Asyasah Bir Dost Sesi Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 1.028 1.817 163 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #81 samiyeli .!.: ne o diğer nikinle yazamadın değilmi sokak ağzıyla nasılda düşersin böyle ni,ki değişmiş bana hakaret ediyor o şeref sana ait olsun siz ide ailene Genişletmek için tıkla... bence kapatın sayfayı paranoyalarınız bitince tekrar gelirsiniz
samiyeli .!.: ne o diğer nikinle yazamadın değilmi sokak ağzıyla nasılda düşersin böyle ni,ki değişmiş bana hakaret ediyor o şeref sana ait olsun siz ide ailene Genişletmek için tıkla... bence kapatın sayfayı paranoyalarınız bitince tekrar gelirsiniz
Love of Coffee you're all I need☝ Kayıtlı Üye 4 Kasım 2014 788 460 108 34 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #82 Konu sahibi zaten senmissin gec yazinca cevabi karisti ortalik amaaaaan neyse pek ilgimi cekmemisti zaten muhabbet
Konu sahibi zaten senmissin gec yazinca cevabi karisti ortalik amaaaaan neyse pek ilgimi cekmemisti zaten muhabbet
Asyasah Bir Dost Sesi Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 1.028 1.817 163 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #83 Love of Coffee .!.: Konu sahibi zaten senmissin gec yazinca cevabi karisti ortalik amaaaaan neyse pek ilgimi cekmemisti zaten muhabbet Genişletmek için tıkla...
Love of Coffee .!.: Konu sahibi zaten senmissin gec yazinca cevabi karisti ortalik amaaaaan neyse pek ilgimi cekmemisti zaten muhabbet Genişletmek için tıkla...
Love of Coffee you're all I need☝ Kayıtlı Üye 4 Kasım 2014 788 460 108 34 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #84 Saksi_Degilim_Ben .!.: Zaten konuyu yazan kiz cevap vermiş sana canimcim Genişletmek için tıkla... Aynen sonra dustu jetonum
Saksi_Degilim_Ben .!.: Zaten konuyu yazan kiz cevap vermiş sana canimcim Genişletmek için tıkla... Aynen sonra dustu jetonum
samiyeli Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2014 114 70 38 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #85 çok pardon samiyeli .!.: ne o diğer nikinle yazamadın değilmi sokak ağzıyla nasılda düşersin böyle ni,ki değişmiş bana hakaret ediyor o şeref sana ait olsun siz ide ailene Genişletmek için tıkla... Saksi_Degilim_Ben .!.: Zaten konuyu yazan kiz cevap vermiş sana canimcim Genişletmek için tıkla...
çok pardon samiyeli .!.: ne o diğer nikinle yazamadın değilmi sokak ağzıyla nasılda düşersin böyle ni,ki değişmiş bana hakaret ediyor o şeref sana ait olsun siz ide ailene Genişletmek için tıkla... Saksi_Degilim_Ben .!.: Zaten konuyu yazan kiz cevap vermiş sana canimcim Genişletmek için tıkla...
samiyeli Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2014 114 70 38 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #86 samiyeli .!.: çok pardon Genişletmek için tıkla... çok çok pardon
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 298 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #87 Love of Coffee .!.: Wtf ? iyi misin sekerim ben konu yazan kiza yazdim bunu sakin ol :) ....sin serefsizsin demis diyorumm Genişletmek için tıkla... Şizofrene bağladı yok artık hahhajahha:))))
Love of Coffee .!.: Wtf ? iyi misin sekerim ben konu yazan kiza yazdim bunu sakin ol :) ....sin serefsizsin demis diyorumm Genişletmek için tıkla... Şizofrene bağladı yok artık hahhajahha:))))
Love of Coffee you're all I need☝ Kayıtlı Üye 4 Kasım 2014 788 460 108 34 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #88 samiyeli .!.: çok pardon Genişletmek için tıkla... Git kiz burdan rezil oldum senin yuzunden kendi kendime
samiyeli .!.: çok pardon Genişletmek için tıkla... Git kiz burdan rezil oldum senin yuzunden kendi kendime
mylittlesunshine Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2011 4.801 1.558 448 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #89 Love of Coffee .!.: Git kiz burdan rezil oldum senin yuzunden kendi kendime Genişletmek için tıkla... Ay en sonunda kahkaha attım kızlar çok hoşsunuz valla
Love of Coffee .!.: Git kiz burdan rezil oldum senin yuzunden kendi kendime Genişletmek için tıkla... Ay en sonunda kahkaha attım kızlar çok hoşsunuz valla
athenenoctua Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 5.452 5.134 168 Ankara 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #90 Love of Coffee .!.: Wtf ? iyi misin sekerim ben konu yazan kiza yazdim bunu sakin ol :) ....sin serefsizsin demis diyorumm Genişletmek için tıkla... karakter yoksununun hemen pesine okuyunca ben de bi an kaptirip hakaret sandim... :/
Love of Coffee .!.: Wtf ? iyi misin sekerim ben konu yazan kiza yazdim bunu sakin ol :) ....sin serefsizsin demis diyorumm Genişletmek için tıkla... karakter yoksununun hemen pesine okuyunca ben de bi an kaptirip hakaret sandim... :/
Love of Coffee you're all I need☝ Kayıtlı Üye 4 Kasım 2014 788 460 108 34 5 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi samiyeli #91 athenenoctua .!.: karakter yoksununun hemen pesine okuyunca ben de bi an kaptirip hakaret sandim... :/ Genişletmek için tıkla... Valla ben de oyle sandim bir ara devreler yandi kendimden suphelendim :)
athenenoctua .!.: karakter yoksununun hemen pesine okuyunca ben de bi an kaptirip hakaret sandim... :/ Genişletmek için tıkla... Valla ben de oyle sandim bir ara devreler yandi kendimden suphelendim :)