- 20 Haziran 2024
- 32
- 4
- 25
- Konu Sahibi Aysenur_Krmz
Öncelikle nereden başlayacağımı bilmiyorum. Benim 2 sene önce düğünüm olmuştu. Ve bütün ailem beni yalnız bıraktı. Hiç kimse düğünüme katılmadı ne teyzelerim ne dayıları ne kuzenlerim sadece annem ve babam ve ben kardeşlerim vardı. Eşimin ailesine karşı kendimi çok kötü hissettim kendimi çok yalnız hissettim üstünden iki yıl geçmesine rağmen her gün kafama takıyorum. Yakın zamanda kuzenim evlenecek ve herkes kuzenimin düğüne geliyor düğününe katılıyor ve ben akrabalarımla aramda hiçbir şey olmamasına rağmen düğünüme gelmemelerine hazmedemiyorum . bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum çok büyük bir haksızlığa uğradım. Beni en büyük yaralayan şey aramızda bir şey olmamasına rağmen kimsenin düğünüme katılmamasıydı. Üstüne üstelik istenmeyen bir evlilikte değildi. Siz Haksızlığa uğradığını da bununla nasıl baş ediyorsunuz. ?Ben herkesi Allah’a havale ediyorum ama tez zamanda bana yaptıklarının bedellerinin ödenmesini istiyorum inşallah çok pişman olurlar üstünden iki yıl geçti kimseyle konuşmuyorum onlar yüzünden evime kilit vurdum. Belki size saçma gelebilir ama yeni gelinliğimi bile yaşayamadım hiçbir zaman yeni gelin havam olmadı her şey gözümden kaldı umarım her şey onların da gözünde kalır devran tez zamanda çabuk döner Allah’a her gün yalvarıyorum inşallah bana onların da haksızlığa uğradığını gösterir benim hissettiklerimi onlarda hisseder inşallah siz bu konuda ne düşünüyorsunuz lütfen cevap verin