Ne güzel iste bakımlı erkek iyidir.Benim görüştüğüm adam bir temizlik, sağlık ve kozmetik markasına üye oradan sürekli bakım malzemeleri, kolojen , vitamin takviyeleri falan alıyormus. Bana geçenlerde, yüzüne çoğunlukla tonik, nemlendirici, arada bir maske , saçlarına bakım yapan malzemeleri kullandığını söyledi. Bana o markanın bakım ürünlerini hediye etmişti . İçinde hyrolonik asit de vardı. Ben kullandığımı memnun kaldığımi söyleyince o da kullanmak istediğini belirtti. Şoka girdim tabiki . Bu insan evlenmiş, ayrılmış ve eşi tarafından aldatılmış biri . Aynı zamanda dindar, namazinda niyazinda da biri . Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu ? Diğer hal ve hareketlerinde bir sorun yok .
Ne alakası var bu konunun boşanmış olması ve diniyle?Benim görüştüğüm adam bir temizlik, sağlık ve kozmetik markasına üye oradan sürekli bakım malzemeleri, kolojen , vitamin takviyeleri falan alıyormus. Bana geçenlerde, yüzüne çoğunlukla tonik, nemlendirici, arada bir maske , saçlarına bakım yapan malzemeleri kullandığını söyledi. Bana o markanın bakım ürünlerini hediye etmişti . İçinde hyrolonik asit de vardı. Ben kullandığımı memnun kaldığımi söyleyince o da kullanmak istediğini belirtti. Şoka girdim tabiki . Bu insan evlenmiş, ayrılmış ve eşi tarafından aldatılmış biri . Aynı zamanda dindar, namazinda niyazinda da biri . Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu ? Diğer hal ve hareketlerinde bir sorun yok .
Hal ve hareketlerinden belli olur aslında yumuşak konuşursa filanarkadaş burda acaba cinsel egiliminde farklilik varmi ki diye merak etmis olabilir
Çok güzel yorumluyorum siz begnmediyseniz bana yönlendirebilirsiniz çok iyi anlaşırızBenim görüştüğüm adam bir temizlik, sağlık ve kozmetik markasına üye oradan sürekli bakım malzemeleri, kolojen , vitamin takviyeleri falan alıyormus. Bana geçenlerde, yüzüne çoğunlukla tonik, nemlendirici, arada bir maske , saçlarına bakım yapan malzemeleri kullandığını söyledi. Bana o markanın bakım ürünlerini hediye etmişti . İçinde hyrolonik asit de vardı. Ben kullandığımı memnun kaldığımi söyleyince o da kullanmak istediğini belirtti. Şoka girdim tabiki . Bu insan evlenmiş, ayrılmış ve eşi tarafından aldatılmış biri . Aynı zamanda dindar, namazinda niyazinda da biri . Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu ? Diğer hal ve hareketlerinde bir sorun yok .
Hahahahahahhaha haykırdım, sen de enişten de çok tatlısınız nihal , helal be eniştemeBenim 70 yaşındaki hacı eniştem geçenlerde botoks yaptırmış.
Benim görüştüğüm adam bir temizlik, sağlık ve kozmetik markasına üye oradan sürekli bakım malzemeleri, kolojen , vitamin takviyeleri falan alıyormus. Bana geçenlerde, yüzüne çoğunlukla tonik, nemlendirici, arada bir maske , saçlarına bakım yapan malzemeleri kullandığını söyledi. Bana o markanın bakım ürünlerini hediye etmişti . İçinde hyrolonik asit de vardı. Ben kullandığımı memnun kaldığımi söyleyince o da kullanmak istediğini belirtti. Şoka girdim tabiki . Bu insan evlenmiş, ayrılmış ve eşi tarafından aldatılmış biri . Aynı zamanda dindar, namazinda niyazinda da biri . Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu ? Diğer hal ve hareketlerinde bir sorun yok .
Sensin tatlıHahahahahahhaha haykırdım, sen de enişten de çok tatlısınız nihal , helal be enişteme
Eşinden ayrilmasi mi namaz kılması mi aldatılma si mi şaşırttı sizi?Benim görüştüğüm adam bir temizlik, sağlık ve kozmetik markasına üye oradan sürekli bakım malzemeleri, kolojen , vitamin takviyeleri falan alıyormus. Bana geçenlerde, yüzüne çoğunlukla tonik, nemlendirici, arada bir maske , saçlarına bakım yapan malzemeleri kullandığını söyledi. Bana o markanın bakım ürünlerini hediye etmişti . İçinde hyrolonik asit de vardı. Ben kullandığımı memnun kaldığımi söyleyince o da kullanmak istediğini belirtti. Şoka girdim tabiki . Bu insan evlenmiş, ayrılmış ve eşi tarafından aldatılmış biri . Aynı zamanda dindar, namazinda niyazinda da biri . Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu ? Diğer hal ve hareketlerinde bir sorun yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?