• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bakımlı erkek kişisi

Benim görüştüğüm adam bir temizlik, sağlık ve kozmetik markasına üye oradan sürekli bakım malzemeleri, kolojen , vitamin takviyeleri falan alıyormus. Bana geçenlerde, yüzüne çoğunlukla tonik, nemlendirici, arada bir maske , saçlarına bakım yapan malzemeleri kullandığını söyledi. Bana o markanın bakım ürünlerini hediye etmişti . İçinde hyrolonik asit de vardı. Ben kullandığımı memnun kaldığımi söyleyince o da kullanmak istediğini belirtti. Şoka girdim tabiki . Bu insan evlenmiş, ayrılmış ve eşi tarafından aldatılmış biri . Aynı zamanda dindar, namazinda niyazinda da biri . Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu ? Diğer hal ve hareketlerinde bir sorun yok .
Vallahi kocam daha bugün benden yüz maskesi istedi benim tonik yıkama jeli hatta foreomu bile kullanır . Olması gerekenin tuhaf karşılandığı zamanları geçin artık. Yanınızda mis gibi yatıyor adamlar daha ne .

E tabi alıştınız çürük patates gibi kokan kıllı göbekli, yüzündeki siyah noktalara kömür maskesi bile yapmayan pis pis tiplere..

Konudan nasıl bir soruya cevap vermem gerektiğini anlayamadım :)
Ama kesinlikle erkek arkadaşınız benden daha bakımlı, gerçekten kıskandım.
Yıllarca beynimize hep kadınlar bakımlı olmalıdır algısı işlendiği için sanırım garipsemişsiniz ama bende kadın/erkek fark etmez her insanın kendine bakması gayet hoş bir durum.
Birde kendim için düşünüyorum da üstüne birde dini vecibelerini yerine getiren ahlaklı bir bireyse bu da bonusudur :)))

Kendine bakması güzel bir şey bence temizlik güzeldir :) eğer tercihi farklı gibi bir düşünceniz varsa da sanmıyorum öyle bir şey varsa zaten zaman içinde illa çıkar

Ay ne güzel işte bu insanlara da yaranılmıyor adam pis koksa dişini fırçalamasa şikayet edilir bakımlı olsa şikayet edilir. Bunun boşanmış, namaz kılan biri olmasıyla ne ilgisi var. Azıcık koreli erkeklere filan bakın adamlar bizden çok bakım yapıyor ciltleri de bebek gibi

Keşke bütün erkekler böyle olsa. Hayatında nemlendirici bile kullanmamış bk kokulu erkeklerin nesli tükense artık.

Gay olabilir mi diye soruyor meali..
Krem kullanıyorsa kesin gaydir. Hetero olduğundan %100 emin olmanız için haftada bir kere yıkanması, dişlerini fırçalamaması, deodorant kullanmaması, hatta tuvaletini yaptıktan sonra totosunu da silmemesi lazım.

Yabancı bi sitede öyle bir şey okumuştum. Adamın teki büyük tuvaletini yaptıktan sonra totosunu silmiyomuş çünkü oraya tuvalet kağıdı, su filan değince kendini gay gibi hissediyormuş. Totosunun varlığını tamamen reddetmesi lazım yani. Mümkünse tuvaletini de yapmasın, tutsun içinde.

Benim görüştüğüm adam bir temizlik, sağlık ve kozmetik markasına üye oradan sürekli bakım malzemeleri, kolojen , vitamin takviyeleri falan alıyormus. Bana geçenlerde, yüzüne çoğunlukla tonik, nemlendirici, arada bir maske , saçlarına bakım yapan malzemeleri kullandığını söyledi. Bana o markanın bakım ürünlerini hediye etmişti . İçinde hyrolonik asit de vardı. Ben kullandığımı memnun kaldığımi söyleyince o da kullanmak istediğini belirtti. Şoka girdim tabiki . Bu insan evlenmiş, ayrılmış ve eşi tarafından aldatılmış biri . Aynı zamanda dindar, namazinda niyazinda da biri . Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu ? Diğer hal ve hareketlerinde bir sorun yok .
Sağ tarafı destekliyor ama sola da göz kırpıyor desenize😁Bakımsız erkeğe no, ama aşırı bakımlısı da beni bozar hanımlar.

Olması gerekeni yapıyor. Bakımlı olup cilt bakım ürünü kullanan erkeklere tuhaf yakıştırmalar herhalde bir tek burada yapılıyor.Güney Koreli arkadaşlarım var, sürdükleri şeyleri görseniz aklınız şaşar. Keza benim erkek arkadaşım da çok bakımlıdır. Bir çok ürünümüz ortak😂

Dindar olan kişileri kozmetik firmaları aforoz mu ediyor ?
Yani senin aklına gelen ne bilemiyorum da biz bakımlı deyip geçeriz.
Dindar,aldatılmış ve bakımlı erkek = nedir şeklinde bir soru sormuşsun :)
O da senin gibi insandır kuzum..

"Bir adam bakımlı ise gay'dir" dememizi mi bekliyorsunuz? Ayyyy ayyyy yani gerçekten yeter.

Bitin artık, yok olup bitin de şöyle bakımlı erkekler kendilerini hakeden kadınları bulsunlar.

Back
X