- 27 Ekim 2024
- 11
- 4
- 23
- Konu Sahibi brzmartine
Kendi buluyo zaten deO kadar iyi olsa kendi bulurdu sucuklu yumurtanı al ve git buradan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi buluyo zaten deO kadar iyi olsa kendi bulurdu sucuklu yumurtanı al ve git buradan.
Bizim kendi sapiklarimiz var, sagolPAylasmayi seviyorum iyilik yapmadan uyuyamiyorum
Tüh banlı üzüldüm bi grup yapardı be
De?Kendi buluyo zaten de
Mesela ben seninBizim kendi sapiklarimiz var, sagol
Bizim birbirimize olan saplantimizi burda yazarsak konu sahibi baliklama atlayabilir amaMesela ben senin
En son herkes uşağa (brzmartine)Kimin kime azdığı belirsiz
Yavaş atlasın çakılır şampiyonlar ligi için daha çok ekmek yemesi lazımBizim birbirimize olan saplantimizi burda yazarsak konu sahibi baliklama atlayabilir ama
Olay neYavaş atlasın çakılır şampiyonlar ligi için daha çok ekmek yemesi lazım
Sen burda harcanırsın bebem git büyü bidaha gelirsinOlay ne
AkzhaksjsYavaş atlasın çakılır şampiyonlar ligi için daha çok ekmek yemesi lazım
Nasil harcicaksin anlatta gulelim biraz jsjsksSen burda harcanırsın bebem git büyü bidaha gelirsin
Yanlış yazımNasil harcicaksin anlatta gulelim biraz jsjsks
Geldi LUT gölü canavarıArkadasiz falan ama üstüne atlamamak icin zor tutuyorum bazen kendimi cok da iyi sevisiyor arkadaslarimdan duydum baska kisilerle de paylasmaya kıyamiyorum cok yakisikli kotu durumdayim varmi gönullu:)