kızlar ben saçlarımı en son 2 sene önce kestirmişti.. daha sonrada bir kez kahkül kesitrdim çok yakıştı ama hep düşleştiriyodum buda saçımı çok yaıprattı..şimdi son 3 aydır saçlarım öyle bir dökülmeye başladı ki gür saçalrım yarı yarıya azaldı:S feci durumdayım..annem kına yakalım dedi yaklaşık 1 ay öncede onu yaptık...1 hafta önce de doktora gittim artık son çare..bana eczanede özel olarak hazırlanan bi su verdi...aldım şimdi kullanıyorum ama saçım belimde...okadar da çok dökülüyo ki...herkes biraz kestir saç kendini toplasın dedi üzülerekte olsa zaten saçımın eski havası kalmadı dökülünce söndü kaldı...kestirmeye karar verdim büyk ihtimal bugün kestiricem sizden cevap alabilirsem... kısa kahkül istemiyorum zaten yandan kahkülün yakıştığını söylüyolar öyle bi model istiyorum omuzlarımdan daha uzun sırtımın ortalarında olabilicek bi model..bana yardım edin ne olursunuz çok acil cevaba ihtiyacım var (( (gitme::gitme:
bu resimdekiler 4-5 ay öncesinden başka resim yok net olan... saçımın arkası uzun daha önce kesitrdiğim modelden dolayı önden kısa gözüküyo... sizce nasıl bi model kestirmeliyim?
bu resimdekiler 4-5 ay öncesinden başka resim yok net olan... saçımın arkası uzun daha önce kesitrdiğim modelden dolayı önden kısa gözüküyo... sizce nasıl bi model kestirmeliyim?
Son düzenleme: