Merhaba kızlar..
o kadar sıkıntılıyım ki bunalıyorum, çaresizim. Ne olur yol gösterin birşey söyleyin. 24 yaşındayım 6 yıldır çalışıyorum. İşimi kısmen seviyorum gelirim çok şükür iyi. Kendimi bildim bileli babamın borçları var çalışmaya başladığımdan beri kira fatura vs bende. Babamın yaşı var emekli olduğu halde çalışıyor iki maaşıyla da borç ödemeye çalışıyor. Üzülüyorum ona da maaşımdan biraz kalıyor birikim yapmaya çalışıyorum ama onu da mı versem diye üzülüyorum. Kendime ait hiç birşeyim yok bütün iş arkadaşlarımın arabası var araba ile gidip geliyorlar ama ben ev geçindirdiğim için alamadım. Buna rağmen ne evimiz var ne arabamız. Yine de şükür diyorum sağlığımız yerinde Allah kaza bela vermesin. Bu işin maddi kısmı beni en az bunaltan tarafı diğer taraftan da bu evde yaşama isteğim sıfır. Nedenini sorarsanız aile bağı diye birşey yok bizde herkes birbirine soğuk. Annemle babamın kendi aralarında yıllarca rca sorunu oldu annem küçüklüğümden beri evi terkeder babamın iknaları sonucu geri gelirdi ama şddet asla olmadı. Hiç anlaşamadılar. Ama kopuklar birbirinden artık tamamen annem babamın internetten başkaları ile konuşmalarını yakalar bana gülerek anlatır acırım hallerine. Gülüyor çünkü ona normal kendisi de yapıyor. Babamın ilgisizliğinden dolayı kendini dışarıya verdi internet ve okey bağımlısı oldu. Orda birileri ile tanıştı. 12 senedir yani benim çocukluğumdan beri böyle devam etti. Oradan sanal sevgililer edindi. Kamerada konuştu Kardeşim ve benim yanımda böyle büyük. Annem çok çekti ama yinede haklı yapmaz bu durum onu biliyorum. Hala da aynı hergün o bilgisayarda muhabbetimiz yok denecek kadar az. Hep ayrılmalarını istedim. Kardeşim şuan ergenlik çağında anneme saygısı sıfır çok bağırıyor ve değişik bir çocuk oldu soğuk herkese konuşmaz. Ben ise hepsine soğuğum sadece evlat vazifemi yerine getirmeye çalışıyorum. Ama artık farklı bir ailem kendime ait bir evim olsun istiyorum burada yaşamak istemiyorum. Tam birisine aşık oldum hiç yaşamadığım bir şekilde. Kısa sürede kenetlendik birbirimize yıllarca hayalini kurduğum birisinden çok daha iyi hayallerime sığmayacak bir insandı kendisi. Ama şans işte boşanmış ve çocuklu. Yine şansımı deneyeyim dedim yanlış evlilikten çok korktuğum halde mutluluğa engel değil dedim. Bir süre ilişkimiz oldu ve biz o kadar mutlu ve uyumluyduk ki.. bir bakışta başlamıştı herşey zaten aylarca yollarımızı bekledik zor kavuştuk. Ama kendisi annesinin çok zor olduğunu kendisinin çektiğini benim de çekmemi istemediğini yaşadığım hayattan dolayı beni mutlu edememekten dolayı çok korktuğunu söyledi. Ve zaten mecburi hizmetinden dolayı onun Doğuya uzaklara tayini çıktı. Daha önce kayınvalide yüzünden nişan atmıştım yine karşıma çıktı. Kendisi hiç anlaşamıyor annesiyle annesi illa kendi memleketinden tanıdığı birini istiyormuş. İlk evliliği zor olmuş bu sefer asla kabul etmez ne düğüne ne istemeye gelir sana bunu yapamam sen gençsin hayallerin var dedi. Haklı. Ayrılmaya karar verdik. İki ay sonra gidicek doğuya ama karar verdiğimiz halde hala ayrılamadık. Görüştüğümüzde üzülüyoruz hep nasıl ayrılacaz nasıl dayanıcaz diye. Benim için umuttu o kurtaracaktı beni. Ama bu evin içinde büyüyerek kötü bir evlilik yapmayı da göze alamam. Biliyorum ne kayınvalideler var yuva yıkıyor. Çokta acı çekiyorum. Yol gösterin ne olur depresyonun eşiğindeyim artık moralim çok bozuk..
Şuan bunu yazarken bir daha yüzyüze görüşmeme kararı aldık. Mesajlaşmayı zaten minmuma indirmiştik.. yavaş yavaş bitirmeye çalışıyoruz birden bitsin diyeceksiniz ama çok zor önce bu fikre alışmaya çalışıyorum..
Kendisi istemiyor ki. En başından beri annesi bizim gündemimizdeydi yeni çıkmadı. Bana hep söyledi bende olsun dedim ikna olur dedim. Ama o sürekli tartıştı annesi ile ve annesinin ikna olacağına ümidi kalmadı hiç.
Kendisi istemiyor ki. En başından beri annesi bizim gündemimizdeydi yeni çıkmadı. Bana hep söyledi bende olsun dedim ikna olur dedim. Ama o sürekli tartıştı annesi ile ve annesinin ikna olacağına ümidi kalmadı hiç.
Evde bunaldın diye yanlış bir evlilik yapma. Öbür türlü kendi evinde de mutsuz olacaksın evli de olsan. Ya bence sabretmeye devam et. Allah yüzüne güler.
Sabredin Allah buyuktur. Ama ev ev degil beti bereketi olmaz oyle bir ortamin. Bu arada ode ode bitmeyen borc ne borcu.
Aileniz orda burda yiyorsa para yardimi yapmayin. Ne kadar calisirsaniz calisin bir yerden gelip obur yerden gidiyorsa odeyemezsiniz.
Sabredin Allah buyuktur. Ama ev ev degil beti bereketi olmaz oyle bir ortamin. Bu arada ode ode bitmeyen borc ne borcu.
Aileniz orda burda yiyorsa para yardimi yapmayin. Ne kadar calisirsaniz calisin bir yerden gelip obur yerden gidiyorsa odeyemezsiniz.
Babam çok kredi kartı kullanmıştı ve çok faiz bindi bitmiyor bir türlü hep aynı miktarda. Yardım etmezsem içim rahat değil bu yaşta çalışmasına da razı değilim.