Çok acil bakkal emziği arıyorum/Bulunmuştur.

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
Kauçuk uçlu bakkal emziği arıyorum.Kızım başka emzik emmiyor çevresinde olan varsa yazabilirmi.

Son düzenleme:
Kauçuk uçlu bakkal emziği arıyorum.Kızım başka emzik emmiyor çevresinde olan varsa yazabilirmi.

canım merhaba bakkal emziği bende çok aradım ancak yapılan madde kötü olduğu için kaldırılmış,ben bambinonun kiraz uçlu emziği var onu aldım kızım onu sevdi aklında bulunsun :)

fatoş emziklerden mi bahsediyorsunuz benim olduğum yerlerde var bu küçük bakkallaraa bakın toptancılara sorun daha gecenlerde gördüm var yani

canım merhaba bakkal emziği bende çok aradım ancak yapılan madde kötü olduğu için kaldırılmış,ben bambinonun kiraz uçlu emziği var onu aldım kızım onu sevdi aklında bulunsun :)
Teşekkür ederimbende denedim ama bizimki onuda emmedi.
fatoş emziklerden mi bahsediyorsunuz benim olduğum yerlerde var bu küçük bakkallaraa bakın toptancılara sorun daha gecenlerde gördüm var yani

Evet o emzikler ancak çevremdeki bakkallarda bulamıyorum artık.
Üretilmediği için toptancılardada yok elinde kalmış olanları satıyor bakkallarda ama buradakileri tükettik

sevindim canım yine bulamazsanız bana yazın ben alıp size yollarım maksat bebişin işi görülsün:KK1::KK1::KK34::KK34:Te

Zmfaze merhaba..İlk bebeğim fatoş emzikle emziğe alıştı.Kolik vardı ve
Diğerlerini almamıştı.Daha sonra 20-30 tane emzik harcayarak, dişleri çıkınca bu emziği patlattığından ve bir daha bulamadığımızdan kademe kademe önce bambino sonrada neovita marka emzike geçiş yaptık ve süreci atlattık.
Ancak, 3 hafta önce yeni bir bebeğim oldu ve onda da Kolik var. Şu an çaresiz olduğum için ve sürekli emme isteği olduğundan aklıma fatoş emzik bulmak dışında bir çözüm gelmedi ve araştırınca Sizin bu ürünü bulma ihtimalinizi gördüm.
Acaba bana bu konuda yardımcı olup, büyük bir iyilik yapmak ister misiniz?
Parası, kargo ücreti hiçbirşey önemli değil. Lütfen eski zincirle birlikte satılan küçük kiraz uçlu basit 1 veya 2 TL ilk fatoş emzikten bulmama yardımcı olun. Artık üretilmesini için bizim buralarda yok.Sadece satan yerin iletişim bilgisini verebilseniz de yeter.
20-30 tane alırım bulabilirsem. Acil Yardımınızı rica ediyorum.
Dört gözle mesajınızı bekliyor olacağım.
Dilerseniz özel mesaj olarak da mail ile bilgi paylaşabilirsiniz.
(eminegurolun@hotmail.com)

Fatoş emzigi bukadar ozel kilan ne cok mersk ettim ne farki var digerlerinden evliyim ama cocugum yok henuz pek bilgim yok ?

Bizim burdki küçük bkkalda da satılıyordu bi bakıcam.. Aşagı inebilirsem. Kaucuk uclu demistiniz degilmi,

X