Evet eşimde taşıyabilir o virüsleri covidi çok takan biri değildim taki hamile kalana kadar ozmn da sürekli gelmeye çalışıolardı ama ben yürüyüşe çıkıorum diodum . Evet düşünceszler yeni evlenml oğlunun kapısını akşam 9 da habersz oturmyaa gelecek kadar düşünceszler ha bide alacaklı gibi zile basmışlardı o gün. Kötü lafı yoktur bana karşı ama düşünceszşkleri gitgide level atlıoKv ile önceden ne yaşadınız bilmem bundan ve covidden bağımsız yazıyorum çünkü sık gelip gittiklerine göre derdiniz covid de değil.
2 günde bir gelmek bence çok sık yani el kadsr bebek ne gerek var çok özlerse görüntülü arasın. Zaten memeler dışarda evin hali kendinden geçmiş oluyordur muhtemelen
Görümceniz burnum akıyor gelmeyeyim demiş demek ki aşırı düşüncesiz insanlar değiller. Bu durumda kv nin de gelmemesi doğru olurdu. Karakterlerini bilmiyorum o an düşünememiş olabilirler.
Şunu da belirtmek isterim ki tahminimce eşiniz çalışıyor bir işi var. Tahmin edebileceğiniz tüm virüsleri belirtisiz şekilde eşiniz de taşıyor olabilir buna covid de dahil. O yüzden biraz daha sakin kalabilmeye çalışırsanız bunun stresi kafanızı yiyip bitirmez.
Son olarak da ben de hasta olsalar da olmasalar da zaten kv nin gelip gitmesinden rahatsız olduğunuzu(yadırgamıyorum kesinlikle) o yüzden tepki verecek yer bulmayı beklediğinizi ve bu olayla eşinize patladığınızı düşündüm.