Merkezde evler baya pahali oluyo ya da semt kotu oluyo
Uydukent neresi pendik mi? Evler pendikte daha uygun şöyle bir baktım da.

Bulgurlu güzel.. üsküdara bağlı.. kiralar 1000 ile 1500lira arası değişiyor hemde 0 evler. . İnt nir araştır ordaki evleri. . Bende İstanbul u çok seviyorum. Orda doğdum büyüdüm ama şimdi başka bir şehirde evliyim:kızgın:
Canım Üsküdara baktım da çok tuzlu yaa. Son karar olarak bu paraları kiraya vermek yerine ev alalım diye düşündük krediyle filan tabi çıkarsa kredi. Oralarda da satılık dairelerin maaşallahı var

Hem nezih semt hem iyi bi site hem 1500 :d hem sofor mahalli hem 25 kurus gibi

Guvenlik olur o paraya ama nezih semt degil sehre uzak yeni civar semtlerde olur
Nezih demek şehre yakın demek değil. Ayrıca evet 1000 liraya da 1500 liraya da gayet nezih semtlerde merkezi yerlerde güvenlikli sitelerde kiralık evler varmış. Ben de burdaki tavsiyeler üzerine semt semt baktığımda gördüm.

Burada luks sitelerde oturacaksaniz oturun ama site disina cikmayin. Siteler de maalesef cok pahali, sirf aidati bile kira parasi kadar var. Site disina cikma dememin sebebi maalesef pkk olaylari cok var. Hatta bir ara verdigimiz sehitlerimizden oturu arkadasim camina turk bayragi asmis cami taslamislar. Merkezi sarigazide 24 saat propaganda yapiliyor. Sik sik ortaligi karistiriyorlar. Pek guvenli bir yer degil yani. Ayrica hirsizlik olaylari da cok fazla.

Bir de merkezde aradiginiz bir seyi bulamazsiniz. Biz en basit seyler icin bile pendik maltepe vs. gidiyoruz. Ulasim da pek kolay degil minibusler merkezlere suzule suzule gidiyor valla 15 dakikalik yol 1 saar oluyor.
Sayende büyük bi yanlıştan döndüm sancaktepeyi çıkardım listeden. Zaten bıktım usandım güvenlik sorunundan.. Beş sene kelle koltukta çalıştım daha yeter sancaktepe kalsın

Uydukent neresi pendik mi? Evler pendikte daha uygun şöyle bir baktım da.
Kurtkoye bagli sanirim
Havaalanina yakin
Viaport filan var yakininda
Ben begenmistim gittigimde
Satilik evler fiyat olarak daha ucuzdur bence merkeze gore
Kadikoye otobusle gitmek 1saatten fazla suruyo biraz uzak ama hergun merkezde gezicek degilsiniz zaten bence evin oturulabilir olmasi da onemli

Ben tuzla ya gecen sene tayin oldum. Oncenden beykozdaydim ve kirlar gercekten ucmustu. Suan guvenlikli bir sitede oturuyorum. 750 kira veriyorum. Ve gorev yaptigim okuldan da cok memnunum. Insllah hakkinizda hayirlisi olurm elinizde ne kadar var bilmiyorum ama tuzla da emlakkonutun evleri var. Devirli satis yapiyorlar. Ve cok guzel prim yapiyor. Burayi da dusunebilirsiniz. Bransiniz nedir.

Kurtkoye bagli sanirim
Havaalanina yakin
Viaport filan var yakininda
Ben begenmistim gittigimde
Satilik evler fiyat olarak daha ucuzdur bence merkeze gore
Kadikoye otobusle gitmek 1saatten fazla suruyo biraz uzak ama hergun merkezde gezicek degilsiniz zaten bence evin oturulabilir olmasi da onemli
Bence de insan düzgün bi evde otursun da gezmek için yolun uzun olması gözde büyümez. Viaport A yakın birkaç site buldum binalar aman aman yeni değil ama içleri bakımlı bahçe düzenlemeleri, güvenlikleri olması hoşuma gitti.

Ben tuzla ya gecen sene tayin oldum. Oncenden beykozdaydim ve kirlar gercekten ucmustu. Suan guvenlikli bir sitede oturuyorum. 750 kira veriyorum. Ve gorev yaptigim okuldan da cok memnunum. Insllah hakkinizda hayirlisi olurm elinizde ne kadar var bilmiyorum ama tuzla da emlakkonutun evleri var. Devirli satis yapiyorlar. Ve cok guzel prim yapiyor. Burayi da dusunebilirsiniz. Bransiniz nedir.
Bıranşım sınıf, tuzla tarafında öğretmen açığı çok olduğu için orayı joker gibi düşünüyorum. Devirli satış nasıl oluyor ki? Aslında düşündüğümüz şey banka faizine girmeden direkt inşaat şirketlerinin kira öder gibi ev sahibi olma olanaklarından yararlanmak ama şu ama şuana kadar bu şekilde olanların uygun fiyatlısını göremedim.

Bence de insan düzgün bi evde otursun da gezmek için yolun uzun olması gözde büyümez. Viaport A yakın birkaç site buldum binalar aman aman yeni değil ama içleri bakımlı bahçe düzenlemeleri, güvenlikleri olması hoşuma gitti.

Aynen guvenlikli siteler var
Yeniler luks siteler vardi ama pahaliydi havuzlu filandi zaten
Digerleriin de icleri guzel 3+1 zaten ev alirsaniz yaptirirsiniz istediginiz gibi gayet guzel olur
Viaport zaten guzel bi avm ordan alisveris yaparsiniz ya da pendige gidersiniz yarim saat suruyo dolmusla
Orda da sahil var
Arabaniz varsa daha kolay olur zaten

Biz gezmeye yalovaya izmite filan gidiyoduk mesela yakin oralar da iyi oluyodu

Zaten fiyati uygun istiyosaniz cok luks biyerde bulamazsiniz cok pahali evler istanbulda
Burda en azindan semt iyi guvenli duruyo
Arkadasim tek oturuyo mesela gayet memnun

Aklinizda olsun burasi da

X