- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
okul disinda ne yapiyorsun sorusuna öyle aval aval bakan biri icin hobilerini yazman cok iyi okur bence :)
Siz Moby Dick yazınca aklıma geldi.Herman melville moby dick
Son izlediğim filmlerden çok etkilendim. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.
in vino veritas & @MissCherryBlossom İzlemediyseniz şayet bi göz atmanızı rica edeceğim.
Nedense seveceğinizi düşündüm.
Suffragette ! Her Kadın izlemeli diyorum ve susuyorum!
Eki Görüntüle 1825028
The Lobster ! Çok manyak bir film!!
Eki Görüntüle 1825040
Rica ederim.Suffragette izlendi.
The lobster aklımda olanlardan zaten. Teşekkür.
Bu filmlerin hepsi ingilizcemiSiz Moby Dick yazınca aklıma geldi.
3. olarak tavsiye edeceğim film;
In the Heart of the Sea !
Eki Görüntüle 1825053
Bunu ben de yapmak istiyorum. Anne Frank'in filmini izledim birkac kez. Her izledigimde cok etkilenirim, arastiririm, Holocaust belgeselleri karistiririm. Anne Frank'in evine gitmeyi de cok istiyorum. Olmeden once yapmak istedigim seylerden birisi bu Polonya gezisi.Ergenlik dönemimde annemin tavsiyesi ile "Anne Frank' ın Günlüğü" nü okumuştum. Çok etkilemişti beni, Hitler dönemine ait düzinelerce kitaplara yöneldim. Biyografi okumayı ve seyretmeye o dönemlerde başladım.
Sonucunda 14 yaşlarında okuduğum Anne Frank ın Amsterdam daki evine 30 yaşımda gitmek, Polonya ya sadece nazi kampları için bile yollara düşmek oldu benim için. Tüylerim hala ürperir.
Daha kimler için nerelere gittim anlatsam o da benim romanım olur.
Ben de yabanci dil ogreniyorum evde kendim. Gercekten de bir dili ogrenirken, yeni bir kulturu de ogreniyor insan. Ben Ispanyolca ogreniyorum bu arada.
Downfall-Çöküş En iyi Yabancı Dilde film Oscar Adaylığı var. İnanılmaz iyi bir film.Bunu ben de yapmak istiyorum. Anne Frank'in filmini izledim birkac kez. Her izledigimde cok etkilenirim, arastiririm, Holocaust belgeselleri karistiririm. Anne Frank'in evine gitmeyi de cok istiyorum. Olmeden once yapmak istedigim seylerden birisi bu Polonya gezisi.
Bir sey sorcam. Bildiginiz baska Holocaust filmleri var mi, etkileyici olan? Ben "Hayat Guzeldir" ve Piyanist'i biliyorum bir de. Bu ikisini de cok severim.
Sevde bunu ben de istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor kendi başına öğrenme konusunda, sen nasıl bir yol izliyorsun, ben de İspanyolca istiyorum.Ben de yabanci dil ogreniyorum evde kendim. Gercekten de bir dili ogrenirken, yeni bir kulturu de ogreniyor insan. Ben Ispanyolca ogreniyorum bu arada.
Düzeltiyorum Kara Kitap da hollywood filmi değil, Münih'e gitti aklım bir an.Downfall-Çöküş En iyi Yabancı Dilde film Oscar Adaylığı var. İnanılmaz iyi bir film.
Bir de Kara Kitap var ama bu Hollywood filmi. Ben beğenmiştim ama konusuna göre hafif bulanlar da var.