Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Muhtelemen esınızın bır evı gecındırecek maası yok
ben onu anladım yazılandan cızılenden
madem yapamaycaktınız bence bosunada kafa tutmayacaktınız
Sımdı aılenız yardım etsın ılla bırı yardım edecekse

Eşimin aldığı maaş iki binlira bende çalışınca rahat geçiririz lakin onun yüzünden olan borçlarımızda var ayrıca ailem zaten herşeyime onlardan çok koşuyor

Anladığım kadarıyla kayınvalidenin borçları için kredi çekmişsiniz. Altınlarınızı da o almış. Bu durumda kayınvalidenin ne kadarlık borcunu ödediyseniz onu geri isteyin bence. Altınları da evinde kalmanıza sayın. Kimsenin kimseye borcu kalmasın.

Eğer çok dara düşerseniz bir süre kendi anne babanızın yanında kalın. En çok 1 ay falan. O arada bir işe girin, tek göz de olsa bir ev ayarlayın. Bu size kayınvalideniz ile birlikte yaşamamak için fırsat.

Ev annesinin üzerine kendime güvenmiyorum bu çok doğru inkar etmiyorum ama 15 gün içerisinde nasıl çıkabilirim hangi insan böyle bir durumda ki hiç iş tecrübesi yoksa kendine güvenebilir
siz kadın ne diyorsa yapma inanma moduna girmişsiniz.
15 gunde git demek - azıcık ayagınızı denk alın! benim evimde oturdugunuzu hatırlayın demek...

alt yapınızı kv niz yapmaz. yapmamalıda. siz iki saf anneniz ne derse yapmışsınız.
şimdi de biznasıl yaptıysak sende bize yap diyorsunuz
kv de diyor ki höytt ben büyügüm sıusun...

Çok doğru canım allahın bi lutfu bana aslında

member: 713508"]Çevreye olan borçlarına çektirdi lafa gelince tek oğlu ya oyüzden oğluna çeksin dedi[/QUOTE]

Aciklamalariniz tutarsiz.

Yoruma gore cevap veriyorsunuz.

Bi yorum da isteyerek birlikteligi kabul ettim benimde esim ölebilir ortada kalmis kadin diye vicdan yaptim diyorsun

Bir yorumda baski

Diger yorumda cevreye beni kötü gelin ni basina kadinla oturmadi defiler diye

Sonra cocuk istemedim diyorsun ki yadin genc adimi kisira cikardi diyorsun ispat icin cocuk yaptim gibisinden.

Canim ne yaparsin şu saatten so ra bilmem ama bi tavsiye baskalarinin akli ile hayatini yaşama. Kendi dogrularin isteklerin hayallerin olsun kv tatmin et cocuk dogur cevreyi sustur kv otur bunlar yetiskin bireylerin üstüste yapacagi hatalar degil.

Kendini dinle...

member: 713508"]Çevreye olan borçlarına çektirdi lafa gelince tek oğlu ya oyüzden oğluna çeksin dedi

Aciklamalariniz tutarsiz.

Yoruma gore cevap veriyorsunuz.

Bi yorum da isteyerek birlikteligi kabul ettim benimde esim ölebilir ortada kalmis kadin diye vicdan yaptim diyorsun

Bir yorumda baski

Diger yorumda cevreye beni kötü gelin ni basina kadinla oturmadi defiler diye

Sonra cocuk istemedim diyorsun ki yadin genc adimi kisira cikardi diyorsun ispat icin cocuk yaptim gibisinden.

Canim ne yaparsin şu saatten so ra bilmem ama bi tavsiye baskalarinin akli ile hayatini yaşama. Kendi dogrularin isteklerin hayallerin olsun kv tatmin et cocuk dogur cevreyi sustur kv otur bunlar yetiskin bireylerin üstüste yapacagi hatalar degil.

Kendini dinle...[/QUOTE]
Valla hayatta tecrüben olmayınca istediği yere sürükleniyorsun şimdiki aklım olsa hiçbirini yapmazdım herkes beni kötü bilseydi ben mutlu olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…