çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim...

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.169
599
Bir köpeğin 10 Ricası..

‎1-Benim hayatım 10-15 yıl sürer. Senden ayrılığım bana acı verir. Beni almadan önce bunu düşün.

2- Bana, senin benden istediklerini anlayacağım bir süre ver.

3- Benim içimde sevgi duygusu uyandır ben bununla yaşarım.

4- Bana hiç bir zaman uzun süreli darılma ve cezalandırmak için bir yere kapatma.
Senin hayatında iş, eğlence ve arkadaşların var. Benim hayatımda ise sadece sen varsın.

5- Arada sırada benimle konuş. Sözlerini anlamasam bile bana yönelttiğin sesini anlarım.

6- Bana daima nasıl davranılması gerektiğini bil. Ben hiç bir zaman unutmam.

7- Beni dövmeden önce aslında dişlerimle kemiklerini un ufak edebileceğimi, ancak asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün.

8- Beni "isteksiz, tembel ve inatçı" diye azarlamadan önce düşün: Belki yediğim yemek dokunmuştur, belki güneşin altında uzun zaman kalmışımdır veya halim kalmamıştır.

9- Yaşlandığımda benimle ilgilen, bir gün sen de yaşlanacaksın.

10- Her zor anımda yanımda ol, "benim içim kaldırmaz" veya "ben görmeden olsun" deme, çünkü benim için her şey seninle birlikte daha kolay...

bende ıstıyorum aslında ama alısma surecınde evde tek nasıl kalcak ki... bıde ben vardıyalı calısıyorum esımde aynı sekılde nasıl bakcaz?? ama yınede olsun ısterdım.. ızın gunlerımde canım sıkılmazdı en azından bana arkdas olurdu :))

kesinlikle tavsiye etmiyorum.her insan nasıl farklı bir karaktere sahipse hayvanlarda öyledir.ben iki tane köpek besledim ilk köpeğim öldü ikincisini de ağlaya ağlaya vermek zorunda kaldım çünkü duvarları kabloları masa sandalyeleri kumandaları herşeyi kemirmeye başladı eğitim gördüğü halde.evde köpek bakmak çok zor.gündüz onu evde yalnız bırakmakta pek doğru bişi değil bütün gün yolunuzu bekliycek sıkılacak oynayacak kimsesi olmıycak.ilk defa köpek bakanları yüzde 60'ı köpeklerini sahiplendirmek zorunda kalıyorlar kolay iş değil.maması,tuvaleti,vitamini,aşısı.insandan daha zor bakımı.izin günlerinde canım sıkılmaz diye bi köpek alırsan ona maksimum bakacağın 1 yıldır.aileye sonradan katılan bireyi kıskanan köpeklerde vardır mesela ilerde bi bebeğiniz olduğunda ilgi azaldığını görünce bebeği kıskanacaktır.insanlarda da bu durum böyledir.benim düşüncem bu ama siz alırsınız almazsınız onu bilemiycem

her tarafa yetişiyosun masallah çatlak pelinn

her tarafa yetişiyosun masallah çatlak pelinn

napayım bacım topicteki yazılanlar güzeldi katılayım dedim ben üç dört tane topicteyim sen her yerden çıkıyosun bi bakıyorum konu sahibi radyolog en son yorum yapan radyolog

aynen bende köpekleri çok seviyorum ve bende bir tane köpeğim olsun istiyorum :):) çok seviyorum onları çok sadık oluyorlar

haklısın cnm ... benimkide sadece bi istekten ibaret hem bende esımde gece calısıoruz bakamam dogru soluosn (

haklısın cnm ... benimkide sadece bi istekten ibaret hem bende esımde gece calısıoruz bakamam dogru soluosn (

dışardan kolay geliyor ama bebek bakımından daha zor.en iyi karara varmışsın eğer hayvanları çok seviyosan hayvan barınağına gidip sevebilirsin onlarında sevgiye ihtiyacı var çünkü

Merhaba..

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..

Bu başlık sohbet başlığı fakat ana başlığa dikkat ederseniz, Evlilik Hazırlığına dair bir alt başlıktır..Bu yüzden içeriği de öyle olmalıdır..Konunuz Evcil Hayvanlar Başlığına taşınmıştır.

Sevgiler..

merhaba bnm golden retriver cinsi bir köpeğim varr köpek bakmakk köpek sahibi olmöak çok güzell ewett ama uğraşmak isteyene her sıkıntısını yapabileceğine inanıyorsan köpek bakmalı bakkmak isteyen .çünkü görüyoruz artık sokaklarr cins köpeklerle dolu en küçük bir sıkıntıda köpeğini dışarı atıveren insanlarla dolu bu dünya onların ne düşündüğünü ne hissedeceğini bilmiyor kimse malesef. iyiki bir köpeğim varr ailem istemese bile bana onun sevgii arkadaşlığı herşeye dayanma gücü veriyor sinirlendiğimde üzüldüğümde ağladığımda ona dokunamam yetiyorr tüm negatif enerjimi alıyor üstümden en iyi dostum dediğiniz insanlardan daha dost köpekler insanlardan daha masumm daha iyi arkadaş onlarr köpek sahibi olmak bence bir ayrıcalık çünkü hayatta en güzel şeyy bir aile bir eş ve bir dostur daisyy kızım seni çokk seviyorumm

Ya Ben Çok İstiyorum, Bakmak Problem Değil..
Ama Evimde Bahar Temizliği Yapıldığından Beri Aklımdan Geçmiyor..

Çok Kirletiyor mu Evi ???

ben bahçede bakıyorum cnm köpeğime belirli dönem tüy döküyorlar o zamn sıkıntı oluyor bahçede bakmama ragmen evde bakan çok insan varr aslında bende merak ediyorum evde çok tüy dökmesinden rahatsız olmuyrlarmı die :)

köpekler inanılmaz iyi dostlardır...En kötü gününüzde kimse olmasa bile yanınızda onlar her zaman tüm varlıklarıyla sizin için yaşarlar...Köpek almak isteyenler lütfen o 15 yılın garantisini kendi kendilerine verebildiklerinde sahiplensinler.Yoksa bizler için bir canı başka birine sahiplendirmek kolay olsada o can için mür boyu bir travma oluyor...

kesinlikle katılıyroum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…