• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acill vaktim kalmadı...

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
Kızlar bu hafta tatile çıkıyorum.Ama tam regl dönemime denk geliyor.Hap aldım ama daha kullanmaya cesaret edemedim. Şişkinlik,sancı,stres falan yapıyormuş birde bende migren var ertesi gün hapı falan kullandığımda hemen tutar migrenim bu yüzden korkuyorum ilacı kullanmaya tampon kullansam nasıl olur acaba?Acil cavap verirseniz sevinirim çünkü bugün itibariyle reglime 4 gün var ilaç kullanacaksam hemen kullanmam lazım...

cnm eger haplar basagrısı yapıosa tampon kullabılırısnn ben hıc kullanmadım ama kullanan arkdslarım var gayet rahatlarr

aslında tamponu normal zamanda adetli değilken bile kullanın diyordu doktorum bana çünkü mikrop kapma şansın çok yüksek hap kullanacağına tampon tak ben yıllardır kullanırım çok memnunum

bence tampon kullan rahat edersin. denize bile girebilirsin. Aynen böyle bir durum benim başımada gelmişti be kullanmıştım. Tabi sancın ve halsizliğin oluyorsa ona birşey diyemem. ınsan o halde sıcakta bile çok üşüyor

geçen gün doktorumda muayenedeyken bi arkadaşı aradı doktorumu denize gireceğini ve regl olduğunu söyledi
dr sık sık değiştirilirse en güvenlisi tampon dedi
adetine az bir zaman kaldığı için hapı tavsiye etmedi
zaten hap almak istese günde 3 tane birden alması gerektiğini bununda onu rahatsız edeceğini söyledi :))
yalnız tamponun ipi görünmesin :jeyyar:

geciktirci hapını ben bir kere kullandım ve pişman oldum. Sancı felan yapmadı ama ilacı bırakır bırakmaz regl olursun dendiği halde 1 hafta 10 gün sonra ancak olabildim ve düzenimi bozdu tavsiye etmiyorum. Alınacaksa bile doktor tavsiyesi ile alınmalı eczacılar yanıltıyorlar.

Yaaa ne berbat bir durum yaa!Şuan ilaç bana bakıyor ben ilaca bakıyorum bir yanım kalk iç şu ilacı diyor diğer yanım b.k yeme otur diyor.fffffffff fffffffffffff kadın olmak ne zor şeymiş yaa!!!
İlaç kimine hiç dokunmamış kimi de içtiğine pişman olmuş.Bende nasıl etki eder acaba?Çok zor bi soru cevabını kullanmadan öğrenemeyeceğim...
Şöyle sorayım kızlar
İLAÇ MI TAMPON MU?

Benim hiç başıma gelmedi, böyle bi durum.
Ama okuduklarıma dayanarak Tampon diyorum ...
En mantıklısı o anlaşılan, migreninde varmış, tatilin ziyan olmasın.

Yaaa ne berbat bir durum yaa!Şuan ilaç bana bakıyor ben ilaca bakıyorum bir yanım kalk iç şu ilacı diyor diğer yanım b.k yeme otur diyor.fffffffff fffffffffffff kadın olmak ne zor şeymiş yaa!!!
İlaç kimine hiç dokunmamış kimi de içtiğine pişman olmuş.Bende nasıl etki eder acaba?Çok zor bi soru cevabını kullanmadan öğrenemeyeceğim...
Şöyle sorayım kızlar
İLAÇ MI TAMPON MU?

ben ilaçta kullandım tamponda tatil dönemlerinde ilaç iyi güzelde şişlik yapıyor karnım şişiyor falan regliymişim gibi oluyordu bıraktıktan bi iki gün sonra reglim geliyordu tamponuda geçen sene kullanmıştım çok rahat aslında sık sık değiştir ama kullanıcaksanda

kadın doğumcıuya git geciktirici versin
ama onun içinde geç kaldın zaten
tampon felan kullanırsın
yada paşa paşa adetini görrüsün:olmaz:

Kızlar ilacı içtim en sonunda napiim artık allaha emanetim mafoldumben
Teşekkürler yorumlarınız için.

bu haptan bende kullandım kendini şişkinlik stres olucam diye şartlama başka çare olmadığı içinde kullan bence.bende sadece göğüs şişkinliği yapmıştı birazda göğüs acısı ama fenamı bikini de güzel duruyo iç anam sen bak silikonlu gibide dolaşırsın tatilde ohhhhhhihoyyyt

bu haptan bende kullandım kendini şişkinlik stres olucam diye şartlama başka çare olmadığı içinde kullan bence.bende sadece göğüs şişkinliği yapmıştı birazda göğüs acısı ama fenamı bikini de güzel duruyo iç anam sen bak silikonlu gibide dolaşırsın tatilde ohhhhhhihoyyyt

:kedi: şimdiden şişti zaten göğüslerim öyle güsel duruyorki silikon yaptırdım sanki
Bu özelliği güzelmiş. Bikinide taş gibi olcak göğüsler zemuszemus

bana tamponada fayda etmemişti. kanamam dahda fazlalaşmıştı sadece güneşlenebilmiştim. geciktirici kullanırsanızda stres yapar tatiliniz zehir olur. en iyisini güneşlen yeter

Back