Ben istanbul dayım ama bu forumda Ankara Tolga Ecemiş yorumlarını gördüm araştırmanı tavsiye ederimArkadaşlar merhaba,
Ben şu an doğu görevindeyım ve tüp bebek için 1 aydır rapor alarak izmire geldim ve transferımın 10. Günü negatif. Maddi manevi çok yıprandık. Ankara’ya sırf bebek için tayin istemeye karar verdik. Doktor hastahane önerisi olan, Ankara’da transfer yaptıran var mı acaba
Amin inşallah çok teşekkür ederimİnsallah olumlu sonuçlanır ve bizlere de umut olurben de önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim halan hocaya
Insallah guzel hayirli sonuclar alirsiniz ilgisi nasildi hakan hicaninSalı günü çift embriyo transfer edildi 5Ab kalite de şu an da bekleme sürecindeyim
Konyada novafertil i çok duydum tercih etmediniz mi orayıBunu sevdim canım çok teşekkür ederim olursa Konya'dan git gel yapicam artık oğlumda ilk asilama Ankara'da tuttu şükür bizim derdimize Ankara derman olacak sanırım inşallah
Kesinlikle zaten işinin ehli olduğu için yoğun acayip yoğun hemde bazen 15 e20 dakika geç girebiliyorjz muayeneye herşeyin raporunu tutarlar hemisreler olsun asistanı olsun çok güzel ilgileniyorlar ilk çocuğumu orda doğurdum ikicim geliyo nasipsa yine onla olsun istiyorum ocakta belli olacakAygül hoca deneyimli bilgili işinin ehli tek olumsuz tarafı bence çok yoğun olmaları . Ama ona rağmen tüm hastalarla ilgili her şeye hakimler
Merhaba yazınızı geç gördüm 1. Denemenizdede Nafiye Hocaya mı gitmişsiniz?Bence ınstagramdaki popülerlere gitmeyin içiniz ısınsın gittiginiz prof olsun ben ankara güven hastanesi nafiye yılmaza gittim ikinci denememde pozitifi gördüm ilki taze transferdimtutmaxı dondurulmus tuttu. Nafiye hocanın bilgisi cok fazla benden önceki hastalarıda pozitifi gördü boş hayal kurdurmuyor canım cicim demiyor işini en iyi şekilde yapıp problemini çözüyor. Allah ondan razı olsun
Evet ilk dondurulmusda tuttu taze transferde bir sey hissetmedim Aten tutmadı ama dondurulmusda rahime koyar koymaz sıcacık bir şey hissetmiştimMerhaba yazınızı geç gördüm 1. Denemenizdede Nafiye Hocaya mı gitmişsiniz?
Bende orada transfer oldum ama hiç bir belirti yok , sizde olmuşmuydu?
Benim rahime koyunca sanki orda bir kalp attı ama ağrım vs yok bugün transfer dışı 2. GünümEvet ilk dondurulmusda tuttu taze transferde bir sey hissetmedim Aten tutmadı ama dondurulmusda rahime koyar koymaz sıcacık bir şey hissetmiştim
Bira zor olcak ama beyninden atmaya calış stres yalma hayırlısı de. Hiçbir belirt olmuyor agrı falan da olmuyor oblar flmlerde malesef her gün avakado vr kabak cekırdegı ye yürüyüs yal rahat olBenim rahime koyunca sanki orda bir kalp attı ama ağrım vs yok bugün transfer dışı 2. Günüm
3. Gün 1. Kalite dondurulmuş embriyoydu benim.
14 gün sonra test yapın dediler
Bugün 2. Gün 2 gündür dinlendim yemek için kalktımBira zor olcak ama beyninden atmaya calış stres yalma hayırlısı de. Hiçbir belirt olmuyor agrı falan da olmuyor oblar flmlerde malesef her gün avakado vr kabak cekırdegı ye yürüyüs yal rahat ol
Yarım saat kan akısınolsun yavascana yürüBugün 2. Gün 2 gündür dinlendim yemek için kalktım
Artık yürüyüş vs yapabilirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?