Cok aciil testlere bakarmisiniz gebe olabilir miyim??

whisperrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
126
23
28
Merhaba, daha once de yardim istemistim ancak cevap gelmedi. Agustos ayinda prezervatifle iliskiye girdik ve prezervatife ragmen geri cekilip bosalma gerceklesti. Sonrasinda adetlerimi duzenli gordum. Ancak nerdeyse butun gebelik belirtilerini tasiyorum ve gecen hafta yani son adetimden 1 hafta sonrasinda yaptigim gebelik testinde saatler sonra silik cizgiyi gordum, aklima takildigi icin bugun tekrar test yaptim ve tek cizgiydi. Kasiklarimda batma, asiri mide bulantisi, bas donmesi ve fazla akinti ve kasik bolgelerimde seyirmeler mevcut. Uzerine gormus olabilir miyim? Gebelik teslerini de ekliyorum bakip cevap verirmisiniz kafayiyicem :KK43:(

Eklentiler

• 20171102_122436.jpg
    20171102_122436.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 257
  • 20171107_225543.jpg
    20171107_225543.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 240
Saatler sonra bakılan test geçersizdir.
Adet olmuşsunuz ayrıca
Hamile falan değilsiniz.

Burda bazilari ben testi saatler sonra tam cope aticakken silik cizgiyi gordum ve hamileymisim yazmis o yuzden kafam karisti , yoksa testin uzerinde 20 dk sonra ki sonuclari dikkate almayin yaziyodu

Burda bazilari ben testi saatler sonra tam cope aticakken silik cizgiyi gordum ve hamileymisim yazmis o yuzden kafam karisti , yoksa testin uzerinde 20 dk sonra ki sonuclari dikkate almayin yaziyodu
Onlara denk gelmiştir.
Yoksa testin mucizesinden değil ;)

oda ilki gibiydi ben kutusundan cikardim :/ renk degisimi de sanirim bekledigi icin yoksa beyazdi..

:)) aaa bende diyorum nasıl bir test öyle değişik...

Kutusundan neden çıkardın ki? Her halukarda negatif bu testler...

Bence içini rahat tut, eğer rahat olamıyorsan da beta hcg baktır...

Bu kadar dusunmeye devam edersen yakinda karnin bile sisebilir ustune kac kere adet gormussun he yok degil 9 ay boyunca adet gorende var ama o azinliga girmen biraz zor gibi.testlerde negatif cunki.
Okadar cok okudum ki burda sanki her gebelikte mutlaka adet goruluyomus gibi hissediyorum artik:kızgın:

:)) aaa bende diyorum nasıl bir test öyle değişik...

Kutusundan neden çıkardın ki? Her halukarda negatif bu testler...

Bence içini rahat tut, eğer rahat olamıyorsan da beta hcg baktır...

Sanirim sikintidan napcagimi sasirdim :KK1:

İlk test pozitif gibi duruyor. Ancak sana sunu soyleyim, üstüne gorme yasiyor olabilir miyim? Diyorsan en kotu 2 aylik hamilesindir. Ve 2 aylik hamilelikte o ikinci ciZgi varya mordan siyaha doner yani o derece belirgin olur asla bu kadar silik cıkmaz. Bende gebelik testimde pozitif sonucu yaklasik 1 saat sonra gordum, cizgi seninkinden yine daha cok belirgindi ve iki kez yaptim ve ikisinde de ayni sey oldu. Ama benim adetime gunler vardi bu sonuclari aldigimda ve yine guvenmeyerek ertesi gun kan testi yaptirmistim. Bence kesinlikle hamile degilsin. Ustune gorme yasadigini dusunuyorsan o ciZgi kesinlikle cok belirgin olurdu.

İlk test pozitif gibi duruyor. Ancak sana sunu soyleyim, üstüne gorme yasiyor olabilir miyim? Diyorsan en kotu 2 aylik hamilesindir. Ve 2 aylik hamilelikte o ikinci ciZgi varya mordan siyaha doner yani o derece belirgin olur asla bu kadar silik cıkmaz. Bende gebelik testimde pozitif sonucu yaklasik 1 saat sonra gordum, cizgi seninkinden yine daha cok belirgindi ve iki kez yaptim ve ikisinde de ayni sey oldu. Ama benim adetime gunler vardi bu sonuclari aldigimda ve yine guvenmeyerek ertesi gun kan testi yaptirmistim. Bence kesinlikle hamile degilsin. Ustune gorme yasadigini dusunuyorsan o ciZgi kesinlikle cok belirgin olurdu.

