Çok acil! Ahmet Tuna Eren veya Mehmet Akif Somdaş

Denizyalciin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
10
2
30
Arkadaşlar merhaba ben burun ameliyatı olacağım hem içinde sorunlar var hemde görünümü biraz düzelttirmek istiyorum, Ahmet tuna eren ve Mehmet Akif Somdaş ile görüştüm bunlardan birini tanıyan ve amliyat yaptıran var mı lütfen yardım edin

Arkadaşlar merhaba ben burun ameliyatı olacağım hem içinde sorunlar var hemde görünümü biraz düzelttirmek istiyorum, Ahmet tuna eren ve Mehmet Akif Somdaş ile görüştüm bunlardan birini tanıyan ve amliyat yaptıran var mı lütfen yardım edin
ben ameliuat oldum ahmet beye arkadaşlarım da oldu benimki bir ay oluyır

Memnun kaldınız mı ben hiç memnun kalmadım 6 ay oldu hala eğrilik devam ediyo ucunda çıkıntı vardı düzelecekti oda düzelmedi hiç bir şekilde sevmiyorum burnumu

Memnun kaldınız mı ben hiç memnun kalmadım 6 ay oldu hala eğrilik devam ediyo ucunda çıkıntı vardı düzelecekti oda düzelmedi hiç bir şekilde sevmiyorum burnumu
ben alçılar ilk çıktığında nerdeyse sinir krizi geçirecektim sonra bandaj takıldı bir hafta sonra daha iyi olacak dedi ama yine hüsran burnum eğri ve biçimsizdi şişlşikler çok asimtrikti ama şu an mükemmel duruyor memnunum şu an

X