• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah çok acill yarım lütfenn :((

ades89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
27
0
36
İstanbul
merhaba kızlar;
biz beyoğlu belediyesinde kıydırıcaz nikahı gereki belgeleri hazırlamaya başlıycaz ama ben sarıyer de o beyoğlunda oturuyo ne yapmamız lazım ayy kafam çalışmıo artık lütfen yardım edin :(

sorun yok canım. birinizin ikamet ettiği yerde nikah kıyılabiliyor. belediyeye git memurlar yardımcı oluyor. şimdiden mutluluklar.

Bizde beyoğlu belediyesinde nikahımızı kıydırmayı düşünüyoruz, işelmeler hakkında hiç bir bilgim yok :( ama bugün hummalı bi çalışmayla nikah işlemleri ücretleri ile ilgili kafamdaki tüm soruları bulmam lazım, birde beyoğlunda sadece şişhanedeki nikah salonunda mı kıydırabiliyoruz acaba? Taksimde ki yerde nikah kıyılmıyor mu artık??

merhaba kızlar;
biz beyoğlu belediyesinde kıydırıcaz nikahı gereki belgeleri hazırlamaya başlıycaz ama ben sarıyer de o beyoğlunda oturuyo ne yapmamız lazım ayy kafam çalışmıo artık lütfen yardım edin :(

birinizin orda ıkamet etmesı yeterli nıkah ıcın gereklı saglık raporunu devlet hastanesınden alacaksan şayet nıkah beyoğlunda olacaksa nişanlının baglı oğlu aile hekımlıgınde sarıyerde olacaksa senın baglı oldugu aile hekımlıgınde onaylanması gerekıyo özelden alacaksan problem yok parası 80-100 arası bişiy tek kişi :D

Back