- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
Merhaba sen ne durumdasın gebelik varmı hangi günlerindesin bailık eaki bende konu açtım ama burayada sormak istedim benimde adetten sonraki 8. Gündeyim ilk defa ovülasyon testi yaptım oda direk çıktı bana da bir bakın bugün o gün müArkadaşlar merhaba, çok acil lütfen yardımcı olun bana. Bugün adetimin ilk gününden sayarsam 8.gün. adetim 6.günde bitti. Yani dünden önceki gün bitti. Dün gece kasığım biraz ağrıyınca bu akşam kaset tipi ovulasyon testi yaptım. Net bi şekilde çifit çizgi çıktı şok oldum, sonra yaklaşık 2 saat sonra tekrar yaptım bu sefer negatif çıktı, yani 2.çizgi daha silik çıktı. İlk sorum şu; Adetin 8.gününde yumurtlama olur mu? 2.si pazartesi doktor kontrolüm var doktor muayene ederek yumurtalara baktığında çatlama olmuşsa bunu görür mü? 3.sorum ise bu ilk pozitif testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen bilgisi olan bana yardımcı olsun, allah hepinizden razı olsun şimdidenTestlerin fotoğrafını ekledim
Kimse yok mu ya burda kızlar kızlarMerhaba sen ne durumdasın gebelik varmı hangi günlerindesin bailık eaki bende konu açtım ama burayada sormak istedim benimde adetten sonraki 8. Gündeyim ilk defa ovülasyon testi yaptım oda direk çıktı bana da bir bakın bugün o gün mü
Bence bu yumurtlama, değerlendirin. Benimki yumurtlama değilmiş doktora gittiğimde söyledi sonra oldu başka yumurtlama.Merhaba sen ne durumdasın gebelik varmı hangi günlerindesin bailık eaki bende konu açtım ama burayada sormak istedim benimde adetten sonraki 8. Gündeyim ilk defa ovülasyon testi yaptım oda direk çıktı bana da bir bakın bugün o gün mü
Değerlendirdik ayıptır söylemesiBence bu yumurtlama, değerlendirin. Benimki yumurtlama değilmiş doktora gittiğimde söyledi sonra oldu başka yumurtlama.
Ovulasyon testine fazla güvenme cnm eğer gebelikten supheleniyosan gebelik testi al ve yap
- Merhaba geçen ay beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelik ile sonuçlandı ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye başladım adetime 4 gün varken ovulasyon testi yaptım kaset test var fakat güvenemedim o yüzden ovulasyon yaptım şu şekil çıktı şüpheye düştüm açıkçası fikrinizi almak istedim
Yok zaten umutlanmadımOvulasyon testine fazla güvenme cnm eğer gebelikten supheleniyosan gebelik testi al ve yap
Kaç gün var cnm adetineYok zaten umutlanmadımbakalım adet günümde yaparım hayırlısı
4 gün varKaç gün var cnm adetine
Benim adetim düzensiz aslında ama iki ayda bir 26 gün sürüyor 19 ekime denk geliyodu 22 Ekim'de test yaptım silik çizgi çıktı inşallah sende hamilesindir cnm4 gün var
Benim adetim düzensiz aslında ama iki ayda bir 26 gün sürüyor 19 ekime denk geliyodu 22 Ekim'de test yaptım silik çizgi çıktı inşallah sende hamilesindir cnm
İnşallah canım kısmet artıkBenim adetim düzensiz aslında ama iki ayda bir 26 gün sürüyor 19 ekime denk geliyodu 22 Ekim'de test yaptım silik çizgi çıktı inşallah sende hamilesindir cnmadetin geçtikten 3 gün sonra yaptın dimi testi bir de değerini hatırlıyor musun
Canım bu tip ovülasyon testi hiç kullanmadım daha doğrusu 5 yıllık evliyim ilk kez bu ay ovülasyon testi kullandım onda da yumurtlamayı yakaladım 23 kasımda. bat 8 aralık beklemedeydim test yaptım negatifti.. Ovülasyon testi denedim belki varsa orda çıkar diye oda o kadar silik çıktı ki t çizgisi emin oldum hamile olmadığıma burda okuduklarıma istinaden yaptım onu da... Adet olmayı bekliyorum... Sendeki baya koyu adet gününğ bekle yap derim eğer varsa silik çizgi çıkacaktır geç döllenme ise yine çıkmaz ama hcg hormonun idrara geçmesi için en az 15 gün geçmesi gerek o da silik çıkması için hayırlısı hakkımızda
- Merhaba geçen ay beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelik ile sonuçlandı ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye başladım adetime 4 gün varken ovulasyon testi yaptım kaset test var fakat güvenemedim o yüzden ovulasyon yaptım şu şekil çıktı şüpheye düştüm açıkçası fikrinizi almak istedim
Sağ olun bilgi içinCanım bu tip ovülasyon testi hiç kullanmadım daha doğrusu 5 yıllık evliyim ilk kez bu ay ovülasyon testi kullandım onda da yumurtlamayı yakaladım 23 kasımda. bat 8 aralık beklemedeydim test yaptım negatifti.. Ovülasyon testi denedim belki varsa orda çıkar diye oda o kadar silik çıktı ki t çizgisi emin oldum hamile olmadığıma burda okuduklarıma istinaden yaptım onu da... Adet olmayı bekliyorum... Sendeki baya koyu adet gününğ bekle yap derim eğer varsa silik çizgi çıkacaktır geç döllenme ise yine çıkmaz ama hcg hormonun idrara geçmesi için en az 15 gün geçmesi gerek o da silik çıkması için hayırlısı hakkımızda
Ayyy inşallahSağ olun bilgi içinsizinle aynı gün yumurtlamamız olmuş 24 kasımda çatladı benim ki bakalım gününde görücez nasip kısmet ikimizin de olabilir daha var günümüze
Yine de her şeye hazırlıklı olmak lazım ilk ovulasyon denemem Benim siz ne zamandır düşünüyorsunuzAyyy inşallahyaa dur heveslendirme beni umut etmeyi bırakmıştım bu ay için
Benimde ilk ovülasyon denemem 5 yıldır istiyoruz bir kere bile korunmadık, 2,5 yıllık evliyken hamile kaldım fakat sorunlu ilerledi gebeliğim, 7 aylık doğdu oğlum kalp hastasıydı bir buçuk yaşında cennete uğurladım yine uğraşıyoruz bakalım kısmetYine de her şeye hazırlıklı olmak lazım ilk ovulasyon denemem Benim siz ne zamandır düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?