Çok acil yardım? (Ankara tüp bebek)

Ben istanbul dayım ama bu forumda Ankara Tolga Ecemiş yorumlarını gördüm araştırmanı tavsiye ederim

İlk görüşmede uzun konuşuyorsunuz sonrasında da her işlemi muayene opu ve transfer işlemlerini kendisi yaptı. biraz yoğun her tüp bebek merkezinde olduğu gibi sıra bekleme burada da var muayene ederken de hoca hızlı muayene ediyor sonrasında ilaç dozlarını hemşireler ile görüşüyor hemşireler sizinle konuşuyor

Ben de bugün Tolga Ecemiş ile başladım tedaviye. Daha öncesinde görüşmüştük. Bugün de iğnelere başladık. Kendine özgüveni yüksek bir doktor. Bu size de çok güven veriyor. Ben de çok kararsız kalmıştım ama içimize sindi. Fiyatlar biraz evet pahalı ama umarım değer. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım

Bunu sevdim canım çok teşekkür ederim olursa Konya'dan git gel yapicam artık oğlumda ilk asilama Ankara'da tuttu şükür bizim derdimize Ankara derman olacak sanırım inşallah
Konyada novafertil i çok duydum tercih etmediniz mi orayı

Aygül hoca deneyimli bilgili işinin ehli tek olumsuz tarafı bence çok yoğun olmaları . Ama ona rağmen tüm hastalarla ilgili her şeye hakimler
Kesinlikle zaten işinin ehli olduğu için yoğun acayip yoğun hemde bazen 15 e20 dakika geç girebiliyorjz muayeneye herşeyin raporunu tutarlar hemisreler olsun asistanı olsun çok güzel ilgileniyorlar ilk çocuğumu orda doğurdum ikicim geliyo nasipsa yine onla olsun istiyorum ocakta belli olacak

Biz her gittiğimizde yabancı hastaları da çok o yüzden devamlı o katta çevirmenler var

Merhaba yazınızı geç gördüm 1. Denemenizdede Nafiye Hocaya mı gitmişsiniz?
Bende orada transfer oldum ama hiç bir belirti yok , sizde olmuşmuydu?

Merhaba yazınızı geç gördüm 1. Denemenizdede Nafiye Hocaya mı gitmişsiniz?
Bende orada transfer oldum ama hiç bir belirti yok , sizde olmuşmuydu?
Evet ilk dondurulmusda tuttu taze transferde bir sey hissetmedim Aten tutmadı ama dondurulmusda rahime koyar koymaz sıcacık bir şey hissetmiştim

Evet ilk dondurulmusda tuttu taze transferde bir sey hissetmedim Aten tutmadı ama dondurulmusda rahime koyar koymaz sıcacık bir şey hissetmiştim
Benim rahime koyunca sanki orda bir kalp attı ama ağrım vs yok bugün transfer dışı 2. Günüm
3. Gün 1. Kalite dondurulmuş embriyoydu benim.
14 gün sonra test yapın dediler

Benim rahime koyunca sanki orda bir kalp attı ama ağrım vs yok bugün transfer dışı 2. Günüm
3. Gün 1. Kalite dondurulmuş embriyoydu benim.
14 gün sonra test yapın dediler
Bira zor olcak ama beyninden atmaya calış stres yalma hayırlısı de. Hiçbir belirt olmuyor agrı falan da olmuyor oblar flmlerde malesef her gün avakado vr kabak cekırdegı ye yürüyüs yal rahat ol

Bira zor olcak ama beyninden atmaya calış stres yalma hayırlısı de. Hiçbir belirt olmuyor agrı falan da olmuyor oblar flmlerde malesef her gün avakado vr kabak cekırdegı ye yürüyüs yal rahat ol
Bugün 2. Gün 2 gündür dinlendim yemek için kalktım
Artık yürüyüş vs yapabilirim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…