• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok arada kaldıgım kesinlikle icinden cıkamadıgım bi konu yardımcı olun

bu aralar amma yeni üye ve entrika dolu konular var ya ,bir de okurken acaip yazım hatası anlatım bozukluğu,fake mi diye düşünmüyor değilim:)

her neyse gel gelelim ki sen neden her yaşadığını ona buna anlatıyorsun?çok saçma bi hareket bence

Hadi sen iyi kötü her şeyi anlatıyosun o_O
Ya kuzenin? O neden anlatıyor? :KK47:
Onun anlattığını bile bile sen neden ona anlatmaya devam ediyosun? :KK64:
Yine kafamda deli sorular
:confused::confused::confused:

Yoksa fake? :stop:

anlatma kimseye.
madem yurtdışında zaten. görüşemiyorsunuz, dikkat de çekmez.
bir süre ayrı bilsinler, baktın iş ciddiye gidiyor, yeniden birleştik dersin.

kuzenine de herşeyi anlatma, belli ki ağzı gevşek.

tabiki gösterdim erkek arkadasımı aileme fotografla falan cok begendiler de kuzenim ben falan anneanneme cok yakınızddır ondan anlatmıstır diye düsünüyorum bir de evet cok vicdan azabı duyuyorum aileme yalan attıgım icin

İlişkini kimseye anlatma bence, ben en yakın arkadaşıma bile anlatmam özelimi.
Bir de zamana bırakmalısın, okul askerlik vb.hallolunca tanıştırırsın aradaki buzlar erir diye düşünüyorum.Eğer iyi biriyse annen de tanıyınca,ciddi olduğunu görünce sevecektir

benim yaklasık 1 senedir iliskim var ilklerde kimseye bahsetmedim erkek arkadasımla aramda kalmasını istedim ailemede söylemedim ama sonralarda ciddilesince aileme bahsettim ilk önce kız kuzenime bahsettim sonrasında ise anneannem beni sıkıstırdı anneanneme bahsettim ve anneannem gayet hos cocugu severek karsıladı her neyse zaten erkek arkadasım yurtdısında okuyo hani her zaman görüsemiyoruz daha sonrasında anneannem annene bahsedelim böyle olmaz dedi ve anneme de söyledik annem tabii ki anneligini yaptı beni bazı konularda uyardı ve hani cok baglanma bana da anlatma yüz göz olmak istemiyorum dedi ama bi süre sonra ailede böyle cok erkek arkadasımın konusu gecmeye basladı tartıstıgımızda kuzenime anlatıyodum ve kuzenim anneanneme falan anlatmaya basladı her neyse sonralarda anneannemle annem cocuga antipati duymaya basladı ve sonrasında annemle tartıstım ve annem ayrılmamı istedi bende haliyle ayrıldık dedim ama halen daha görüsüyoruz ve cıkıyoruz cocuguda seviyorum ailem ayrıldık biliyo ama ilerde ciddilesince ya da su süre zarfında nasıl kabul ettirebilirim aileme erkek arkadasımı gercekten bilmiyorum lütfen yardımcı olun
O nasıl kuzen öyle?
Bence sen kimseye fazla lafını etme, iş ciddiye binmesine yakın annene açılırsın. Anneciğim onsuz yapamadım, o sorunlar çok eskide kaldık. Denedik, ayrı kalamıyoruz biz falan dersin, yumuşar elbet.

Hayır bu ailenin öğrenmesi ve ayrıl demesi toplamda kaç aylık bir süreç. Resimden falan tanıyamıyacaklarsa çocuğu, olmadı yepyeni biri gibi sunarsın sizinkilere. :KK48:

anneler böyle kızları için tedirgin olur bu normal.
vakti gelince güzelce konuşursunuz halledersiniz.
kuzeninizle aranıza mesafe koyun.

