- 12 Şubat 2020
- 19
- 10
- 1
- 26
- Konu Sahibi meneksekokuluhikayeler
Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni üyesinSevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?
Ee hoşuna gitmiş işte sorun nerde? Canının acımasındaysa gülü seven dikenine katlanır misali zevk almaya bakacan. Ne yapman lazımmm - Kırbaçlanmaya devam -Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?
Cok seviyorum o zarı poncikimDemekk kırbaç kullandııı
HmmmmmmBir şey itiraf edeyim bizde eşimle fantaziye bayılıyoruz hatta bizim seks zarımız var
zar atıyoruz yani mesela ımmm üzerinde nerde hangi pozisyonda yapman gerektiği yazıyor
mesela mutfak tezgahında, ya da banyoda ya da hol de gibi yönlendirici şeyler, bir de böyle dene tatlımm inan ki harikaaa
Kırbaç diyo yaaağğğğğ![]()
Tbaiii bunlar önemlii dilommmCok seviyorum o zarı poncikim![]()
![]()
Saati olan da var her saat başı bir pozisyon gösteriyor![]()
Poncikim senin pipili oğlun çok can yakacak şimdiden diyeyimTbaiii bunlar önemlii dilommmo esnada saç çekmeler kuvvet uygulamalar falan
tabi bebekten biz çok rahat hareket edmiyoruz ama
gene de fantazi olmadan aslaaa
![]()
![]()
Sanki bana bugün gidecekmişim gibi görünüyorvalla burda ban kaçınılmaz görünüyo![]()
Poncikim hadi gel zar atalım ne çıkacakSanki bana bugün gidecekmişim gibi görünüyorNeyse du bakalımmm
![]()
![]()
Sanki bana bugün gidecekmişim gibi görünüyorNeyse du bakalımmm
![]()
![]()
azcık rahat durun heee gidiceksiniz şimdiPoncikim hadi gel zar atalım ne çıkacak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anası ile babasına çekersePoncikim senin pipili oğlun çok can yakacak şimdiden diyeyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bir dahakine sende misilleme yap. Bir adet meşe odunuyla ona minik bir süpriz yapabilirsin :)Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?