Tam beni anlatmissin. Annem cok elestirdi ailem dalga gecti benimle .bu hep boyleydi. Bide guzellik konusundada cok elestirdiler. Senelerce eziklediler. Senelerce saygi ve sevgi dolu oldum onlara. Hic akillanmadim. Ama iş konusunda hep işi ben gec ogrenen oldum. Isyerinde en iyisi ben oldum herkes saskinlikla izledi. İşi cok profesyonelce yapiyordum. Hatta patron oldum . Ama gel gorki ailem beni asagilamaktan vazgecmedi. Hep uzuldum . Ama anladimki herkesi oldugu gibi kabul edip kimse icin uzulmeyip. Sevgi verene sevgi, saygi verene saygi vermek gerekirmis. Gerisi boş mus. Kimsenin dediklerini onemsemeyip yoluma devam etmek gerekirmis. Ben bunlari anladim bu hayatta.18 yaşındayım. Kendimi aşırı aptal hissediyorum. Bir işe girdim 2 hafta oldu hala bir gelişme yok. Aptallığımdan kafamı duvarlara vurmak istiyorum.
Hiçbirşey öğrenemiyorum. Bana bant ver diyorlar yerini bildiğim şeyi arıyorum. Etrafı düzenlemek aklıma gelmiyor. Daha bir çıktı çıkarmayı bile beceremiyorum. Aşırı dalgınım ve sakarım sürekli elim birbirine giriyor.
Derslerim de iyi değil hep bildiğimi unutuyorum.
Bunu kendimi eziklemek için söylemiyorum gerçekten o kadar aptalım ki ölmek istiyorum.
Hayatım boyunca hiçbir boka yaramayacağımı biliyorum. Yanımda çalışan kız zehir gibi.
Annem hep saf salak ve en kötüsü olduğumu söylerdi. Kabullenemediğim şeyler sanırım gerçek.
18 yaşındasınız … 28 değil.18 yaşındayım. Kendimi aşırı aptal hissediyorum. Bir işe girdim 2 hafta oldu hala bir gelişme yok. Aptallığımdan kafamı duvarlara vurmak istiyorum.
Hiçbirşey öğrenemiyorum. Bana bant ver diyorlar yerini bildiğim şeyi arıyorum. Etrafı düzenlemek aklıma gelmiyor. Daha bir çıktı çıkarmayı bile beceremiyorum. Aşırı dalgınım ve sakarım sürekli elim birbirine giriyor.
Bunu kendimi eziklemek için söylemiyorum gerçekten o kadar aptalım ki ölmek istiyorum.
Hayatım boyunca hiçbir boka yaramayacağımı biliyorum. Yanımda çalışan kız zehir gibi.
Annem hep saf salak ve en kötüsü olduğumu söylerdi. Kabullenemediğim şeyler sanırım gerçek.
Sürekli bunları kendi kendine tekrarlıyor musun? Yapıyorsan yapma. Unutkan değilim her şeyi aklıma kolayca tutabiliyorum yaptığım tüm işlerin üstesinden kolayca gelebiliyorum ben çalışkan ve düzenli bir insanım elim her işe yatkın diyerek ve tekrar ederek iş yerinize gidin ve gün içerisinde bu şekilde kendinize telkinde bulunun18 yaşındayım. Kendimi aşırı aptal hissediyorum. Bir işe girdim 2 hafta oldu hala bir gelişme yok. Aptallığımdan kafamı duvarlara vurmak istiyorum.
Yine bir anne terörü ve sonucuAnnem hep saf salak ve en kötüsü olduğumu söylerdi.
Sizin durumunuza psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet deniyor. Ailen sana sürekli saf salak dediği için bilinçaltina yerleşmiş bu yaşadıklarının çoğu bununla alakalı. Ayrıca hâlâ ergenlik sürecin devam ediyor, sakarliklar, dalginliklar vs normal. Bol bol kitap oku, başka bir dil öğren. Nefes egzersizleri de sana iyi gelecektir.18 yaşındayım. Kendimi aşırı aptal hissediyorum. Bir işe girdim 2 hafta oldu hala bir gelişme yok. Aptallığımdan kafamı duvarlara vurmak istiyorum.