benim yaklasık 1 senedir iliskim var ilklerde kimseye bahsetmedim erkek arkadasımla aramda kalmasını istedim ailemede söylemedim ama sonralarda ciddilesince aileme bahsettim ilk önce kız kuzenime bahsettim sonrasında ise anneannem beni sıkıstırdı anneanneme bahsettim ve anneannem gayet hos cocugu severek karsıladı her neyse zaten erkek arkadasım yurtdısında okuyo hani her zaman görüsemiyoruz daha sonrasında anneannem annene bahsedelim böyle olmaz dedi ve anneme de söyledik annem tabii ki anneligini yaptı beni bazı konularda uyardı ve hani cok baglanma bana da anlatma yüz göz olmak istemiyorum dedi ama bi süre sonra ailede böyle cok erkek arkadasımın konusu gecmeye basladı tartıstıgımızda kuzenime anlatıyodum ve kuzenim anneanneme falan anlatmaya basladı her neyse sonralarda anneannemle annem cocuga antipati duymaya basladı ve sonrasında annemle tartıstım ve annem ayrılmamı istedi bende haliyle ayrıldık dedim ama halen daha görüsüyoruz ve cıkıyoruz cocuguda seviyorum ailem ayrıldık biliyo ama ilerde ciddilesince ya da su süre zarfında nasıl kabul ettirebilirim aileme erkek arkadasımı gercekten bilmiyorum lütfen yardımcı olun
sana kısaca anlatıcam buradan kendine pay biç tatlım ..
bende ilişkimin ilk başında anneme anlatıyordum bazı şeyleri sonra baktım ki benimle yüz göz olmamak için ( üniversitede olduğum için ciddiyete binmesin derslerime çalışayım hemde daha erken diye ) çok destek olmadı hatta biraz tersler gibiydi baktım böyle oluyor ne sevgilimle olanı anneme anlattım ne annemle olanı sevgilime .. ne zaman ki iş resmiyete bindi annem bildiğin pamuk oldu damadım diye başının üstünde gezdiriyor resmen :KK14: sende anlatma iyiyse de kötüyse dekendinde kalsın vakti geldiğinde de annene ilişkini münasip bir dille anlatırsın şekerim:KK14:

yani 2 ay falan sürdü ailemin tanıması konusması
Sıkma canını, annen muhtemel bu sevgili olayına kendini kaptırıcan, okul, ailen falan ikinci planda kalacak diye ayrıl demiştir. Hem sürekli herşeyi anlatırsan taktı bunu kafaya, sorunlar çok, depresif olacak falan diye de korkar seni sevenler. Küçük bir sorunu anlatırken bile, karşındakinin olayı nasıl algıladığı başka mesele.
Az laf, bol huzur, en güzeli :)

kuzeninizin neden durumu anneanne ve annenize anlattığına dair bir mesaj bulamadım
acaba sizi hatalı buluyor da veya haketmediğiniz tavırlara muhatap kaldığınızı düşünüyor da o yüzden mi anlatıyor?

bazı arkadaşlar kuzeninize fesat demiş, anlatma demiş, zaten siz de o anlama gelecek bir dille yazmışsınız
ama acaba kuzeniniz bir takım gerçekleri görüyor da, siz göremiyor olabilir misiniz?
o daha objektif bakıyor da, siz gerçekleri görmek istemiyor olabilir misiniz?
o da çareyi ailenizi haberdar etmekte bulmuş olabilir mi?
biz bile hiç tanımadığımız insanlara "ayrıl, kaç, arkana bakma" diyoruz burada (ve tabi ki çoğu bizi dinlemiyor)
kuzeniniz de sizi korumaya çalışıyor olabilir mi?

"tartıştığımızda kuzenime anlatıyordum" derken ki tartışmalar ne mesela? 1-2 örnek verebilir misiniz?

bu arada
annenizin "yüz göz olmak istemiyorum" tavrı bence hiç doğru değil
ben olsam kızımın arkadaşını tanımak isterim ki eğer yeri gelirse, ihtiyaç olursa kızımı koruyabileyim, içim rahat olsun

allah şu tür insanların kötülüğünden korusun herkesi.. çekemedi sanırım seni neyse ailene bahsetme şu aralar zaman geçsin annene tekrar söylersin işiniz ciddileşir hem bu arada yaşlarınız ne kaçınsı sınıfsın?

kuzenin evde mi kaldı? ona dokunan ne anlamadım?

Back
X