• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Açık renk koltuguma cay dökülmüştü gecen hafta. Aspirin bulasık deterjanı falanla sildim. Bugün baktım çıkmamış. Bu ernetin aspirini lekeyi çıkarmayıp aksine iz bırakıyor. Baya geniş bi alana döküldü sarı sarı duruyo bu lekeyi neyle çıkarıcam şimdi ben? :/

Kuru temizlemeci varsa tanıdık bana birşey vermişlerdi çıkmıştı. İsteyebilirsiniz. Aklıma o geldi.

Amway in bir urunu var lock ben onu kullaniyorum temizlikte. Ayrica bu tarz lekelerde lekenin uzerine biraz dokup, ustune kaynar su dokup siliyorum ise yariyor.

Kuzum, marketten ozel koltuk icin leke cikarici al, ben beyaz koltuklara kullaniyorum ;)

Açık renk koltuguma cay dökülmüştü gecen hafta. Aspirin bulasık deterjanı falanla sildim. Bugün baktım çıkmamış. Bu ernetin aspirini lekeyi çıkarmayıp aksine iz bırakıyor. Baya geniş bi alana döküldü sarı sarı duruyo bu lekeyi neyle çıkarıcam şimdi ben? :/
Bulasik makinasi icin olan parlatici ile silindigini gordum ama ben denemedim. Dene istersen.

benim halıma dokuldu gecenlerde fakırın halı yıkama deterjanını kullandım gecırdı lekeyı deneyın ıstersenız.

Eşim geçen marketten sodyum 3 diye bişey almış.Gri fısfıslı plastik şişede.Vizon renk koltuğuma kızım yemeğini döktü.Onunla sildim ve hiçbir iz kalmadı.A101 den almış.

Back
X