Gelinbaşı ve Gelin Tacı çok beğenilen gelin tacım

toobe

♥mY littlE sUnsHine♥
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
1.184
3
116
Diğer
kızlar düğünümde kullandığım ve cok beğenilen gelin tacım.Tabi farklı şeyler seviyorsanız beğenenlere nerden temin ediceklerini yazabilirim

Eklentiler

• $e_460.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleme:
tsk kızlar evet düğünüm havuzda olmustu sade bi topuz yaptırmıstım üstüne tacım harika oldu cok olumlu yorumlar aldım

yapay cicek gelinlikde ben pek yakistiramiyorum sacda ama tac baska özel gün ve gelinliklerde ayri bi hava katiyor salik saclardada hos durur alinda tam kir gelini gibi

ben çok araştırmıstım topuzla bu tacı kullandım düğünde,nikahta da salık saçla çicek kullanmıstım..klasik taçlarda hos ama bu bambaska duruo emin olabilirsiniz ayrıca el yapımı tamamen

gelinliğmin üstü inci kaplı olck olurmuki gelinlik mod bolumunde var bakarmısınz bi

evet baktım cok hos gelinliğiniz hayırlı olsun straplez gelinlikle cok hos olur ama dediğim gibi sade bi topuzla hem gelinlikteki incilerle bence kendi tamamlar ama sade bi topuzla kesinliklee

gelinliğinle çok uyumlu olmuş gelinliğinde çok hoş güzel bi gelin olmuşsn maşallah
mutluluklar

canım bu tacı nerden temin edebiliriz.iki ay sonra düğünüm ve çok beğendim.yardımcı olursan sevinirim..

kızlar düğünümde kullandığım ve cok beğenilen gelin tacım.Tabi farklı şeyler seviyorsanız beğenenlere nerden temin ediceklerini yazabilirim

merhaba toobe gelin tacını nereden aldığını öğrenebilirmiyim? çok beğendimmm

arkadaslar beğenileriniz icin tskler..
Burdan yazayım nerden aldığımı umarım yasak diildir.:18:
google a 'galalı gelin tacı' yazarsanız direk satıcı cıkıyor ordaki biraz büyük benim tarifimle bu sekil oldu yani biraz daha küçük umarım yardımcı olabildim muckss

Tşkler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…