- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
-
- Konu Sahibi MakaraKukara
bende ıstıyorum aslında ama alısma surecınde evde tek nasıl kalcak ki... bıde ben vardıyalı calısıyorum esımde aynı sekılde nasıl bakcaz?? ama yınede olsun ısterdım.. ızın gunlerımde canım sıkılmazdı en azından bana arkdas olurdu :))
kesinlikle tavsiye etmiyorum.her insan nasıl farklı bir karaktere sahipse hayvanlarda öyledir.ben iki tane köpek besledim ilk köpeğim öldü ikincisini de ağlaya ağlaya vermek zorunda kaldım çünkü duvarları kabloları masa sandalyeleri kumandaları herşeyi kemirmeye başladı eğitim gördüğü halde.evde köpek bakmak çok zor.gündüz onu evde yalnız bırakmakta pek doğru bişi değil bütün gün yolunuzu bekliycek sıkılacak oynayacak kimsesi olmıycak.ilk defa köpek bakanları yüzde 60'ı köpeklerini sahiplendirmek zorunda kalıyorlar kolay iş değil.maması,tuvaleti,vitamini,aşısı.insandan daha zor bakımı.izin günlerinde canım sıkılmaz diye bi köpek alırsan ona maksimum bakacağın 1 yıldır.aileye sonradan katılan bireyi kıskanan köpeklerde vardır mesela ilerde bi bebeğiniz olduğunda ilgi azaldığını görünce bebeği kıskanacaktır.insanlarda da bu durum böyledir.benim düşüncem bu ama siz alırsınız almazsınız onu bilemiycem
her tarafa yetişiyosun masallah çatlak pelinn
kesinlikle tavsiye etmiyorum.her insan nasıl farklı bir karaktere sahipse hayvanlarda öyledir.ben iki tane köpek besledim ilk köpeğim öldü ikincisini de ağlaya ağlaya vermek zorunda kaldım çünkü duvarları kabloları masa sandalyeleri kumandaları herşeyi kemirmeye başladı eğitim gördüğü halde.evde köpek bakmak çok zor.gündüz onu evde yalnız bırakmakta pek doğru bişi değil bütün gün yolunuzu bekliycek sıkılacak oynayacak kimsesi olmıycak.ilk defa köpek bakanları yüzde 60'ı köpeklerini sahiplendirmek zorunda kalıyorlar kolay iş değil.maması,tuvaleti,vitamini,aşısı.insandan daha zor bakımı.izin günlerinde canım sıkılmaz diye bi köpek alırsan ona maksimum bakacağın 1 yıldır.aileye sonradan katılan bireyi kıskanan köpeklerde vardır mesela ilerde bi bebeğiniz olduğunda ilgi azaldığını görünce bebeği kıskanacaktır.insanlarda da bu durum böyledir.benim düşüncem bu ama siz alırsınız almazsınız onu bilemiycem
haklısın cnm ... benimkide sadece bi istekten ibaret hem bende esımde gece calısıoruz bakamam dogru soluosn(
merhaba bnm golden retriver cinsi bir köpeğim varr köpek bakmakk köpek sahibi olmöak çok güzell ewett ama uğraşmak isteyene her sıkıntısını yapabileceğine inanıyorsan köpek bakmalı bakkmak isteyen .çünkü görüyoruz artık sokaklarr cins köpeklerle dolu en küçük bir sıkıntıda köpeğini dışarı atıveren insanlarla dolu bu dünya onların ne düşündüğünü ne hissedeceğini bilmiyor kimse malesef. iyiki bir köpeğim varr ailem istemese bile bana onun sevgii arkadaşlığı herşeye dayanma gücü veriyor sinirlendiğimde üzüldüğümde ağladığımda ona dokunamam yetiyorr tüm negatif enerjimi alıyor üstümden en iyi dostum dediğiniz insanlardan daha dost köpekler insanlardan daha masumm daha iyi arkadaş onlarr köpek sahibi olmak bence bir ayrıcalık çünkü hayatta en güzel şeyybir aile bir eş ve bir dostur daisyy kızım seni çokk seviyorumm
köpekler inanılmaz iyi dostlardır...En kötü gününüzde kimse olmasa bile yanınızda onlar her zaman tüm varlıklarıyla sizin için yaşarlar...Köpek almak isteyenler lütfen o 15 yılın garantisini kendi kendilerine verebildiklerinde sahiplensinler.Yoksa bizler için bir canı başka birine sahiplendirmek kolay olsada o can için mür boyu bir travma oluyor...