Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Btc yi bende o sikayetlerden dolayi tercih etmedimBtc turk daha basit her coin yok.
Ben onu kullaniyorum ama binance hesabi acacagim
Btc turk kilitlenebiliyor insanlar magdur olmus.
Binance daha cesitli
Kaldirac uygulamasi fln var ama aman diyim riskli.
Etherium şimdi alınır mı acaba ?
Bende dogecoinle 1500 e 500 aldım gayet ıyı bence. Cok dalgalanma oluyor ama coinlerde sabretmek lazım. Düşüştelerde sabır lazım.Panık yapmamak lazım.
10 cent olsa bir yükselişi olacak ardında cok degısık olaylar dondugunu dusunuyorum Elon musk boş adam değilBende dogeciyim :)
Bende valla bide eksi sözlükten de okuyorum doge yorumlarini :) yeni basladim korkuyorum da ama geri durmuyorum10 cent olsa bir yükselişi olacak ardında cok degısık olaylar dondugunu dusunuyorum Elon musk boş adam değil
Mantık su olmalı aslında hıc lazım olmayacak cüzzi miktarda bir rakamı koyup ıncelemek takıp etmek gıderse ah vah etmeyecek sekılde.Bende valla bide eksi sözlükten de okuyorum doge yorumlarini :) yeni basladim korkuyorum da ama geri durmuyorum
Daha bi kac gun once 0,22 di su anki rakamlara nasil çıktı insan hiç ihtimal vermez
1-2 usd olacak diye söylenti var
Al yat yapsam iyi olacak ama nerde o irade
Tamamdir hemen takibe aliyorum canim sağolasınMantık su olmalı aslında hıc lazım olmayacak cüzzi miktarda bir rakamı koyup ıncelemek takıp etmek gıderse ah vah etmeyecek sekılde.
investing doge coin yaz sayfa cıkıyor orda yorumlar oluyor.
Yada twitterda Evren_Ozen_ var oradan takıp edebılırsın Evren bey ıyı bu konuda
Rica ederim bol kazançlarTamamdir hemen takibe aliyorum canim sağolasın
10 cent olsa bir yükselişi olacak ardında cok degısık olaylar dondugunu dusunuyorum Elon musk boş adam değil
Daha altı dolu projelerı olan coinlerde mevcut ama yatırımda ayırdığınız bütçe/ talep miktarı / zaman önemli olan.Elon sonunda malları çakacak ama ne zaman? O yüzden ben gün içi işlem yapıyorum doge ile ertesi güne taşımıyorum
Daha altı dolu projelerı olan coinlerde mevcut ama yatırımda ayırdığınız bütçe/ talep miktarı / zaman önemli olan.
Bu üçü doğrultusunda ilerlemek fayda kazandırır.
Dogecoin elbette bugunun bir troll parası fakat kimse yarını bilemez. Y.T.D.
Merhaba btcturk kullaniyorum anlik yukselisler oldugunda sorun cikariyor piyasaya gore endekslemiyor gecikme yasanabiliyor.