Selam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
zamanla olur hepsi, kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz. Aç kalmazsınız yaSelam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
Baklava bile yapabiliyor.Eşin biliyorsa önemi yok bence. Beraber öğrenirsiniz.
Yok sadece mantı değil hamur işini ve diğer yemekleri çok iyi yapıyorlar. Ya da bizim ailede mutfak kültürü pek olmadığı için etkileniyorumBende kayserili bir ailenin geliniyim mutfak konusunda bu kadar gozunuzde buyuteceginiz bir artilari yok, hatta bana göre kendi eş ailem icin konusayim eksileri bile var.
Mutfak dedigimiz bir mantidan ibaret degil sonucta.
Annem temizlik hastası. Mutfağına elletmiyor her şeyi kirletiyorsunuz diyeYumurta bile kıramamanızın sebebi anneniz mi yani?
Çalışmıyorsunuz şuan sanırım, ara ara mutfağa girip denemeler yapabilirdiniz.
Kayınvalide için değilde kendiniz için.
Yapa yapa öğrenirsiniz zamanla.
Aynen haklısın kendimi beğendirmek zorunda değilim. Hep öz guvenimin düşüklüğü iştezamanla olur hepsi, kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz. Aç kalmazsınız ya
Sen yapamazsan eşin yapar evlilikte hayat müşterek o yüzden şimdiden bütün yükü yüklenmeAynen haklısın kendimi beğendirmek zorunda değilim. Hep öz guvenimin düşüklüğü işte
Kayseri kızı olarak cevap vereyim biraz komşu eş dost desteği biraz baskı ve özendiriciliği ile 2 yıla kalmaz börekler baklavalar açmaya baslarsın kaygı etme diğer taraftan herşeyi biliriz fakat ablalara yaptırırız herkes hazırcı oldu artık kayınvvaldende dolabını boş bırakmaz masa duzeni konusunda biraz yetiştir kendini ama bu önemliSelam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
Allah'ım buna çok güldümBaklava bile yapabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?