- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- Konu Sahibi dingindeniz
Çekmeköy tarafına bakabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
250-300 arası bulduklarımızAynen guvenlikli siteler var
Yeniler luks siteler vardi ama pahaliydi havuzlu filandi zaten
Digerleriin de icleri guzel 3+1 zaten ev alirsaniz yaptirirsiniz istediginiz gibi gayet guzel olur
Viaport zaten guzel bi avm ordan alisveris yaparsiniz ya da pendige gidersiniz yarim saat suruyo dolmusla
Orda da sahil var
Arabaniz varsa daha kolay olur zaten
Biz gezmeye yalovaya izmite filan gidiyoduk mesela yakin oralar da iyi oluyodu
Zaten fiyati uygun istiyosaniz cok luks biyerde bulamazsiniz cok pahali evler istanbulda
Burda en azindan semt iyi guvenli duruyo
Arkadasim tek oturuyo mesela gayet memnun
Aklinizda olsun burasi da
Çekmeköy e baktım yazıcam inşallah. Şimdilik iki yeri eledim Sultanbeyli ve sancaktepeÇekmeköy tarafına bakabilirsiniz.
Google A uydukent yazıyorum Yenişehir mahallesi çıkıyor aynı yer sanırımAynen guvenlikli siteler var
Yeniler luks siteler vardi ama pahaliydi havuzlu filandi zaten
Digerleriin de icleri guzel 3+1 zaten ev alirsaniz yaptirirsiniz istediginiz gibi gayet guzel olur
Viaport zaten guzel bi avm ordan alisveris yaparsiniz ya da pendige gidersiniz yarim saat suruyo dolmusla
Orda da sahil var
Arabaniz varsa daha kolay olur zaten
Biz gezmeye yalovaya izmite filan gidiyoduk mesela yakin oralar da iyi oluyodu
Zaten fiyati uygun istiyosaniz cok luks biyerde bulamazsiniz cok pahali evler istanbulda
Burda en azindan semt iyi guvenli duruyo
Arkadasim tek oturuyo mesela gayet memnun
Aklinizda olsun burasi da
250-300 arası bulduklarımız
Çok sağol site ismi olarak bakayımAynen arkadasimda satsam 200kusure satarim diyodu
Teyzem bahcelievlerde mesala 500binden bahsediyo oturduklari ev icin dusunun artik fiyatlari
Mahallesini tam bilmiyorum canim
Ayadas hakis duraklari fikan vardi gittigimde
Arkadasim alp sitesinde oturuyo
Çekmeköy e baktım yazıcam inşallah. Şimdilik iki yeri eledim Sultanbeyli ve sancaktepe
Çekmeköy e baktım yazıcam inşallah. Şimdilik iki yeri eledim Sultanbeyli ve sancaktepe
Toki nin bir ust seviyeye hitap eden siteleri. Evler genis ve guzel. Alacaginiz eve gore bir miktar pesin veriyorsunuz ev sahibine geri kalan borcunu devlete oduyorsunuz. Kredi cekmeden. Fiyatlar cok degisken sizin nasil bir ev istediginize bagli. Tuzlayi yazarsaniz orhanli ve sifa mahallesi tarafinda yazmamaya gayret edin.Bıranşım sınıf, tuzla tarafında öğretmen açığı çok olduğu için orayı joker gibi düşünüyorum. Devirli satış nasıl oluyor ki? Aslında düşündüğümüz şey banka faizine girmeden direkt inşaat şirketlerinin kira öder gibi ev sahibi olma olanaklarından yararlanmak ama şu ama şuana kadar bu şekilde olanların uygun fiyatlısını göremedim.
Şu an nerde yaşıyorsunToki nin bir ust seviyeye hitap eden siteleri. Evler genis ve guzel. Alacaginiz eve gore bir miktar pesin veriyorsunuz ev sahibine geri kalan borcunu devlete oduyorsunuz. Kredi cekmeden. Fiyatlar cok degisken sizin nasil bir ev istediginize bagli. Tuzlayi yazarsaniz orhanli ve sifa mahallesi tarafinda yazmamaya gayret edin.
Nerde yasiyorsunuz derken.Şu an nerde yaşıyorsun
Evet doğru öyleymiş. Ay zaten bıkmışım o olaylardan Allah bi daha düşürmesin.Sultanbeyli
kesinlikle ama kesinlikle yazmayın hiç güvenli değil her türlü terör faaliyeti var hatta haberlerde gormussunuzdur çatışma bile çıkmıştı
ben istanbulda yaşamadım ama yakın bir akrabam orada oturuyordu çocuk olunca taşınmaya karar verdiler
Çekmeköy e gelen metro pendiğe hava alanına gider mi acaba? inşallah giderSultanbeyliyi direk ele, sancaktepede de nezih 1 2 yer var ama araban yoksa zor. Diğer yerleri kötü zaten.Çekmeköy güzel nezih kiraları da şu an uygun ama metro geliyor seneye uçar fiyatlar diye düşünüyorum.
Çekmeköy e gelen metro pendiğe hava alanına gider mi acaba? inşallah gider
Bence oyle genellemeyelim.istanbuka 1000 tl ye kira yok gibi canım çok gettolarda olur oraya da polis panzerle girer akşam 6 dan sonra soyarlar seni... genelde 1500 e kenar mahallelerde yada orta kararyerlerdeki eski evlerde bulabilirsin
Katılıyorum..istanbuka 1000 tl ye kira yok gibi canım çok gettolarda olur oraya da polis panzerle girer akşam 6 dan sonra soyarlar seni... genelde 1500 e kenar mahallelerde yada orta kararyerlerdeki eski evlerde bulabilirsin