- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Aslında aspirine çok güveniyodum ama eskisi bitince bu ernetten aldım aynıdır diye iğrenç çıktıKuru temizlemeci varsa tanıdık bana birşey vermişlerdi çıkmıştı. İsteyebilirsiniz. Aklıma o geldi.
Benimki baya kurudu silindi bikaç kere işe yarar mı kiAmway in bir urunu var lock ben onu kullaniyorum temizlikte. Ayrica bu tarz lekelerde lekenin uzerine biraz dokup, ustune kaynar su dokup siliyorum ise yariyor.
Bulasik makinasi icin olan parlatici ile silindigini gordum ama ben denemedim. Dene istersen.Açık renk koltuguma cay dökülmüştü gecen hafta. Aspirin bulasık deterjanı falanla sildim. Bugün baktım çıkmamış. Bu ernetin aspirini lekeyi çıkarmayıp aksine iz bırakıyor. Baya geniş bi alana döküldü sarı sarı duruyo bu lekeyi neyle çıkarıcam şimdi ben? :/
Cıkarıyo mu ki her seyi? Ben bimden aldıgım aspirinimle kırmızı ojeyi bile çıkarmıştımKuzum, marketten ozel koltuk icin leke cikarici al, ben beyaz koltuklara kullaniyorum![]()
Teşekkür ederim deniycemBulasik makinasi icin olan parlatici ile silindigini gordum ama ben denemedim. Dene istersen.
En son halima çay döküldü en beyaz yerine.. Sildim cikartti ama bilemedim..Benimki baya kurudu silindi bikaç kere işe yarar mı ki
Off çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim. Aslında aspirine çok güveniyodum ama eskisi bitince bu ernetten aldım aynıdır diye iğrenç çıktı
Alabilirsin. M..... market varsa yakinda alabilirsin.Cıkarıyo mu ki her seyi? Ben bimden aldıgım aspirinimle kırmızı ojeyi bile çıkarmıştımondan mı alsam ki
ben ıslak mendılle silmiştim beyaz kolugumu cıkmıstı:)Cıkarıyo mu ki her seyi? Ben bimden aldıgım aspirinimle kırmızı ojeyi bile çıkarmıştımondan mı alsam ki
Kurumuşa da etki eder mi kiBen halkmdan sirkeyle çıkardım çay lekesini. Bir deneyin işe yarayabilir
malesef yokAlabilirsin. M..... market varsa yakinda alabilirsin.
benim halıma dokuldu gecenlerde fakırın halı yıkama deterjanını kullandım gecırdı lekeyı deneyın ıstersenız.Açık renk koltuguma cay dökülmüştü gecen hafta. Aspirin bulasık deterjanı falanla sildim. Bugün baktım çıkmamış. Bu ernetin aspirini lekeyi çıkarmayıp aksine iz bırakıyor. Baya geniş bi alana döküldü sarı sarı duruyo bu lekeyi neyle çıkarıcam şimdi ben? :/