- 12 Nisan 2014
- 774
- 158
-
- Konu Sahibi derinnefes
gitmek istiyosun evet ama hepinizin topluca gitmesi zor olucaksa, iyi dileklerini ilet, onlar gitsinArkadaşlar esimin halasının kızı ciddi bir ameliyat oldu, ben de ziyarete gitmeyi çok istedim kendisi beni sürekli arar sorar esimle ayriyken de en çok o bana destek oldu eşim tarafından.eşim de tamam gideriz dedi babamlara da sor dedi eşim gündüz tel kullanamadigi için iş yerinde. Neyse ben aradım ayarladik. Fakat oradan dönerken halası ve eniştesi bizimle doneceklermis. Esim yemekten sonra gidecegimizi söylemek için annnesini aradı annesi telde diyorki, derin nefes gelmesin ( hala öyle demiş derin nefes gelmesn ben inanmiyorum ama yanı kvalidem öyle dio)arabada yer olsunki dönelim..esimde anne oraya gelince konusruz dedi, kapattı..şimdi ben gitmek istiyorum.bunu uygun bir dille söylemeliyim yoksa tamam ben gitmimmi diyim.
aynen siz gidin sevgilim sorun değil ben taxiyle gelirim de. herkes gereken cevabı alurSizde güzel bi dille anlatın. Olmaz derse taksiye binin gidin madem yer yok taksiyle gelirim diyin
Hayır tabiki zaten gitmek isteyen benim, eşime bunu dile getiren de benim.ama bu şekilde olunca sanki kendimmi degersiz hissediyrm.kendisi dese ya ben gitmim siz gidinTabi gidiceksin senin gidip gitmemene kaynananmi karar veriyor anlamadim?
Ama gitmek isteyen benim. Yanı onemlimi derseniz evet o kişi benim için kvalidemden daha değerli.gitmek istiyosun evet ama hepinizin topluca gitmesi zor olucaksa, iyi dileklerini ilet, onlar gitsin
Mantıklı uzun mesafe ama minibüsgider.Sizde güzel bi dille anlatın. Olmaz derse taksiye binin gidin madem yer yok taksiyle gelirim diyin
BencedeKaynananız gitmesin ya da 2 araç gidin mesela?
KesinlikleGit tabi kii.. Hic tamam diyip geri cekme kendini..
Arkadaşlar esimin halasının kızı ciddi bir ameliyat oldu, ben de ziyarete gitmeyi çok istedim kendisi beni sürekli arar sorar esimle ayriyken de en çok o bana destek oldu eşim tarafından.eşim de tamam gideriz dedi babamlara da sor dedi eşim gündüz tel kullanamadigi için iş yerinde. Neyse ben aradım ayarladik. Fakat oradan dönerken halası ve eniştesi bizimle doneceklermis. Esim yemekten sonra gidecegimizi söylemek için annnesini aradı annesi telde diyorki, derin nefes gelmesin ( hala öyle demiş derin nefes gelmesn ben inanmiyorum ama yanı kvalidem öyle dio)arabada yer olsunki dönelim..esimde anne oraya gelince konusruz dedi, kapattı..şimdi ben gitmek istiyorum.bunu uygun bir dille söylemeliyim yoksa tamam ben gitmimmi diyim.
okumadan yorum yazmıştım. oh iyi olmuş :)Tesekkr ederim yorumlariniz için arkadaşlar..tabiki ben gittim kaynana gitmedi hem de hiç ugrasmama gerek kalmadan.oraya gidince iftara hazırlık yapiodu mutfakta ben de yardım ettim yardım ederken bana dio belki derin nefes sen git anne der dedim babana dio, yok dedim zaten ben istedim gitmeyi..ama gel sende sksrz olmadı ben donerim dolmusla dedim yok dedi. Tam o sırada eşim babasının yanından çıktı aney sen gelmiyomuşsun dedi, bisey demedi oğlu gidince baban derin nefes gelecek mutllaka sen gelme demiş...bu kadın nisanliykende eşim düğüne goturmek istemişti beni o da biz ailece gidicez oğlum demiş fakat yine kendi yer kalmadığı için gidememişti.ben de gitmemistim zaten.