Iliskiden sonra 3 kez adet gordum, yani baya agriliydi hatta ilac kullanmak zorunda kaldim her zamanki adetlerimde oldugu gibi... bende oyle dusunuyorum hani diyorum acaba silik cikmasi erken donem gebeliklerinde yasanan bi durum bende niye silik ciksin kac oldu diye ama sizinde dediginiz gibi ilk kez boyle bi cizgiyi gorunce aklima baya takildi.... sonraki testte de bekledim bekledim bisey cikmadi ama.. peki bu kasik agrilarini mide bulantilarini niye cekiyorum bi anlasam :kızgın:

Iliskiden sonra 3 kez adet gordum, yani baya agriliydi hatta ilac kullanmak zorunda kaldim her zamanki adetlerimde oldugu gibi... bende oyle dusunuyorum hani diyorum acaba silik cikmasi erken donem gebeliklerinde yasanan bi durum bende niye silik ciksin kac oldu diye ama sizinde dediginiz gibi ilk kez boyle bi cizgiyi gorunce aklima baya takildi.... sonraki testte de bekledim bekledim bisey cikmadi ama.. peki bu kasik agrilarini mide bulantilarini niye cekiyorum bi anlasam :kızgın:
Bir keresinde ben daha evlenmeden esimle sevgiliydik. Ve cahillik korunmadan bir iliskimiz oldu. Sonra ben o kadar stres yaptim ki 3 aya yakin adet gormedim nerdeyse karnim bile sisti. Test yapiyorum yok. En son hastaneye gittim de doktor ader sokturucu verdi de oylelikle adet gordum. Eger istemedigin bir gebelikse yasadigin stres yuzunden o belirtileri yasiyor olabilirsin. Ya da cok istiyorsundur kendini ona adapte ettigin icin vucudun hamile gibi davraniyordur. Ama 3 kere adet gormussun ve bir tane cok silik bir tane de negatif testin var. Yuzde yuz silik test yanlis sonuc vermiş. Ama yasadigin rahatsizliktan oturu bence yine bir doktora gorunmelisin.

B1izde nisanlimla cahillik ettik ve eger gebe olursam mahvoluruz dugunden once yani nisanli olmamiz bisiy degistirmez... imam nikahimiz var falan filan ama yanlis iste.. bide biz korunduk hem prezervatifi iliski boyunca kullandik cikma yirtilma olmadi hemde kullanmamiza ragmen disa bosaldi... cok endiseliyim ama hele siz pozitif diyince iyice kalbime indi

Korunmali olarak 3 ay once iliski yasadim (prezervatifle) , sonrasinda 3 kez adet gordum. Ama uzerine gorme diye biseyler okudum internette hem gebelik hem adet olabiliyomus. Durduk yere mide bulantisi , karinda sisme ve hareketlilik , kasiklarda batma yasamaya baslayinca nolur nolmaz diye gecen hafta test yaptim ilk resimdeki gibi cikti, dun yaptigimda de ikinci resimdeki gibi cikti... sizce gebelik varmi? Yoksa ben niye belirtileri hissediyorum??

Bizde nisanlimla cahillik ettik ve eger gebe olursam mahvoluruz dugunden once yani nisanli olmamiz bisiy degistirmez... imam nikahimiz var falan filan ama yanlis iste.. bide biz korunduk hem prezervatifi iliski boyunca kullandik cikma yirtilma olmadi hemde kullanmamiza ragmen disa bosaldi... cok endiseliyim ama hele siz pozitif diyince iyice kalbime indi
Şu şartlar da hamile kalmayı başardıysan tıp literatürüne girersin :KK53:

O yaşadığın belirtiler psikolojiktir 1 haftada belirti olmaz. Zaten saatler sonra çıkan çizgi geçersiz. Genelde 10 dk içinde çıkarsa geçerli.

Back