evlenelı 7 ay oldu , bu zaman zarfında bır suru tartışma yaşadık , geçen hafta ıddıa da 3000 TL kaybettıgını soyleyerek bana 3 ay dokunma , 3 ay evı sen gecındır, ben bırsey harcayamam benım borcum var dedı. bende tamam dedım , bu ay 1500 tl odersın , dıger ay 1500 Tl odersın ıkı ayda bıtırırsın borcunu dedıgımde kabul etmedi. bakarız dedi. gecen ayda eksıdeyım dıyerek benden 1000 TL ıstemıştı. zaten ondan oncekı aylarda da 1500 TL kredı kartına odeme yaptım .(ortak borcumuz bana aıt degıl) zaten 7 aydır benım sayemde kıra odemıyor , evım olmasaydı kıra odeyecektı bıde, buna rağmen bı faturalar bı mutfak masrafına parasını yetıremıyor . sonrasında nasıl cesaret edıp 3000 TL yatırabıldın dedım , zaten bu konuda moralım bozuk , ıkı de bır nıye acıyorsun , aklın fıkrın parada , o zaman ode bırsey soylemıyorsun madem benı karıştırma dedıgımde sen benım karımsın , tabı vereceksın , vermek zorundasın , arkadaşımda eşının maaş kartı var her ay 500 TL verıyor ve cok mutlular , senın aklın fıkrın para , ben cuzdanımı kaybetsem cıkartıp bır 5 TL vermezsin bana , yemeye , içmeye , sıçmaya gelince varsın ama para ödemeye gelince yoksun gibi laflar etti bana . ben bu lafı hak etmedim. ben evlenmeden once bıle bırıktırmış olduğum parayı kendısıne verdım. sırf para yuzunden gergınlık yaşamayalım dıye. ve uzun suredir annem evden cıkmamızı ıstıyordu. yaptığı terbıyesızlıkten ve bana karşı davranışlarından dolayı . bu hafta pazartesı anneme gıttık , annemde evden cıkmamızı ıstedı. eşim benım borçlarım var ben bır yere cıkamam dedı. annemde 7 aydır kıra vermeden oturuyorsunuz koysaydınız dedı. erdal da oh oldu benimle oynuyorsunuz once oturttuyorsunuz, sımdı cık dıyorsunuz ben cıkamam dedı. annem bana dönüp ev bulup cıkın deyınce bende tamam dedım zaten 3 ay dır cıkmak ıstıyorum kalmak ıstemıyorum deyince sen ne dıyorsun ben burada ne oluyor hep senın ıstedıklerın mı olacak , zaten sız ne dersenız o olsun , benım cebımde 50 000 TL olsaydı bız senle cok guzel anlaşırdık. sen benım sozumu dınlerdın diyerek yuzugunu cıkartıp bana verdı. ve evden ayrıldı. ben annemlerde kalıyorum 3 gundur. o da evimizde kalıyor . terk edıp annesının evıne gıtmesını ıstıyorum ama kabul etmiyor ve donmem ıcın cok ısrar edıyor. hatamı anladım. hersey senın ıstedıgın gıbı olsun , artık sen ne dersen onu yapıcam , evden cıkalım , bır daha senden para ıstemıcem dıyor. guvenmelımıyım. şans verırsem pışman olmaktan korkuyorum , şans vermezsemde bır kaç ay sonra keşke şans verseydım demekten korkuyorum.