Çocukları o açılmayan koltukta yatırmak zorunda kalmayın da sonra.. Sizden bişey olmaz, Allah o çocukların yardımcısı olsun.Koltuklarimi sattım simdi yeni koltuk alıcam eşime diyorum kesinlikle açılan yatak olabilen bir koltuk istemiyorum o zaman yatacak yer olamıyacağı için gelemezler diyorum isallah öyle olur bu arada kardeşim e babam dert yanıyormuş benim evimin altı dükyan depo olarak kullanılıyor işçiler sabah gelip mal falan yüklüyor kardeşime çok ses yapıyolar rahatsız oluyorum kavga edecem diyormuş kardesim sen karisma dediginde istemiyorum o adamlari diyormus benim evimde daha bide rahatsiz olup milletle beni kötü yapacak
O zaman kanepe de bir zahmet annenler yatsın çocukların düzeni kalmadı huzursuzluk yapıyorlar deyin.
Kanepe de yatınca gelmeyi azaltirlar belki.
Bu geçici çözüm.Anlayacaklarını sanmıyorum.Lütfen ne olursa olsun çocukları odasından ayırmayın.Dersleri,uykuları önemli.Acaba sadece annenize mi söyleseniz?Babanıza gitmeyelim evde kalalım der mi?Veya her şeyi göze alıp bu kadar sık,habersiz gelmemelerini,eşinizin,çocuklarınızın bir düzeni olduğunu söyleyeceksiniz.Habersiz kabul edemeyeceğinizi de belirtin.Söylemezseniz yakında tamamen size yerleşecekler gibi duruyor.Bu arada eşinizi takdir ettim.Kendi ailenize de ne eşinizi ne de çocuklarınızı ezdirmeyin.Annem kardeşim ve ablamın olduğu bir vatsap grubumuz var kardeşim den rica edip oraya sana geliyoruz abla gibi bir mesaj atmasını isticem bende cevap olarak oğlumun derslerinin yoğun olduğunu ders calismasi gerektigini hazirana kadar bize biraz müsade edin kusura bakmayın kimseyi kabul edemem gibi bir cevap yazicam tabii annem de okucak bu mesaji yani kırmadan ancak bu sekilde bir çözüm bulabildim isallah bir faydasi olur
Faydası olmaz.Açık açık söylemezseniz annenizin anlayacağına inanmıyorum.Annem kardeşim ve ablamın olduğu bir vatsap grubumuz var kardeşim den rica edip oraya sana geliyoruz abla gibi bir mesaj atmasını isticem bende cevap olarak oğlumun derslerinin yoğun olduğunu ders calismasi gerektigini hazirana kadar bize biraz müsade edin kusura bakmayın kimseyi kabul edemem gibi bir cevap yazicam tabii annem de okucak bu mesaji yani kırmadan ancak bu sekilde bir çözüm bulabildim isallah bir faydasi olur
Siz kendi yatağınızı annenizle babanıza verin, kanepede yatın, neden her seferinde çocukların huzuru bozuluyor siz hayır diyemiyor duruş gösteremiyorsunuz diye? El iyisi kocanız bey kaç gün dayanacak bakalım.Annem zaten babama söylüyormuş gitmeyelim ben utanıyorum gibi ama durduramıyormuş bilemiyorum hep kardeslerimden duyuyorum bana bisey soylemiyor annem bu konuyla alakalı kayinpederime de babam söylüyormuş utanıyorum falan diye kayinbabam da dicekki burası sizinde eviniz niye utaniyorsunuz ki soyluyorda icinden gelerek söylediğine asla inanmiyorum ama madem utaniyorsunuz niye geliyorsunuz 10 günde bir demezlermi hic bir mecburiyetin yokken birde böyle millete sırf kalın nolcak gibi kendilerini rahatlatmak icin soyluyorlar bu beni daha da sinirlendiriyor
Babanız eşinizin ve sizin iyi niyetini kullanıyor.Damadın evinde evin sahibi gibi dolanıyor,damadından para istiyor,evin düzenine karışıyor,damadın içtiği çorbaya kadar karışıyor.Peki bir gün eşinizin sabrı taşarsa..Evet babam çok rahat fazla rahat hatta sadece bunlar da degil durmadan eşimden para ister geri de ödemez ben de cok kızardım neden veriyorsun geri alamıyoruz bir daha sakın dedim en sonunda artık vermiyor yaa ben tavrımı belli ediyorum aslında ama işte eşimin huyunu bildikleri için o bakıyorlar yüzü gülüyor beni hiç takmiyorlar ben aslında gayet suratim bir karış oturuyorum onlar otururken girip odama yatiyorum anliyolar ama dedigim gibi
Eşim 43 yaşındaEşiniz kaç yaşında? Empati yapmaya çalışıyorm da cok zor yaa ben olsam bin kere terketmiştim o evi. Ev ev üstüne olmaz. Kırılırlarsa kırılsınlar.
Hiç ihtimal bile vermiyorum sabrının tasacagi konusunda ben ona sen neden corba icin ben boyle seviyorum sen onundeki yemegini ye gibi cevap vermiyorsun diye daha ben tersle diyorum o boyle derse daha faydalı olacak çünkü ama esim bana diyor daha bırak boşver falan diye daha da deliriyorumBabanız eşinizin ve sizin iyi niyetini kullanıyor.Damadın evinde evin sahibi gibi dolanıyor,damadından para istiyor,evin düzenine karışıyor,damadın içtiği çorbaya kadar karışıyor.Peki bir gün eşinizin sabrı taşarsa..
Herkesin yapısı farklı benm tahammül edebileceğim bşşy değil. Kocanız evliya galiba. Kendi ailem bile olsa istemem değil ki kayınaile. Çocuklarınızn rahatı herşeyden önemli. Herkes aynı şeyi yazmış açık açık konuşun bunun çözümü buEşim 43 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?