çok acil yardımmmmm

buzlu_kahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
43
0
41
ekimin 26 sında regl olmuştum 1 kasımda eşimle boşanmak üzere olduğumuz halde birlikte olduk evlilik kurtarırım diye ve eşim 1 aydır hiç haber yok dava açmış :KK43: ve hala regl olmadım hamile olabilirmiyim sizce tam reglimin bittiği gun birlikte olduk yumurtalam donemi olabilirmi lütfen yardım :KK43:

canım bildiğim kadarıyla adetinin bittiği gün yumurtlama olmuyo ve ondan 1 hafta sonra başlıyo yumurtlama ve tam o sırada tutuyo ama allhım işi hiç bellide olmaz yani bence bekle biraz daha 26 ekimde hasta olmuşsun daha 1 ay bile olmamış yani bidaki haftada olmazsan ki bence bu hafta hasta olursun olmazsan bi test al yaptır bence

ekimin 26 sında regl olmuştum 1 kasımda eşimle boşanmak üzere olduğumuz halde birlikte olduk evlilik kurtarırım diye ve eşim 1 aydır hiç haber yok dava açmış :KK43: ve hala regl olmadım hamile olabilirmiyim sizce tam reglimin bittiği gun birlikte olduk yumurtalam donemi olabilirmi lütfen yardım :KK43:

Canım o dönem yumurtlama tarihine denk gelmiyor.(tabii erken yumurtlama olmadıysa) Bence gecikmen strese bağlı... eğer 1 haftadan fazla gecikirsen bir doktora git gebelik yoksa söktürücü verir

canım benım mevlam yardımcın olsun senın ıcın ne hayırlısıyla o olsun ınsallah zor durum daha gunun gecmeemıs heralde kan tahlılınde cıkar ama bı yaptır ıstersen...

daha günün gelmemis... ne ümitlere kapiliyorsun öyle. sanki bana gercek gelmedi anlattiklarin. bir insan bosanmaya karar verdiyse neden yine birlikte olur... böylemi onu geri kazanacaktin... sorunlar böylemi cözülecekti????

canım bildiğim kadarıyla adetinin bittiği gün yumurtlama olmuyo ve ondan 1 hafta sonra başlıyo yumurtlama ve tam o sırada tutuyo ama allhım işi hiç bellide olmaz yani bence bekle biraz daha 26 ekimde hasta olmuşsun daha 1 ay bile olmamış yani bidaki haftada olmazsan ki bence bu hafta hasta olursun olmazsan bi test al yaptır bence

canım internetten baktım 1 ile 5 arası yumurtlama donemii yazıyor benimde tam 1 inde bitmişti reglm o gece birlikte olmuştuk o yüzden bende anlama veremedim :KK43:

Canım o dönem yumurtlama tarihine denk gelmiyor.(tabii erken yumurtlama olmadıysa) Bence gecikmen strese bağlı... eğer 1 haftadan fazla gecikirsen bir doktora git gebelik yoksa söktürücü verir

bu belirsizlik beni mahfediyor :KK43: srestende olabilir zaten olmasıda biraz imkansız korundu prezervatifle değil diğer yontemle o yüzden acaba mı diyorum :KK43:

daha günün gelmemis... ne ümitlere kapiliyorsun öyle. sanki bana gercek gelmedi anlattiklarin. bir insan bosanmaya karar verdiyse neden yine birlikte olur... böylemi onu geri kazanacaktin... sorunlar böylemi cözülecekti????

durumu tam olarak bilmediğin için böyle düşünmen çok normal kızamıyorumda 3 ay once eşim terk etti evi başkası var dedi gitti sonra gene geldi barıştık sandım haliyle ama 2 gun bile evde kalmadan gene gitti bu sefer dava açmış bende böyle kala kaldım hamile olabilirmiyim diye varsa gebelik mecburen kürtaj olucam :KK43:

canım öncelikle hakkında hayırlısı olmaısnı diliyorum, sanmıyorum adetin son günü hamile kalınıcagını, Adetlerin cok düzenliyse en erken kalma ihtimalin adetin 12.gün ve 16.günleri arası yani.

strestendir canım adetinden bi hafta sonra adetine bir hafta kala tutma ihtimali çok yüksek ben denedim ve tuttu valla 5 aylıkda bi kıızm var adetten 1 yada 2 gün sonra tutma ihtimali çok az korunduysada yaw boşalma olmadığı sürece tutma ihtimali çok az biraz daha bekle bence

O gün hamile kalmak için uygun değil ki; zaten o kadar stres altında girilen cinsel ilişkide hamile kalma olasılığı da çok az. Hem daha günün bile geçememiş. Bekle günün geçsin hele.
Bir de yaptığın şey çok mantıklı değil, biliyorsun değil mi? Hiçbir çocuk hiçbir evliliği kurtarmaz. Unutma. Boşanmayı belki engeller (ki o da belki) ama o evlilik eğer yolunda gitmiyorsa sırf bebek var diye düzelmez. Düşünsene hamilelik stresi, hormon değişimleri, ailelerin olaya müdehalaesi, cinsel hayatınızda meydana gelebilecek dalgalanmalar... Bunlar yolunda giden evlilikler için bile kolay dönemler değil. Sizin evliliğinizde tuz biber olur yaralara. Bebeğin yokken kendine yeni bir yol çizmek yerine, sorunların ortasına bir bebek getirmek ve bunu bilerek planlayarak yapmak doğru mu?

Reglinin bittigi gun hamile kalman mumkun degil.Zaten anlatiklarina bakilirsa 24/11 de regli olmalisin;
Umarim hersey senin icin hayirli olur.

Allah hepinizden razı olsun inşallah dediğiniz gibi hamile değilimdir valla eğer regl olursam dileğin benden ne dilerseniz :KK43: çok perişan haldeyim çünkü
bebeğin evliliği kurtarmıcağını bende biliorum olsa bile gebelik aldrıcam mecburen ben çocuk olsun mantığı ile ilişkiye girmedim zaten evime dnmuştu birşeyler düzelicek dedim beraber olduk zaten deidğim gibi normal bi lişki olması ama üste boşalma yontemi ile korundu sadece ama acaba mı geldimi diye endişim var birde regl olmayınca kala kaldım çaresiz :KK43:

zemuszemus:lepi:hele şükür arkadaşım eşimde bazen o yönetemle korunuyo ve 2 sene çocuk istemedil nerdeyse hemen hemen öle korundu dieybilirim ve 2 sene sonra kendi isteğimizle hamile kaldım öyle kalınmıyo buda sana bi ders olsun tatlım boşanma raddesindesiniz madem böle bişeyin olmasıda saçma allah gönlüne göre versin

X