- 2 Mayıs 2017
- 183
- 73
- 13
- Konu Sahibi Bebegim__06
İçim çok doldu hala atlatamadim o yüzden buraya yazmak istedim 4 ay önce dogum yaptım bu ilk bebeğim tabi ilk olunca insan hiç bisey bilmiyor yeteri kadar araştırma yapmadığimi doğumdan sonra anladım 38. Haftaya kadar Her şey normaldi ben bebek gelir falan diye aileleri çağırdık kayinvalidem annem babam ve kardeşim bize geldiler ama bebek 40 hafta oldu gelmedi ne sanci ne bir belirti hiç bisey yok 40+3 te normal kontrole gittim suyun azalmış deyip acil yatırdılar bide bebek iriydi öyle sezeryan oldu hiç sezeryan istemiyordum normal olur diyodum olmadı neyse olanlar snra oldu yanımda kalmaya kayinvalidem geldi keşke gelmeseydi bir panik bir panik sanırsın ilk defa dogum yapan biri görüyor yardımdan çok zararı oldu bebegimi gidiremedi hemşire giydirdi altını değiştiremedi kalktım artık karnım açıyor ben değiştirdim bnm gogsumun ucu yok çocuk bunu nasıl emecek ememiyir deyip durdu bide sutum gelmedi zaten hemsirelerden mama alıp onu verdi hep ben emziremedim 2 gün sonra eve geldik tabi mama aldık ben hala uğrasiyom emzirmek için bebek sürekli ağlıyor sutum yok ememiyor bi yandan mama verdik bebek aglayinca pat odaya geliyor çok ağlıyor yine mi ağlıyor bisey olacak deyip durdu ya bi git bebek bu ağlar ama yok bide bebeğimin ayağında biraz içe dönükluk vardı egrilik hamilkte görülmedi doğunca gördük onu taktı hastanede onu ne gelene bu düzelir mi geçer mi yürür mu deyip durdu o ayrı canımı sıktı he bide hastaneden çıkar çıkmaz aynı gün 2 ayrı hastane gezdik ayağını göstermek için o kadar bunalttilar snra bebeğim tam emmeye başladı bu seferde ayağı için hasta.elere giderken biberonla mama verdik bu sefer ona alıştı beni emmez oldu bu seferde emzir emzir demeye başladılar yaw bebek memeyi almıyor emmiyor diyorum snra yine mi emmiyor yine mi mama yiyor demeler oğlum Suan 4 aylık oldu az az emiyor ama doğum ve sonrası bnm için berbat geçti zaten kendimi normale alistirmistim sezeryan çok anı oldu onun şokunu atlatamadan bide bunlar oldu iyice psikolojim bozuldu anneligimi hissedemedim sancim olmadı dogum desen kısacık bisey sonrası böyle he bide oğlum çok gaz li oldu 40 ı çıkana kadar hep ağladı gazını çıkaramadı kakasini yapamadı bide onun için sürekli hastaneye gidelim çocuk çok kötü demeler hastaneye gidiyoruz doktor gaz var masaj yapın diyo gel de anlat milete sanki hastaneye gidince bisey oluyor hep bunlar yüzünden kendimi eksik hissettim yarım anne gibi oldum ama 2. Bebegimde ins yanmda hiç kimseyi istemiyorum hatta doğumdan sonra bile bi süre kimse gelmesin yanıma rahat bıraksınlar bizi... kusura bakmayın baya uzun oldu ama baskasina anlatamadigim için buraya yazdım buraya da yazmasam artık patliycaktim