coin alım satımı(binance-btc turk)

selam kızlar nasılsınız ne alemdesiniz coin alan satan yokmu
bende biraz hot var chz yi düşükten alamadım ya geçen hafta güzel çıktı
Selam canim
Btc düştüğü için elimde super ve blz kaldı hicbirsey yapamıyorum yari yarıya eridi para ne zaman toparlar oda meçhul

Merhabalar hanımlar. Ben kripto işine yeni giriş yaptım da önerileriniz olursa başımın tacıdır.

Hanimlar, binance uygulamada direkt hesabim açılıyordu. Bugün çıkış yapılmış. Tekrar giris yaptim ama hic bir coin gözükmüyor.. sizde de oyle olan var mi. Her yerde 0 yaziyor ne yapıcam

Hanimlar, binance uygulamada direkt hesabim açılıyordu. Bugün çıkış yapılmış. Tekrar giris yaptim ama hic bir coin gözükmüyor.. sizde de oyle olan var mi. Her yerde 0 yaziyor ne yapıcam
Bugün benimki de çıkış yaptı. Ama ben tekrar girdiğimde herşey normaldi. Ayy üzüldüm size. İnşallah düzelir. Ne kadar paranız vardı içerde.

Bugün benimki de çıkış yaptı. Ama ben tekrar girdiğimde herşey normaldi. Ayy üzüldüm size. İnşallah düzelir. Ne kadar paranız vardı içerde.
800 vardı ama bi kere sifreyi yanlış girdiğim icin, güvenlik icin 24 saat islem yapilmaz gibi bisey diyordu.. bence oyle bisey oldu. Insallah yarın görürüm

800 vardı ama bi kere sifreyi yanlış girdiğim icin, güvenlik icin 24 saat islem yapilmaz gibi bisey diyordu.. bence oyle bisey oldu. Insallah yarın görürüm
Evet çekim işlemlerinde şifre değişikliği olduğu zaman 24 saat geçmesi lazım.

Merhaba hamis
Yaklaşık 2-3 aydır coinleri takip etmeyi bırakmıştım. Hep ters gidiyordu moralim bozuluyordu öylece bıraktım. Arkadaslar yükseldiğini söyleyince bu hafta uygulamayı tekrar indirdim. Zararım çıkmış ama 1 coinde hala %50 zarardayım kolay kolay yükselecek gibi de durmuyor. Hayırlısı bakalım hala dokunmayı düşünmüyorum. Piyasa biraz daha toparlayınca yeni alımlar yapacağım. Sende durumlar nasıl iyisindir umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…