Merhaba 3 yaşında oğlum var . Ve hamile kaldım. Ama çok bunaliyorum üzülüyorum ogluma ilgim ya azalırsa ya ona yetemezsem ya onu uzersem diye çok korkuyorum. 2 bebekle nasıl yapicam bilmiyorum. Kimseye de bişey söyleyemiyorum utanıyorum sıkılıyorum yardım edin ne yapmalıyım. içimi kemiriyo oğluma baktıkça bu düşünceler.
Aynı durumu yaşamadım ama bence ideal bir yaş aralığı, yaklaşık 4 yaş olacak. Benim iki oğlum arasında tam 7 yaş var, arada oynuyorlar birlikte ama 3-4 yaş olsaydı daha iyi anlaşırlardı gibi geliyor. Çok şükür yine de. 2 yaş olsaydı arada düşüncelerinizde haklı olabilirdiniz, şu durumda çok iyi. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Dert etmeyin.
Aynı durumu yaşamadım ama bence ideal bir yaş aralığı, yaklaşık 4 yaş olacak. Benim iki oğlum arasında tam 7 yaş var, arada oynuyorlar birlikte ama 3-4 yaş olsaydı daha iyi anlaşırlardı gibi geliyor. Çok şükür yine de. 2 yaş olsaydı arada düşüncelerinizde haklı olabilirdiniz, şu durumda çok iyi. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Dert etmeyin.
Aralarında 4 yaş olacak gelecek için düşününce evet tek büyümemis olacak arkadaş sırdaş olacaklar. Ama şimdi yetemeyecegimden çok korkuyorum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Üzüldüğünüz düşündüğünüz şeye bakın, gayette ideal bir zamanda, 3 yıl aralıkla hamile kalmışsınız. Yetememe duygusu fazla abartılı geldi. 2. Çocuğu olacak olan ilk siz değilsiniz.
Bu arada yüzbinlerce kadın hamile kalmak istiyor, tek hayalleri bu fakat hamile kalamıyor. Bunu düşünerek şükrediin halinize.