Selam canimselam kızlar nasılsınız ne alemdesiniz coin alan satan yokmu
bende biraz hot var chz yi düşükten alamadım ya geçen hafta güzel çıktı
muhittin coinler ölmüşşşşş muhittinnnnnnnBekliyeceksin canım 2 haftadır böyle illa yükselecek sakin satma
Allani seversen susmuhittin coinler ölmüşşşşş muhittinnnnnnn
neye elimizi atsak battık son aylarda hisse aldım düştü altın aldım düştü coin arkadaşlar aldı düştü.kaderrrrr kaderrrrr bizi de görrrAllani seversen sus
Dunya düşüyor çeçeyim geçen hafta aldigim ıslak mendil bu hafta 10 tl zamlineye elimizi atsak battık son aylarda hisse aldım düştü altın aldım düştü coin arkadaşlar aldı düştü.kaderrrrr kaderrrrr bizi de görrr
dur koşup bir geçinemiyorum konusu daha açayımmmDunya düşüyor çeçeyim geçen hafta aldigim ıslak mendil bu hafta 10 tl zamli
Bugün benimki de çıkış yaptı. Ama ben tekrar girdiğimde herşey normaldi. Ayy üzüldüm size. İnşallah düzelir. Ne kadar paranız vardı içerde.Hanimlar, binance uygulamada direkt hesabim açılıyordu. Bugün çıkış yapılmış. Tekrar giris yaptim ama hic bir coin gözükmüyor.. sizde de oyle olan var mi. Her yerde 0 yaziyorne yapıcam
800 vardıBugün benimki de çıkış yaptı. Ama ben tekrar girdiğimde herşey normaldi. Ayy üzüldüm size. İnşallah düzelir. Ne kadar paranız vardı içerde.
Evet çekim işlemlerinde şifre değişikliği olduğu zaman 24 saat geçmesi lazım.800 vardıama bi kere sifreyi yanlış girdiğim icin, güvenlik icin 24 saat islem yapilmaz gibi bisey diyordu.. bence oyle bisey oldu. Insallah yarın görürüm
Peki parada mı gözükmez hala gelmediEvet çekim işlemlerinde şifre değişikliği olduğu zaman 24 saat geçmesi lazım.
Gözükmesi lazım..Peki parada mı gözükmez hala gelmedi
Hayır orda da yokGözükmesi lazım..
P2P cüzdanına göndermiş olabilir msn?
Yaptim.. Ilk once telefon no ile giriş yapmıştım. Simdi mailden girmeye çalıştım o yuzden 0 gösteriyormuş. Çıkış yapıp tekrar tel nodan girdim şimdi gözüküyorGözükmesi lazım..
P2P cüzdanına göndermiş olabilir msn?
aynen bende de öyle olduBugün benimki de çıkış yaptı. Ama ben tekrar girdiğimde herşey normaldi. Ayy üzüldüm size. İnşallah düzelir. Ne kadar paranız vardı içerde.
Olabiliraynen bende de öyle oldu
bence güncelleme geldi uygulamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?