ÇOK ACİL CEVAP VERİN LÜTFEN:(((

...................... SIN BU NE ANLAMA GELİR ARKADAŞLAR SİNİRLENMİŞ BİRİ BUNU NE AMAÇLA DER

Kafanı kuracak aynı zamanda da direk söylemeden olumsuz bir şey söylemek düşündüren istemiş. ... Kaynak insan tavrı. Düşündüğünü söyleyemeyiz , inkar edebilmek için zemin hazırlayan cesareti direk söyleyemeyiz, söyleyeceğini sorumluluğunda şimdiden kaçan bir kişiliğin tavrı. .... önemseyen bile...... ben senden Zekiye tavrı iste

Büyük harf kullanmanın yasak ve saygısızlık olduğunu öğrendikten sonra da aynı şekilde devam etmeniz ne hoş.

Rahatsız etme dediğine göre belliki daha öncede rahatsız etmiş seni,niye sasirdin ki bukadar bu tepkiye? Ayrica da gayet kibar yani rtük gibi biplemis.

Hii?

BUDA SİZE KAPAK OLSUN.ALAY ETTİĞİNİZ İÇİN

Meryem Hanım, son derece ileri görüşlü ve nokta atışı yapan bir insansınız.

Kapak ?
Kapak?
Sizin ayıbınız bu, yeni katıldığınız bir foruma uyum gösteremiyor olmanız da sizin probleminiz. Büyük yazmanızda üzerime alınacak bir şey göremiyorum, tarzınız bu sizin, burada sürekli birilerini eleştirip duran insanları komik bulurdum ancak bu kez hak verdim, derdinize vakit ayıran insanlara yaptığınız saygısızlığa kayıtsız kalamadığım için, herkes adına... Yoksa, "kapak olsun" şeklinde sokak ağzı ile konuşmak zaten tarzım değil, size ayak uyduramam.

Sevgiler...

birilerini aşağılayarak agonu tatmin ediyorsun

birilerini aşağılayarak agonu tatmin ediyorsun
Hiç tarzım değildir ama keşke bu kadar malzeme vermeseydiniz bana. Bu kadar insan benimle aynı fikirde olduğuna göre, hep berber ego tatmini yapıyor olamayız sanırım.( ben sizinle siz diye konuşuyorum bakın.) Keşke dönüp kendinize bakabilseniz geç olmadan... Üzüldüm de aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…