• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok beceriksizim

Bilmemek daha iyi boşver herşeye biliyorum dersen zaten sana yaptırırlar 😀 ben öğlen bir başlıyordum yemek yapmaya akşam bitiyordu ilk evlendiğim de şimdi 1 saatte üç çeşit yemek çıkıyor

Hiç takmayın bende 27 yaşımda evlendim. Öncesinde pek mutfağa girdiğim söylenemez.

Evlendikten sonra ilk zamanlar çorba makarna tarzı şeyler yapıyordum beni zorlayacak şeylere kalkışmadım yapamazsam moralim bozulmasın diye:) tarif için internette herşey ayrıntısıyla mevcut ölçülerine kadar.

Eşimle birlikte yapıyorduk hatta çok güzeldi.
Bunları düşünüp üzmeyin kendinizi bence yavaş yavaş hepsi hallolur mutluluklar dilerim.

E ne guzel iste. Ondan öğrenirsin. İlk zamanlar mutfağa daha sık o girer sen temizliği vs ayarlarsin, zamanla başka sekilde iş bölümü yaparsınız
YouTube'da tüm dünya mutfakları elinin altında. Sana taaaane taaaane anlatiyorlar.
Öneri olarak şu kanalları seviyorum ben. Hem basit, hem ayrıntılı tarif veriyor;
Nefis yemek tarifleri
Bir yemek iste
Yemek.com
Yemek okulu -refika
daha nice kanal var sevdiğim ama bunlarin tarifleri genelde basit oluyor (refika mesela bir yemeğin önce enn harika şeklini yapıyor, sonra ise o kadar vakti olmayanlar için basit şipşak halini tarif ediyor. Mesela daha bugün izlediğim videoda önce saraylarda yapılan tarzda - pirinç unu yerine pirinci bir gece suda bıraktığı tarzda zAhmetli kazandibi yaptı, sonra şipşak evde yapacağın kazandibi tarifini anlattı ..
Bir de benim bir Önerim. Kendine 'denenmis tarifler' isimli bir liste aç yaptığın ve lezzeti olan yemekleri oraya kaydet. Böylece 'ne yapsam' derdine düştüğünde bildiğin bir sürü yemek hazır olacaktır
Öneriler için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda videolarını tüketeceğim

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Rahatlattiniz beni. İyi ki varsınız 😍

Zamanla herşey olur. Yeter ki içinizden gelsin.
Evinizi eşinizi kendinizi seviyorsa herşeyi çok özenli ve çok güzel yapabileceğinize inanıyorum.
Sizde inanın yeter.

Ben de becerikli sayılmam internetten izleye izleye yapıyorum her şeyi. Bir iki kez kötü oluyor üçüncüye güzel oluyor. Ama oluyor yani yeter ki yapmak iste
Bende sana katiliyorum
Teknoloji cagindayiz
Ac internetten bak
Ben 2cocuk anasi olmusum hala nefis yemek tarifleri uygulamasina bakiyorum tariflere

Vallahi bizim lise yıllarımızda İnternet yeni yeni ülkeye giriş yapmıştı 40 kere sorardık anneme şu nasıl oluyor diye. Siz bu konuda çok şanslısınız tarifi bırak video nimeti var önünüzde.. Sosyal medyadan yemek sayfalarını takip etmenin tam sırası 😅🤤

Selam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?
Bende bilmiyordum interneten açıp bakıp yapıyordum herşeyi bence zamanla olur takmayin kafaniza

Selam arkadaşlar. Önceki konulardan hatırlayanlar bilir nişanlıyım. 15 gün sonra evleneceğim. Ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Annem bana hiçbir şey yaptırmadı. Yumurtayı bile adamakıllı yapamam. Hatta salatayı bile dograyamiyorum. Cidden bir iki sebzeyi bir saatte anca doğruyorum. Bu halimle Kayseri gelini olacağım. Kv o kadar becerikli ki..bir mantı yapar boncuk gibi durur. Bu halimle nasıl evi çekip çevirecem ben? Zamanla öğrenir miyim yoksa birden tüm sorumluluk yüklenince altından kalkamaz mıyım? Var mı benim gibiler?

Ben okulun yaninda hep calistigim icin hic öyle yemek islerine zaman ayiramadim. Kaldim öyle. Evlendikten sonra yaparak ögrendim. Youtube bu konuda en iyi dostum. Nefis yemek tatifleri ve tarif küpü uygulamalari da cok kullandim. Zamanla hersey daha iyi oturuyor. Kayinvalideme ve anneme de soruyorum birseyler ögrenmek istesem. Sorun utanmayin. Panik olmayin. Kimse 4/4 lük baslamiyor böyle seylere. Esimle yemekleri bazen beraber de yapariz. Bugün oda corbayi yapti. Yuvalanip gidiyoruz. Allah evliliginizi hayirli ugurlu etsin

Bu zamana kadar neredeydin,yani nişan söz vs sonrası.
neyse hiçbir şey için geç değil.
Aç internetten videolar orda herşey var,zamanla öğrenirsin ama gayret de etmelisin...

Back