Bebek İkinci El Çok acil elektrikli süt pompası / BULUNDU

NOTEL

♡❣️Gogoviç♡❣️
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
119
33
Bebegim premature dogdugu için sutumu sagıp veriyorum. Ama elimle sagdigim icin sutum iyice azaldı cok acil sut pompasina ihtiyacım var. 380 v civarı cekim gucu olanlardan ariyorum. Elinde olan varsa hemen alabilirim.

Cnm düşünürsen lansinoh 2in1 var bende.
Benimde oğlum küçük doğdu emmeyi beceremiyordu ben rahat ettim ama artık büyüdü emiyor kullanmıyoruz yanında 20 30 tanede saklama torbası var. By arada yedek başlıklarıda var onları da ayrı almıştım sıfır duruyorlar.160tl, ben 300küsüre almıştım yedek baslıkları 50 tldi.

Benim icin 160 lira 2.el icin cok canım ben daha uygun bisey istiyorum zaten lansinohun teklilerinin sifiri 180 lira civari canin

Bebegim premature dogdugu için sutumu sagıp veriyorum. Ama elimle sagdigim icin sutum iyice azaldı cok acil sut pompasina ihtiyacım var. 380 v civarı cekim gucu olanlardan ariyorum. Elinde olan varsa hemen alabilirim.
Mamajoo elektrikli var. 2-3 defa kullandım sadece. 120 liraya verebilirim. Kutulu ve garantili.

120 lira biraz yüksek canim daha uygun birsey ariyorum
İkinci el alım satım programları var onlara bakmanızı tavsiye edebilirim. Elektrikli iyi durumda bir sağma makinesini daha ucuza bulabilir misiniz bilemedim.

Benim icin 160 lira 2.el icin cok canım ben daha uygun bisey istiyorum zaten lansinohun teklilerinin sifiri 180 lira civari canin
Aynen teklileri 180 190 arası,bu ikili benim de aldığım fiyat malum fazla öldüremem o yüzden. kısa zamanda bulabilirsin umarım ama iyi markalarda ikinci el fiyatlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…