Çok canım sıkıldı İstanbul hakkında beni rahatlatın

Aynen guvenlikli siteler var
Yeniler luks siteler vardi ama pahaliydi havuzlu filandi zaten
Digerleriin de icleri guzel 3+1 zaten ev alirsaniz yaptirirsiniz istediginiz gibi gayet guzel olur
Viaport zaten guzel bi avm ordan alisveris yaparsiniz ya da pendige gidersiniz yarim saat suruyo dolmusla
Orda da sahil var
Arabaniz varsa daha kolay olur zaten

Biz gezmeye yalovaya izmite filan gidiyoduk mesela yakin oralar da iyi oluyodu

Zaten fiyati uygun istiyosaniz cok luks biyerde bulamazsiniz cok pahali evler istanbulda
Burda en azindan semt iyi guvenli duruyo
Arkadasim tek oturuyo mesela gayet memnun

Aklinizda olsun burasi da
250-300 arası bulduklarımız

Aynen guvenlikli siteler var
Yeniler luks siteler vardi ama pahaliydi havuzlu filandi zaten
Digerleriin de icleri guzel 3+1 zaten ev alirsaniz yaptirirsiniz istediginiz gibi gayet guzel olur
Viaport zaten guzel bi avm ordan alisveris yaparsiniz ya da pendige gidersiniz yarim saat suruyo dolmusla
Orda da sahil var
Arabaniz varsa daha kolay olur zaten

Biz gezmeye yalovaya izmite filan gidiyoduk mesela yakin oralar da iyi oluyodu

Zaten fiyati uygun istiyosaniz cok luks biyerde bulamazsiniz cok pahali evler istanbulda
Burda en azindan semt iyi guvenli duruyo
Arkadasim tek oturuyo mesela gayet memnun

Aklinizda olsun burasi da
Google A uydukent yazıyorum Yenişehir mahallesi çıkıyor aynı yer sanırım

Aynen arkadasimda satsam 200kusure satarim diyodu

Teyzem bahcelievlerde mesala 500binden bahsediyo oturduklari ev icin dusunun artik fiyatlari

Mahallesini tam bilmiyorum canim
Ayadas hakis duraklari fikan vardi gittigimde
Arkadasim alp sitesinde oturuyo
Çok sağol site ismi olarak bakayım

Çekmeköy e baktım yazıcam inşallah. Şimdilik iki yeri eledim Sultanbeyli ve sancaktepe

Sultanbeyliyi direk ele, sancaktepede de nezih 1 2 yer var ama araban yoksa zor. Diğer yerleri kötü zaten.Çekmeköy güzel nezih kiraları da şu an uygun ama metro geliyor seneye uçar fiyatlar diye düşünüyorum.

Çekmeköy e baktım yazıcam inşallah. Şimdilik iki yeri eledim Sultanbeyli ve sancaktepe

Sultanbeyli
kesinlikle ama kesinlikle yazmayın hiç güvenli değil her türlü terör faaliyeti var hatta haberlerde gormussunuzdur çatışma bile çıkmıştı
ben istanbulda yaşamadım ama yakın bir akrabam orada oturuyordu çocuk olunca taşınmaya karar verdiler

Bıranşım sınıf, tuzla tarafında öğretmen açığı çok olduğu için orayı joker gibi düşünüyorum. Devirli satış nasıl oluyor ki? Aslında düşündüğümüz şey banka faizine girmeden direkt inşaat şirketlerinin kira öder gibi ev sahibi olma olanaklarından yararlanmak ama şu ama şuana kadar bu şekilde olanların uygun fiyatlısını göremedim.
Toki nin bir ust seviyeye hitap eden siteleri. Evler genis ve guzel. Alacaginiz eve gore bir miktar pesin veriyorsunuz ev sahibine geri kalan borcunu devlete oduyorsunuz. Kredi cekmeden. Fiyatlar cok degisken sizin nasil bir ev istediginize bagli. Tuzlayi yazarsaniz orhanli ve sifa mahallesi tarafinda yazmamaya gayret edin.

Toki nin bir ust seviyeye hitap eden siteleri. Evler genis ve guzel. Alacaginiz eve gore bir miktar pesin veriyorsunuz ev sahibine geri kalan borcunu devlete oduyorsunuz. Kredi cekmeden. Fiyatlar cok degisken sizin nasil bir ev istediginize bagli. Tuzlayi yazarsaniz orhanli ve sifa mahallesi tarafinda yazmamaya gayret edin.
Şu an nerde yaşıyorsun

Sultanbeyli
kesinlikle ama kesinlikle yazmayın hiç güvenli değil her türlü terör faaliyeti var hatta haberlerde gormussunuzdur çatışma bile çıkmıştı
ben istanbulda yaşamadım ama yakın bir akrabam orada oturuyordu çocuk olunca taşınmaya karar verdiler
Evet doğru öyleymiş. Ay zaten bıkmışım o olaylardan Allah bi daha düşürmesin.

Sultanbeyliyi direk ele, sancaktepede de nezih 1 2 yer var ama araban yoksa zor. Diğer yerleri kötü zaten.Çekmeköy güzel nezih kiraları da şu an uygun ama metro geliyor seneye uçar fiyatlar diye düşünüyorum.
Çekmeköy e gelen metro pendiğe hava alanına gider mi acaba? inşallah gider

istanbuka 1000 tl ye kira yok gibi canım çok gettolarda olur oraya da polis panzerle girer akşam 6 dan sonra soyarlar seni... genelde 1500 e kenar mahallelerde yada orta kararyerlerdeki eski evlerde bulabilirsin

Ben Ümraniye'deyim seviyorum burayı herşey elimin altında ama pahalı ben olsam tercih etmem.
Suan tasınacagım ben de 1100 tl site içinde 3+1 ev bulduk ama o da şans eseri bir tanıdık devreye girdi de öyle yoksa o evin kirası 1500-1600 ederdi.

Suan oturdugum evi ev sahibi 1500 tl'den kiraya vermeyi düşünüyor 2+1 90 m2 üstelik site de degil 5 katlı apartman
Ümraniye aşırı pahalı buraya gelme derim :)

Nezih bir semt ve güvenli bir site için bahsettiğiniz para çok az
Ancak şehir merkezine uzak olan semtler olabilir
İstediğiniz semtle bütçeniz örtüşmüyor maalesef

Ben anadolu yakasında ikamet ediyorum yazmıştım
Kızımın okulu ve ögretmenini sevdigimiz için taşınmıyorum buradan bana kalsa maltepe pendik civarlarına giderdim ya da olmadı beylikdüzü sitelerin oldugu civarlara

Sancaktepe, yenidoğan, s.beyli, sarıgazi, samandıra buraları pek tercih etme derim şahsen işyerimiz taşdelen'de bizim güzel yerler var site içinde ama kiraları uygun degil 1500 tl ve civarında

Beykoz'da fiyatlar uçuk diye biliyorum, Üsküdar'da da öyle ama güzel yerlerdir tabi her semtin oturulması tehlike arz eden yerleri var onun için gelip görmen lazım diyorum.

Ümraniye Atakent civarlarını ya da Armağanevler civarlarını düşünebilirsin güzel yerler ve herşey elinin altında ama evler 1100 tl o da giriş ya da bahçe katları fiyatları ve 1500'e kadar ilerliyor

X