merhaba kızlar cok sıkıntılıyım ve yardımlarınıza ihtiyacım var....şöyle baslamak istiyorum düşüğümden sonra yani kürtajdan sonra adet düzeenim cok bozuldu...en son adet göremedim doktora gittim kist olusmus sogan suyundan sonra oldu bu gerçi adet söktürücü verdi ve adetle söndü kistim....eşim askere gitti oay...dagıtım iznine geleceği zamana kadar adet olup bitmeliydim ama adetim yine geçikmeye başlayınca bende bitki kürlerini denedim...sanırım abarttımda biraz adacayı kekik suyu maydonoz suyu civamperçemi baya içiyordum 4 5 bardak belki 6 sonunda adet gördüm....adetin 2.günü dogumkontrol hapına basladım hem adetlerim düzene girsin diye doktor vermişti hemde eşim dagıtıma gelicekti hamile kalmayayım diye....neyse kızlar cok uzattım konu su adetim 11gün devam etti ilkkez eşim geldi 7.günden sonra hafif lekelenme vardı azcık azcık e takdir edersinizki eşim gelince leke falan dinlemedik...gelen lekelenme azcıktı damla gibi neyse o bihafta sürede hiç lekelenmem olmadı daha sonra eşim gitti lekelenmeler devam etti...şimdi bu ne?ilaçmı yaptı?ama ilaç yapsa diyorumki zaten adetim hiç kesilmediki sadece eşim geldi durdu onu durduranda cinsel ilişkimi oldu o gidince basladı tekrar?bitkilermi yaptı?ne bu anlamadım YOKSA BENDE BİŞEYMİ VAR:sinifsinif::sinifsinif: