- 30 Kasım 2019
- 11.968
- 38.166
- 598
Üzülme minnoş. Gelmedilerse kendi ayıpları olmuş. Sen düğününü de yapmışsın evlenmişsin de. Kafanı taka taka hasta olursun ama. Başka gündem bul kendine.Çok haklısınız . Çevremde bana böyle destek veren insanlar olmamasından belki bu zamana kadar üzülüyorum
Sende onları yok sayıp düğünlerine gitmeyeceksin bu kadar basit.Evet olabilir ben bunu zaten aşamadım için böyle yazıp sizin fikrinizi öğrenmek istiyorum yani Böyle bir konuyla nasıl başedebilirim bilmiyorum mahlesef çok takıntılı bir insanım
Nedir sizceBence gelmeme sebepleri bellidir…
İşte size soruyorum, bir şey mi yaşandı?Nedir sizce
Çok teşekkür ederimÜzülme minnoş. Gelmedilerse kendi ayıpları olmuş. Sen düğününü de yapmışsın evlenmişsin de. Kafanı taka taka hasta olursun ama. Başka gündem bul kendine.
Yoktu valla belki kıskançlık olabilir ama Gelen yorumlardan destek alıp elimden geldiğince konuyu kapatıcağım çok teşekkür ederimİşte size soruyorum, bir şey mi yaşandı?
İstenmeyen bir evlilik olmamasına rağmen neden gelmediler? Muhakkak bir şey olmuştur.
Beni en çok siz Anlarsınız çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim Bu saatte sonra kafama takmamaya çalışacağımCanım benim düğünüme de gelmediler. Konuşmuyorum. Yolda görsem yolumu değiştiriyorum. Küfür de ediyorum arkalarından. Ama artık kafana takma. Kendini bu kadsr bunaltma
Haklısınız işte insan oğlu mahlesef her şeyi abartıyorum farkındayımDüğünde yanınızda eşinizi dostunuzu yakınlarınızı istersiniz haklısınız, ama bunlar dost değilmiş demek ki neden bu kadar dert ettiniz ki, üstünden birde o kadar zaman geçmiş başka dert vermesin Allah da bu derdinizi unutturmasın gereksiz yani
Ama bu hayat böyle çok zor değil miHaklısınız işte insan oğlu mahlesef her şeyi abartıyorum farkındayım
Rica ederim canım ne demek.Çok teşekkür ederimAllah razı olsun çok güzel Morel oldunuz
Mahlesef evet bana çok zor geliyorAma bu hayat böyle çok zor değil mi
Vallahi bu kadar dert etmen beddua etmen işte onlarda görsün filan gerek yok ya başkasının acısı beni rahatlatmaz mesela ben çektiğimi yaşadığımı bilirim gerisini Allah a havale ederim bitti gittiMahlesef evet bana çok zor geliyor
Çok haklısınız Öfkeliyken hala nedediğini bilmiyo insanVallahi bu kadar dert etmen beddua etmen işte onlarda görsün filan gerek yok ya başkasının acısı beni rahatlatmaz mesela ben çektiğimi yaşadığımı bilirim gerisini Allah a havale ederim bitti gitti
Anlıyorum inan bana. Bir de benim eşimin ailesi dedikoducudur. Bildiğin onlara malzeme verdiler. Başkalarının düğün hazırlıklarına bile gittiler halam filan. Ama gerçekten hayat kısa eğer sürekli.mesgul.ediyorsa profesyonel bir yardım al.Beni en çok siz Anlarsınız çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim Bu saatte sonra kafama takmamaya çalışacağım
MAHLESEF mi?Evet mahlesef çok stessli bir iş hayatım var sürekli stess ve huzursuzluk olan insanlar var dı çok haklı olabilirsin ama elimde değil inanın ki Ama Allah razı olsun sizden desteğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?