Cok acil bilginize ihtivacm var

Glfrpkglc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
3
0
1
27
Merhabalar 2 yaşında bi oğlm 2 aylık bebeğim var eşimle yaptık bi hata özrümüz kabahatnden büyük ertesi gün hapı kullandım 6 gün sonra kanamam geldi yani dün gece ufak tefek parçalar geldi sabah. acaba hapın mı etkisi İnternette araştırdım biraz ama bide size sorayım dedim bi fikrnz varmı hap işe yaradımı yoksa hamilemiyim bebeğim çok küçük çok endişeliyim

ertesi gün hapları kanama yapıyor. hamile olsanız neden kanamaniz olsun ki normal şartlarda?

bir de not. bu ilaçlar emzirirken çok güvenli değil. en azından aldıktan sonra 8-12 saat emzirmemek, sütü sağmak gerekiyor.

Evet emzirmemek hakkında bilgim var 1 hafta dediler ama ben ancak 2 gün emzirmedim sütlerimi sakladım ama vermekten vazgeçtim.

Gebelik olduğunu sanmam.Ertesi gün hapı bende de lekelenme ve bı kaç günlük erken ya da geç adet gelmesi yapmıştı.Emzirirken hamile kalınmamasi şehir efsanesi.Doktorunuzla görüşün bence.Emzirenler için uygun bı korunma yöntemi onericektir size.İciniz rahat eder hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…