- 24 Eylül 2009
- 43
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi buzlu_kahve
ekimin 26 sında regl olmuştum 1 kasımda eşimle boşanmak üzere olduğumuz halde birlikte olduk evlilik kurtarırım diye ve eşim 1 aydır hiç haber yok dava açmışve hala regl olmadım hamile olabilirmiyim sizce tam reglimin bittiği gun birlikte olduk yumurtalam donemi olabilirmi lütfen yardım
canım bildiğim kadarıyla adetinin bittiği gün yumurtlama olmuyo ve ondan 1 hafta sonra başlıyo yumurtlama ve tam o sırada tutuyo ama allhım işi hiç bellide olmaz yani bence bekle biraz daha 26 ekimde hasta olmuşsun daha 1 ay bile olmamış yani bidaki haftada olmazsan ki bence bu hafta hasta olursun olmazsan bi test al yaptır bence
Canım o dönem yumurtlama tarihine denk gelmiyor.(tabii erken yumurtlama olmadıysa) Bence gecikmen strese bağlı... eğer 1 haftadan fazla gecikirsen bir doktora git gebelik yoksa söktürücü verir
canım benım mevlam yardımcın olsun senın ıcın ne hayırlısıyla o olsun ınsallah zor durum daha gunun gecmeemıs heralde kan tahlılınde cıkar ama bı yaptır ıstersen...
daha günün gelmemis... ne ümitlere kapiliyorsun öyle. sanki bana gercek gelmedi anlattiklarin. bir insan bosanmaya karar verdiyse neden yine birlikte olur... böylemi onu geri kazanacaktin... sorunlar böylemi cözülecekti????
ekimin 26 sında regl olmuştum 1 kasımda eşimle boşanmak üzere olduğumuz halde birlikte olduk evlilik kurtarırım diye ve eşim 1 aydır hiç haber yok dava açmışve hala regl olmadım hamile olabilirmiyim sizce tam reglimin bittiği gun birlikte olduk yumurtalam donemi olabilirmi lütfen yardım