çok acil 15 günlük veya 20 günlük hamilelik kan tahlilinde çıkar mı

Trabzonlu60

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
588
219
303
Trabzon
bilen varsa lütfen yazsın benim planlı hamile kalmam gerekıyordu şuanda da hamile olduğumdan şüphelenıyorum ilaç kullanmam gerek.15 günlük veya yirmi günlük hamilelik kan tahlilinde belli olur mu hamile lup olmadığımı nasıl anlayabılırım .zaman geçmesi mi gerek illa ki

öncelikle gecmis olsun. Ilac kullanacaksiniz ve hamile olup olmadiginizi bilmiyorsunuz. Hamilelik 15 günde belli olmaz , kan tahliliyde bu sürede dogru sonuc olmaz. Bu durumda bu ilaci kullanmaniz icin veren doktorla irtibata gecin.

Bende kan tahlilinde çıkıyor diye biliyorum,buradan hamile bir arkadaş yazmıştı 1 haftada belli oldu diye. Yanlış bilgilendirmek istemem yinede.

kanda anında çıkar 1 haftalık olsa bile.çok nadir kişilerde 15. gün sonucunda çıkar

Beklenen adete kaç gün var? Benim adet gecikmesinden 3 gün sonra 46 çıkmıştı değerim kan tahlilinde adetten önce yaptırsam çıkmayacaktı

bilen varsa lütfen yazsın benim planlı hamile kalmam gerekıyordu şuanda da hamile olduğumdan şüphelenıyorum ilaç kullanmam gerek.15 günlük veya yirmi günlük hamilelik kan tahlilinde belli olur mu hamile lup olmadığımı nasıl anlayabılırım .zaman geçmesi mi gerek illa ki

cnm kanda gebelık testıne baktır bazen kanda erkenden farkedılebıldıgını bılıorum.ama negatıf cıkarsada adetını bekle emın olmak ıcın adet gecıkmesını takıben tekrardan yaptırabılrısın ıdrara gore kan daha guvenlı

canım hayırdır hamilemisin ilaç kullanmadın ama korunmadınızmı ...inş değilsindir ama yinede herşeyin hayırlısı Allahım verirse vardır bir bildiği illaki birdaha olacak diye birşey yok...

slm canım allah nasip eder inş ama bellı olmuyo benım tam 4 haftalıktan sonra bellı oldu ne ilacı kullanıyorsun

Normal adet döngüsü 30 gün olan bir kadında ovulasyon denen yumurtlama dönemi genellikle 14.-18. günler arasında gerçekleşir.Siz şuanda muhtemelen ya ovulasyon denemindesiniz yada ovulasyon döneminiz bitmek üzere.Yani hamile kalma riskinizin yüksek olduğu dönem bitmek üzere.Siz gidip kan tahlili baktırırsanız doğru bir sonuç alamazsınız.

Çünkü;döllenen yumurta rahime ulaştıktan sonra Beta Hcg hormonu salgılanmaya başlıyor.Sizin kan tahlili baktırmanız için daha çok erken.En erken adetinize 2 gün kala falan baktırın ki doğru sonuç alabilesiniz.

Kalbinizden geçen ne ise o olur umarım.

Benim erkek arkadasıma yegeni olacak müjdesi verildiginde yengesi 1 haftalık hamileydi.
Cıkabiliyor demek ki.. :44:

öncelikle gecmis olsun. Ilac kullanacaksiniz ve hamile olup olmadiginizi bilmiyorsunuz. Hamilelik 15 günde belli olmaz , kan tahliliyde bu sürede dogru sonuc olmaz. Bu durumda bu ilaci kullanmaniz icin veren doktorla irtibata gecin.

cnm bnm 9 günlük bebeğim belli oldu kanda değeride 114 idi yani yaptırsa gayet net çıkar

Back
X