Cok acill hamile olan herkes baksin

Konu sahibi burdaaa. Ben konu silmenin yanlis oldugunu bilmiyodum surda sevincli bi haber paylastim duramadiniz banladiniz mi ayiptir bu yaptiginiz. :KK12:Yorum yapan herkese kocamannnn tesekkurler:oops::oops:

Hahhaaa:KK70: Günün talihsiz üyesi seçildin. Bizımla değilsın:KK45:
Kardeş sen üyelik alma daha,yarın ya da bir kaç güne(artık ne kadar mapıs yediysen) eski üyeliğin aktif olacak. Git bir kan testi yaptır. Hadi hayırlı olsun:nazar:

ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim:anneadayı::KK17::KK17::KK17:o_Oo_O:KK57::KK57::KK57:
hayırlı olsun gebesin inşallah :KK66:

Konu sahibi burdaaa. Ben konu silmenin yanlis oldugunu bilmiyodum surda sevincli bi haber paylastim duramadiniz banladiniz mi ayiptir bu yaptiginiz. :KK12:Yorum yapan herkese kocamannnn tesekkurler:oops::oops:
Canım en azından sevindiğini öğrenmiş olduk. İlk sorundaki ifadelere bakınca istemiyorsun sandım ben.

Sağlıkla kucağına al inşallah.

hamilesin cnm bende prensesim kizimda test yaptığım da aynen böyle silik çizgi çıktı Dr gittik ultrason da gozukmedi kan testi istedi sonuç pozitif di

ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim:anneadayı::KK17::KK17::KK17:o_Oo_O:KK57::KK57::KK57:

O 5 liralık testten bende 5 gün önce yaptım aynı senin gibi çıktı.
sonra doktora gittim testte hamile çıktım.
Sanada hayırlı oslun canım hamilesin :)

Ben 3,5 liralik test almistim 8 gun gecmisti daha damlattigim gibi ikinci cizgi cikti tebrikler cok yeni oldugu icin oyledir

Bende iki hafta önce 5 liralık olanda coook silik görmüştüm ve bu forumda bi bayan kesinlikle hamilesin demisti kan testine gittim kan testi sonucu cikana kadar profesyonel test aldim eczandden 15 liraya hic bisey cikmadi onda. 5 liraliklar daha dogru. Hayırlı ugurlu olsun

X