- 12 Temmuz 2006
- 56.314
- 216.480
- 1.223
- 52
konu sahıbıne noldu yahu..
Hamile olabilirsin de noldu yahu,niye uçurdular seni,niye banlandın ki![]()
Başka bir konusunu silmiş, biliyorsunuz içerik silmek yasak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahıbıne noldu yahu..
Hamile olabilirsin de noldu yahu,niye uçurdular seni,niye banlandın ki![]()
hımm okey..Başka bir konusunu silmiş, biliyorsunuz içerik silmek yasak.
2. Üyelikte yasaktır.Konu sahibi burdaaa. Ben konu silmenin yanlis oldugunu bilmiyodum surda sevincli bi haber paylastim duramadiniz banladiniz mi ayiptir bu yaptiginiz.Yorum yapan herkese kocamannnn tesekkurler
![]()
hayırlı olsun gebesin inşallahya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim![]()
Canım en azından sevindiğini öğrenmiş olduk. İlk sorundaki ifadelere bakınca istemiyorsun sandım ben.Konu sahibi burdaaa. Ben konu silmenin yanlis oldugunu bilmiyodum surda sevincli bi haber paylastim duramadiniz banladiniz mi ayiptir bu yaptiginiz.Yorum yapan herkese kocamannnn tesekkurler
![]()
ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim![]()
Önce içerik silmekten , sonra 2. Üyelikten banlanmış.konu sahibi neden gitti![]()