Kv daha şimdiden mantılar keteler bilmem nelerle doldurdu dolabimi. İlk zamanlarınızda yiyin diyeKayseri kızı olarak cevap vereyim biraz komşu eş dost desteği biraz baskı ve özendiriciliği ile 2 yıla kalmaz börekler baklavalar açmaya baslarsın kaygı etme diğer taraftan herşeyi biliriz fakat ablalara yaptırırız herkes hazırcı oldu artık kayınvvaldende dolabını boş bırakmaz masa duzeni konusunda biraz yetiştir kendini ama bu önemli
Sadece yemek yaparak evlılık yurumuyorSelam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
25 yaşındayım. 9 yıldır beraberiz nişanlımla. Benden 7 yaş büyük. Artık benim yaşım geçiyor evlenelim diye ısrar etti. Mecbur kaldım biraz. Ama bence de hazır değilim. Cinsellik olarak şimdilik bir sorunumuz yok gibi. Sevişmeler falan oluyor ama tam birleşmeden de korkuyorum evet. Vajinismus olmaktan ya da canımın çok yanmasından korkuyorum"Kayseri gelini" olma olayini büyütmeyin. Neyseniz osunuz bu yastan sonra yeni kalip uretip icine girmeye calismayin.
Yas kac? Bence siz bu evlilige hic hazir degilsiniz.
Cinsellik sorun
Ev sorumlulugu sorun
Bilemedim. Evlenme kararini nasil aldiniz?
Bir cok kisi cok is bilmeden evleniyor cok takilmayin ama ben sizi ekstra hazirliksiz buldum. Uzun yillardir birlikte oldugunuzu da yazmistiniz aslinda.
Harika devamını yapar kayseri de kv ler vericidir gelinlerini severler sende sipariş verir alırsınKv daha şimdiden mantılar keteler bilmem nelerle doldurdu dolabimi. İlk zamanlarınızda yiyin diye
Annem hiç mutfağa girmemi istemiyor. Sadece kahvaltiliklari çıkarıp masaya koymaya iznim var. Bazen de çay demliyorumbu zamanda erkekler bile yemek yapabildiğine göre yemek yapmayı bilmeyen insan garip geliyor bana.
Bence siz kendiniz yemek yapmayi bilmediginiz icin etkileniyorsunuz, gözunuzde buyuyor.Yok sadece mantı değil hamur işini ve diğer yemekleri çok iyi yapıyorlar. Ya da bizim ailede mutfak kültürü pek olmadığı için etkileniyorum
Yani sadece malzemeleri karıştırarak yapılan yemekleri videodan bakıp yaparım da kesmeli dogramali şeyler işin içine girince panik oluyorum. Bir de nizami kesme takıntım var. Yamuk kesmek istemiyorum. Öyle olunca zor oluyoryapanların sizden fazlalığı eksikliği yok yeterki isteyin videolarla anlatıyorlar niye yapamiyasınız
Yine yaparlar, benim kaynanam kayseriden manti yapip ankaraya getiriyor saolsun.Kv daha şimdiden mantılar keteler bilmem nelerle doldurdu dolabimi. İlk zamanlarınızda yiyin diye
olsun çalişmiyorsaniz vakitlice başlarsınız çalişiyorsaniz akşamdan yaparsınız olurYani sadece malzemeleri karıştırarak yapılan yemekleri videodan bakıp yaparım da kesmeli dogramali şeyler işin içine girince panik oluyorum. Bir de nizami kesme takıntım var. Yamuk kesmek istemiyorum. Öyle olunca zor oluyor
Zamanla alışırsın, yemek videolarının canı sağ olsun. Hiç üzme kendini, kvden de öğrenirsinSelam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
E ne guzel iste. Ondan öğrenirsin. İlk zamanlar mutfağa daha sık o girer sen temizliği vs ayarlarsin, zamanla başka sekilde iş bölümü yaparsınızBaklava bile yapabiliyor.
Sakin ol, cinsellik forumunda ilk gace konusunda çok sohbet var onları oku25 yaşındayım. 9 yıldır beraberiz nişanlımla. Benden 7 yaş büyük. Artık benim yaşım geçiyor evlenelim diye ısrar etti. Mecbur kaldım biraz. Ama bence de hazır değilim. Cinsellik olarak şimdilik bir sorunumuz yok gibi. Sevişmeler falan oluyor ama tam birleşmeden de korkuyorum evet. Vajinismus olmaktan ya da canımın çok yanmasından korkuyorum
Ben internetten izleyerek içli köfte yapmayı öğrendim. Zamanlanelin alışır hiç sıkıntı yapma, evlenene kadar senden farkım yoktu, şimdi şeker hamuruyla pasta bile yapıyorumYani sadece malzemeleri karıştırarak yapılan yemekleri videodan bakıp yaparım da kesmeli dogramali şeyler işin içine girince panik oluyorum. Bir de nizami kesme takıntım var. Yamuk kesmek istemiyorum. Öyle olunca zor oluyor
Evlendiğinde hazır kek dışında pasta börek bilmezdim, balık hiç yapmamıştım, etli yemek halen çok iyi yapamam... Bunu yetersizlik olarak görmeyin hatta eşinize de böyle lanse etmeyin. Aradan 2 3 yıl geçer ve bunlar pişirilir karşınıza sorun olarak konurSelam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
Zeynepcim hiç merak etme esin ve kayınvalide anlayışıysa halledersin, hatta kayınvalide de çok önemli değil. Eşinin anlayışlı olması önemliSelam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?