- 29 Ekim 2015
- 421
- 516
- 103
- 29
- Konu Sahibi Marsmelow34
Öncelikle merhaba kızlar ilk kez konu açıyorum eksiklerim veya kusurlarım olursa kusura bakmayın iki buçuk senelik evliyim 10 aylık bir oğlum var KV. İle yaşıyorum eşimin babası yok oturduğumuz ev eşimin annesinin 3 kardeşler iki kız bir erkek tek erkek eşim kayınvalidem çok garip bir insan hiçbişey den mutlu olmaz ben yapmasam hiçbişey yapmaz heryerde bana surat asar annem gelir kalır laf sokar surat yapar bu zamana kadar hep idare ettim illaki benim de taştığım zamanlar oldu en büyük silahı saf taklidi yapması çocuklarına eşime gelince ben bişey yapmadım annem kafam çekmiyor filan demesi neyse buzamana kadar çok ciddi bişeyimiz olmadı laf kargaşasından başka bide. odamdan çıkan ikinci tane büyüyü saymazsak (onların alakası yokmuş rivayete göre) anneme surat astığı emir verdiği için tartıştık annem geldiğimde sürekli şunu yap bunu yap demeye başladı annemde benim kocamla aram kötü olmasın diye hep sustu sonunda dedim KV. Ye neden anneme emir veriyorsun diye annen gelip bu evde yiyor içiyorsa yapıcak eşek gibi dedi tartıştık 15 gün içinde evimi boşaltın kartlarımı verin dedi (kartlarını kendi bana veriyordu giderlere kullanalım diye artanı iade ediyordum) kuruşuma kadar yediniz bitirdiniz dedi bende dedim eşyalarımı alıcam bu eşyalar benim ben ödedim alamazsın hiçbirini dedi herneyse diğer çocukları geldi konuşma yapıldı annemin bi derdi yok senle annenle sadece artık sizle yaşamak istemiyor kafası kaldırmıyor aldılar annelerini gittiler eşimin kredisi var çevreye borçlarımız var benim çalışmam gerekiyor çocuğum var eşyalarımı alim tamam ama 10 aylık çocukla nasıl çalışim iş tecrübem yok maddi olarak destek olmalı yada eşimin o evdeki hakkını versin hiçbişeye karışmadı sanki kendide hiçbişey yapmamış gibi gitti benim bi kusurum olduğunda kırk dereden su getiren çocukları anneme bi kusura bakma bile dedirtmedi annelerine şimdi soruyorum sizleri çevremdeki konuyu bilenler diyor çıkma gitsin maaşını alsın diğer çocuklarında yaşasın benim ailem diyor madem çıkartıyor oğluna kredi çeksin. Oevdeki hakkını versin benim aileme bi açıklama yapmayı düşünmüyorlarmış babam açıklama. bekliyor yoksa alırım seni siz ayrılın diye bilerek yapıyor diyor eşim madem bizi kedi gibi atıyor elini cebine atıcak diyor ben artık onla asla yaşamam diyor soruyorum size ne yapmalıyım bu evde durup çıkmıyorum mu demeliyim yoksa çıkıp kurtulmalı mıyım elime maddi destek vermesi gerekiyor vermezse nasıl çıkıcam iş tecrübem yok ya başaramazsak onun amacı o diyor çoğu çevremdeki insan oğlunu dışarda yıpratıp sizi ayırmak gerçekten sonu ayrılığa kadar giderse görüşlerinizi bekliyorum