Arkadaşlar merhaba, çok acil lütfen yardımcı olun bana. Bugün adetimin ilk gününden sayarsam 8.gün. adetim 6.günde bitti. Yani dünden önceki gün bitti. Dün gece kasığım biraz ağrıyınca bu akşam kaset tipi ovulasyon testi yaptım. Net bi şekilde çifit çizgi çıktı şok oldum, sonra yaklaşık 2 saat sonra tekrar yaptım bu sefer negatif çıktı, yani 2.çizgi daha silik çıktı. İlk sorum şu; Adetin 8.gününde yumurtlama olur mu? 2.si pazartesi doktor kontrolüm var doktor muayene ederek yumurtalara baktığında çatlama olmuşsa bunu görür mü? 3.sorum ise bu ilk pozitif testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen bilgisi olan bana yardımcı olsun, allah hepinizden razı olsun şimdiden Testlerin fotoğrafını ekledim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Çok acil 8.gün yumurtlama olur mu, OVULASYON TESTİ hakkında lütfen yardım
- Konu Sahibi bzeynep0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulas testi yumurtlama
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
Öncelikle sakin ol 1.sirun 8.gun olabiliyir yumurtlama 2.sorun evet bilir doktor yumurtlamanın olduğunu yani catladigini görür evet. 3.sorun yanlış çıkabilir test bilmiyorum tam olarak yanıltabilir.umarim tatmin olursun cvp lardanArkadaşlar merhaba, çok acil lütfen yardımcı olun bana. Bugün adetimin ilk gününden sayarsam 8.gün. adetim 6.günde bitti. Yani dünden önceki gün bitti. Dün gece kasığım biraz ağrıyınca bu akşam kaset tipi ovulasyon testi yaptım. Net bi şekilde çifit çizgi çıktı şok oldum, sonra yaklaşık 2 saat sonra tekrar yaptım bu sefer negatif çıktı, yani 2.çizgi daha silik çıktı. İlk sorum şu; Adetin 8.gününde yumurtlama olur mu? 2.si pazartesi doktor kontrolüm var doktor muayene ederek yumurtalara baktığında çatlama olmuşsa bunu görür mü? 3.sorum ise bu ilk pozitif testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen bilgisi olan bana yardımcı olsun, allah hepinizden razı olsun şimdiden Testlerin fotoğrafını ekledim
Ah bi sakin olabilsem ah. Çok teşekkür cevaplar için. Bugün değerlendiremiyorum da o yüzden panik oldum, acaba yarın değerlendirsem tutar mı. Neyse çok sağol arkadaşım çokÖncelikle sakin ol 1.sirun 8.gun olabiliyir yumurtlama 2.sorun evet bilir doktor yumurtlamanın olduğunu yani catladigini görür evet. 3.sorun yanlış çıkabilir test bilmiyorum tam olarak yanıltabilir.umarim tatmin olursun cvp lardan
- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
Yarın değerlendir belki tutar.stres yapma arkadaşim Allah gönlüne göre versinAh bi sakin olabilsem ah. Çok teşekkür cevaplar için. Bugün değerlendiremiyorum da o yüzden panik oldum, acaba yarın değerlendirsem tutar mı. Neyse çok sağol arkadaşım çok
- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
2 saat sonra o kadar silikleşmiyor. Ya idrar miktarın az ya da sıvı alımı olmuş olabilir mi? Bugün aynı saatte aynı şekilde yap testini bence.Eki Görüntüle 2716719 testi yapmayı bırakma c çizgisinden daha koyu da olabilir benim böyle oldu.. Nolur nolmaz.
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
2 saat sonra o kadar silikleşmiyor. Ya idrar miktarın az ya da sıvı alımı olmuş olabilir mi? Bugün aynı saatte aynı şekilde yap testini bence.
Bugün yaptığımda silik çıktı yine 2.çizgi. Dün koyu çıkan testte idrarım azdı, o yüzden mi acaba koyu çıktı, o etkiler mi?
- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
Benimde bu ay t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıktı ovulasyon testi yapmaya başladığımdan beridir ilk defa böyle oldu. Siz değerlendirebilmiş miydiniz? Ben tamamen silikleştiği günü değerlendirebildim sadece acaba tutmuş mudurEki Görüntüle 2716719 testi yapmayı bırakma c çizgisinden daha koyu da olabilir benim böyle oldu.. Nolur nolmaz.
- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Ben de daha koyu çıktığı günü değerlendiremedim ertesi günü eşit ve iki gün sonrasını değerlendirdim.. . Nasip artık bu ay çörek otu karışımı yapmıştım ona bağladım, çok net hissettim yumurtlama belirtilerimi... Ama benim de eşim buralarda değildiBenimde bu ay t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıktı ovulasyon testi yapmaya başladığımdan beridir ilk defa böyle oldu. Siz değerlendirebilmiş miydiniz? Ben tamamen silikleştiği günü değerlendirebildim sadece acaba tutmuş mudur
- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
Bende 2 ay önce bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj olmuştum ovulasyon testlerine daha yeni başlayabildim ilk defa yumurtlama ağrısını derinden hissettim sanırım kürtaj sonrası olduğu içinBen de daha koyu çıktığı günü değerlendiremedim ertesi günü eşit ve iki gün sonrasını değerlendirdim.. . Nasip artık bu ay çörek otu karışımı yapmıştım ona bağladım, çok net hissettim yumurtlama belirtilerimi... Ama benim de eşim buralarda değildi
- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Çok çok geçmiş olsun ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım halde çok üzüldüm sizi düşünemiyorum. Ama kürtaj etkisi bildiğim kadarıyla bitmiş olmalı. İnşallah sağlıcakla hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız zaten koyu çıkınca değil silikleşince döllenme oluyor inşallah denk gelmiştir.Bende 2 ay önce bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj olmuştum ovulasyon testlerine daha yeni başlayabildim ilk defa yumurtlama ağrısını derinden hissettim sanırım kürtaj sonrası olduğu için
- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
İnşAllah 1 yıllık evliyim ilk zamanlarda çocuk istemiyodum az evliliğimi yasayayım diye ama insan bi kere hamile kalıp kaybedince yeniden çabucak tekrardan yasamak istiyo o duyguyu Rabbim İnşAllah tez zamanda verir tesellimiziÇok çok geçmiş olsun ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım halde çok üzüldüm sizi düşünemiyorum. Ama kürtaj etkisi bildiğim kadarıyla bitmiş olmalı. İnşallah sağlıcakla hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız zaten koyu çıkınca değil silikleşince döllenme oluyor inşallah denk gelmiştir.
Eki Görüntüle 2716719 testi yapmayı bırakma c çizgisinden daha koyu da olabilir benim böyle oldu.. Nolur nolmaz.
Eklentiler
- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Canım bilemedim mor kapaklı da pik gözüküyor diğerinde gözükmüyor. 10.gün yumurtlama ihtimalin var hep aynı güne denk gelmiyor. Uzayan şeffaf akıntı bildiğim kadarıyla çatladıktan sonra oluyor. Yumurtlamadan önce ise beyaz yumurta kıvamında biraz yoğun akıntı geliyor.İki farklı marka test ikiside bugün hafif uzayan akıntıda var bu akıntı yumurtlama olmadan da olabiliyor mu
Teşekkür ederim cevabın içinCanım bilemedim mor kapaklı da pik gözüküyor diğerinde gözükmüyor. 10.gün yumurtlama ihtimalin var hep aynı güne denk gelmiyor. Uzayan şeffaf akıntı bildiğim kadarıyla çatladıktan sonra oluyor. Yumurtlamadan önce ise beyaz yumurta kıvamında biraz yoğun akıntı geliyor.
eşim sehirdısında iş dolayısı ile yumurtlama gunlerıne gore gelmeye çalısıyor bu testin biri öle biri böle cıkınca haber versem mi yoksa yanlıs mı bilemedim eve ultrason cizhazı alıp kurtulmak lazım
Hamilelik testi ne guzel silik cizgide olsa hamilesin demek bu testler çok yanıltıyor