• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardım edin kızlar!!!

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
merhaba kızlar cok sıkıntılıyım ve yardımlarınıza ihtiyacım var....şöyle baslamak istiyorum düşüğümden sonra yani kürtajdan sonra adet düzeenim cok bozuldu...en son adet göremedim doktora gittim kist olusmus sogan suyundan sonra oldu bu gerçi adet söktürücü verdi ve adetle söndü kistim....eşim askere gitti oay...dagıtım iznine geleceği zamana kadar adet olup bitmeliydim ama adetim yine geçikmeye başlayınca bende bitki kürlerini denedim...sanırım abarttımda biraz adacayı kekik suyu maydonoz suyu civamperçemi baya içiyordum 4 5 bardak belki 6 sonunda adet gördüm....adetin 2.günü dogumkontrol hapına basladım hem adetlerim düzene girsin diye doktor vermişti hemde eşim dagıtıma gelicekti hamile kalmayayım diye....neyse kızlar cok uzattım konu su adetim 11gün devam etti ilkkez eşim geldi 7.günden sonra hafif lekelenme vardı azcık azcık e takdir edersinizki eşim gelince leke falan dinlemedik...gelen lekelenme azcıktı damla gibi neyse o bihafta sürede hiç lekelenmem olmadı daha sonra eşim gitti lekelenmeler devam etti...şimdi bu ne?ilaçmı yaptı?ama ilaç yapsa diyorumki zaten adetim hiç kesilmediki sadece eşim geldi durdu onu durduranda cinsel ilişkimi oldu o gidince basladı tekrar?bitkilermi yaptı?ne bu anlamadım YOKSA BENDE BİŞEYMİ VAR:sinifsinif::sinifsinif:

hmm neden kürtaj oldun ki
bilmiyorumkismile

Düşük yapmış, yazıyor orada. Hem neden olduğunun ne önemi var? Sizi şu geçen gün kapanan konudan hatırlıyorum. Konuyu başka yerlere çekmek yerine arkadaşın sağlık konusundaki sorusuna yanıt versek daha yararlı olabiliriz.

Meleğim, bilemiyorum neden olur o kadar uzun kanama. Ama keşke o kadar bitkiyi içmeseydiniz. Bitki kürleri iyi hoş ama sandığımız kadar masum değil. En güçlü ilaçlar da bitkilerden yapılıyor, bunu unutma. Bitkiler normal gıda gibi, belli bir düzeyi aşmadan alınırsa yararlı.
Ama olan olmuş. Şimdi bir doktora gidip baktırın. Belki doğum kontrol hapındandır, belki bir sorun vardır.
Umarım kısa zamanda geçer.

Son düzenleme:
cnm adetin bitmeden bi hafta boyunca sanırım her gece ilişkiye girdin bu da sende kasılmaların oluşmasını ve sızıntılar olmasına neden olur.. ama eşin gittikten sonra 3-4 günde sızıntılar tamamen kesilmeliydi?? kaç gün oldu?

Düşük yapmış, yazıyor orada. Hem neden olduğunun ne önemi var? Sizi şu geçen gün kapanan konudan hatırlıyorum. Konuyu başka yerlere çekmek yerine arkadaşın sağlık konusundaki sorusuna yanıt versek daha yararlı olabiliriz.

Meleğim, bilemiyorum neden olur o kadar uzun kanama. Ama keşke o kadar bitkiyi içmeseydiniz. Bitki kürleri iyi hoş ama sandığımız kadar masum değil. En güçlü ilaçlar da bitkilerden yapılıyor, bunu unutma. Bitkiler normal gıda gibi, belli bir düzeyi aşmadan alınırsa yararlı.
Ama olan olmuş. Şimdi bir doktora gidip baktırın. Belki doğum kontrol hapındandır, belki bir sorun vardır.
Umarım kısa zamanda geçer.
okadar yazılan yazıdan ne komik dikkatini kürtaj kelimesi cekmiş!!neden ilgilendirir bukadar anlam veremiyorum ALLAHIM SAKİN OLMAMA YARDIMCI OL!!!canım cok teşşekkür ederim cevabın için..opuyorumnanaktan adetimin ikinci günü baktırıcam sanırım baya zarar verdim cnm:bbo: ve de korkuyorum eşimde yok yanımda....bilmiyorum napıcam suanda yok bişe aslında ama sonucta hiç kesilmedi aslında eşimin geleceği gün bile cok cok hafif leke vardı banyo yaptım artık gelmez dedim o bihaftada gelmedi o gitti basladı...acaba hiçmi kesilmedimki?tekrar teşşekkür ederim cnm....İNŞALLAH SAGLICAKLA GELSİN KUZUN....HAYIRLI DOGUMLAR:Saruboceq:opuyorumnanaktan
cnm adetin bitmeden bi hafta boyunca sanırım her gece ilişkiye girdin bu da sende kasılmaların oluşmasını ve sızıntılar olmasına neden olur.. ama eşin gittikten sonra 3-4 günde sızıntılar tamamen kesilmeliydi?? kaç gün oldu?

cnm benim kesilmiştim aslında cok hafif leke vardı bi haftada evet sürekli ilişki oldu acaba bu neden oldu bilmiyorum cnm....ya ilaç yaptı ya caylar yada bişey var:sinifsinif: yarın ilacım bitiyor cnm 2 3 içinde adet olurum heralde...aslında doktorumla görüştüm ilaç yapar dedi ama anlatmak istediğim su ben bastan 11gün adet oldum ve kesilmeden tam bitmeden (cok cok az leke)varken ilişkiye girdim varla yok arası gibiydi....yani ilaç olsa bastan olmazdı bunlar...bakalım gidip görücez cevabın için cok teşşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan

Back