- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öneriler için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda videolarını tüketeceğimE ne guzel iste. Ondan öğrenirsin. İlk zamanlar mutfağa daha sık o girer sen temizliği vs ayarlarsin, zamanla başka sekilde iş bölümü yaparsınız
YouTube'da tüm dünya mutfakları elinin altında. Sana taaaane taaaane anlatiyorlar.
Öneri olarak şu kanalları seviyorum ben. Hem basit, hem ayrıntılı tarif veriyor;
Nefis yemek tarifleri
Bir yemek iste
Yemek.com
Yemek okulu -refika
daha nice kanal var sevdiğim ama bunlarin tarifleri genelde basit oluyor (refika mesela bir yemeğin önce enn harika şeklini yapıyor, sonra ise o kadar vakti olmayanlar için basit şipşak halini tarif ediyor. Mesela daha bugün izlediğim videoda önce saraylarda yapılan tarzda - pirinç unu yerine pirinci bir gece suda bıraktığı tarzda zAhmetli kazandibi yaptı, sonra şipşak evde yapacağın kazandibi tarifini anlattı ..
Bir de benim bir Önerim. Kendine 'denenmis tarifler' isimli bir liste aç yaptığın ve lezzeti olan yemekleri oraya kaydet. Böylece 'ne yapsam' derdine düştüğünde bildiğin bir sürü yemek hazır olacaktır
Bende sana katiliyorumBen de becerikli sayılmam internetten izleye izleye yapıyorum her şeyi. Bir iki kez kötü oluyor üçüncüye güzel oluyor. Ama oluyor yani yeter ki yapmak iste
Bende bilmiyordum interneten açıp bakıp yapıyordum herşeyi bence zamanla olur takmayin kafanizaSelam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
Selam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
Bu zamana kadar neredeydin,yani nişan söz vs sonrası.Selam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?