• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba kızlar uzun uzun yazamayacağım kısaca olay şu ben daha yeni nişanlıyım bir hafta oldu bu hafta sonu günü birlik nişanlımla tatile cıkıcaz sabahtan akşama kadar bi tatil köyünde yer ayırttık eğlence amaçlı gidiyoruz...ben ona orada sürprizler yapmak istiyorum yardım edin acilll...lütfen....a.s.a.s.

Bir derdim var köşesine, çok aciilll başlığı ile açtığınız ve çok aciiiilllll olan derdiniz bu muydu? Pes yaniii.

işiniz zor , rabbim dert verip derman aratmasın :umursamaz:

bakıyorumda aramızda kendini bişey sananlar var.....illa dert dediğiniz acıklı üzüntülü bişeymi olmalı sizin tavrınızı anlamadım.cevap vermek zorunda değilsiniz allah allah ya benim için belki dert....bi söz vardır bilmem bilirmisiniz elalemin derdi.....gibi ama kullanmak dahi istemiyorum...ama gerçekten bu sitede bakıyorumda kendini bişey sanan insanlar dolmuş....bi seneryo yazar sizi ağlatacak bişeyler bulurum merak etmeyin....:teytey::teytey::teytey:

bakıyorumda aramızda kendini bişey sananlar var.....illa dert dediğiniz acıklı üzüntülü bişeymi olmalı sizin tavrınızı anlamadım.cevap vermek zorunda değilsiniz allah allah ya benim için belki dert....bi söz vardır bilmem bilirmisiniz elalemin derdi.....gibi ama kullanmak dahi istemiyorum...ama gerçekten bu sitede bakıyorumda kendini bişey sanan insanlar dolmuş....bi seneryo yazar sizi ağlatacak bişeyler bulurum merak etmeyin....:teytey::teytey::teytey:

ne kadar terbiyeden yoksunsunuz kusura bakmayında!ciddi söylüyorum..kullandığınız kelimelere bir bakın bakalım..
yazık..

merhaba kızlar uzun uzun yazamayacağım kısaca olay şu ben daha yeni nişanlıyım bir hafta oldu bu hafta sonu günü birlik nişanlımla tatile cıkıcaz sabahtan akşama kadar bi tatil köyünde yer ayırttık eğlence amaçlı gidiyoruz...ben ona orada sürprizler yapmak istiyorum yardım edin acilll...lütfen....a.s.a.s.

arkadaşım çok acil konunda kaydirigubbakcemile3
acil ötesiymiş hakkaten
nişanlını sen tanıyon biz değil :kızgın:
hoşlandığı şeyleri sen daha ii bilirsin
ona göre ayarla bişeyler
yada saklan arasın seni bütün gün
bak nasıl güzel süpriz olur :roflol:

Back