Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama kanamasiAdetime 13 var dun yumurtlama günümdu şuan koyu renkte hafif kan geldi az once baktim akintili bi sekilde kanama var hafif az yani hafifte karin kraplarim var sebebj nedir lutfen yarim edin acil boyle olan varmi ilk defa karsilasiyorum
Kisiden kisiye uzunlugu ve yogunlugu degisebiliyor, bir sebebi ya da zarari yok bildigim kadariylaCevabiniz icin tesekkur ediyorum Peki ne kadar surerki ne icin boyle olmustur acaba
Cevabiniz icin tesekkur ederim peki ne kadar surer bu ne icin olmuşturYumurtlama kanamasi
yumurtlama kanaması bazen olabilir. en fazla 3 gğn sürer. daha fazla sürerse doktora gidinmerhaba yumurtlama kanması
neden olur bende aynıısıını yaşıyorum negatif transefr sonras oldu korkuyorum sorun olur mu hamile kalablir miyim ve bu kanmadan sonra yumurta olusur mu?Yumurtlama kanamasi
Hicbir sorun yok, ben defalarca hamile kaldim. Siz neden korkuyorsunuz?neden olur bende aynıısıını yaşıyorum negatif transefr sonras oldu korkuyorum sorun olur mu hamile kalablir miyim ve bu kanmadan sonra yumurta olusur mu?
ilk defa yaşıyorum ve yaşım 39 menapoz korksu var o yüzden sormuştum içim rahatladı teşekkür ederimHicbir sorun yok, ben defalarca hamile kaldim. Siz neden korkuyorsunuz?
Peki simdi kanama devam ederken iliski yasanirmiHicbir sorun yok, ben defalarca hamile kaldim. Siz neden korkuyorsunuz?
Ben daha 23 yasindayim 5 yildir gebelik dusunuyoruz tedavi gordjm bitti doktor artik kendiiginden olur demisti 2 ay dir deniyoruz bu ay boyle oldu banailk defa yaşıyorum ve yaşım 39 menapoz korksu var o yüzden sormuştum içim rahatladı teşekkür ederim
rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bizde 2 yıldır istiyoruz tüp bebek denedşk negatifle sonuşlamd düzensiz adet olayı ve düzeldi derken ara kanmaa aşadım yumurtalama geçti nasıl yapcağım bilmiyorumBen daha 23 yasindayim 5 yildir gebelik dusunuyoruz tedavi gordjm bitti doktor artik kendiiginden olur demisti 2 ay dir deniyoruz bu ay boyle oldu bana
Rabbim sizinde yuzunuzu guldursun ben devlete gitmistim oncelerde surekli antibiyotik yazip gonderdi sonra esim ozlele goturdu adetim duzenlendi sonra catlatma ignesi denendi iki ay olmayinca filim cekildi baktikki rahimde perde vsrmis gebelige engel sonra ameliyat fln oldum 4 ay oldu sonra 2 ay gebelik korunma oldu simdide iki ay dir deniyoruz allahim insallah kimsenin kucağını bos birakmasinrabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bizde 2 yıldır istiyoruz tüp bebek denedşk negatifle sonuşlamd düzensiz adet olayı ve düzeldi derken ara kanmaa aşadım yumurtalama geçti nasıl yapcağım bilmiyorum
Olacak olacak mutluluk pek yakında sizinle olacak inşallahRabbim sizinde yuzunuzu guldursun ben devlete gitmistim oncelerde surekli antibiyotik yazip gonderdi sonra esim ozlele goturdu adetim duzenlendi sonra catlatma ignesi denendi iki ay olmayinca filim cekildi baktikki rahimde perde vsrmis gebelige engel sonra ameliyat fln oldum 4 ay oldu sonra 2 ay gebelik korunma oldu simdide iki ay dir deniyoruz allahim insallah kimsenin kucağını bos birakmasin
Inşallah cok teşekkür ediyorumOlacak olacak mutluluk pek yakında sizinle olacak inşallah