çoğul gebelikte kilo alımı

Bende ikizlere hamileyim.24 üncü haftasındayım 10 kilo almışım biraz fazla gibi geldi.Sanırım dikkat etmem gerekecek
Dikkat etmekte yarar var sonra çok rahatsız olursun ödem falan da olursa baya zorlanirsin. Ben 34. Haftada doğum yaptım artık o haline dayanamayacak kadar kötü hissediyordum. Son zamanlarda fazla yemek yiyemeyeceksin çünkü mideye baya baskı oluyor. O arada sadece bebek kilo alır

22+2 de 5.5 aylik hamileligimde 4 kilo aldim henuz.. 10 la kapatmak istiyorum basarabilirsem

Bende hamilelik şekeri çıktı diyet verdi doktor.Neyse diete başladım meğer 3 kilo ödem mil 3 kilo gitti nasıl oldu bende anlamadım .Yani Buda oluyor ki ikiz hamilelikte ilk 6 ayda 7 kilo Altmış oluyorum

Bende hamilelik şekeri çıktı diyet verdi doktor.Neyse diete başladım meğer 3 kilo ödem mil 3 kilo gitti nasıl oldu bende anlamadım .Yani Buda oluyor ki ikiz hamilelikte ilk 6 ayda 7 kilo Altmış oluyorum
Merhaba bende ikizlere hamileyim ilk 3 ay 1 Kilo 4. Ay bir ayda 4.5 Kilo birden aldım kanamam oldu hep yattım hareketsizlige bağladım zaten kilolu hamile kalmistim ilerisi için korkmaya basladim..nasıl bir Diet önerdi drun paylasabilirmisin fikir olur en azindan

Valla kızlar 60 kilo ile hamile kadim ikizlerim 2 yaşındalar şuan ve 86 kilo ile planlı doğuma gittim mecburi sezeryan oldum 15 gün hastanede kalıp eve geri döndüğümde tartildim 61 kilodaydim şok oldum tabii şanslıyım diye şuan tekrar hamileyim 55 ile hamile kaldım doğumuna 40 gün kaldı ve 62 kiloyum büyük bi ihtimal doğumdan sonra yine aynı kiloda olacağım kilo fln problem değil bebislerimize sağlıklı olsun yeter herkeze hayırlı doğumlar inşallah

Doktor seker hamur işi pirinç makarna yeme dedi meyve ölçülü yememi söyledi.Diğer gıdalardan istediğim kadar yiyebileceğini söyledi

32 inci haftadayim bugün Tartildik 77 çıktım. 66 kilo ile hamile kaldım. Ancak tüp bebek tedavi sürecinde 6 kilo aldım normal kilom 60 adlinda
Neyse sonuçta 11 kilo almis oluyorum.36.haftada doğum yapsam 4 kılı civarı alsam 15 ile tamamlar diye düşünüyorum. Hamilelik şekeri çıktığı için yeme icmene dikkat etmek zorundayım. Umarin aldığım kilolari veritim

Benimde gebelik sekeri ciktigi icin 26.Haftamda diyet gibi besleniyorum ve suan 28. Haftamdayim toplamda aldigim 5 kg dan 1.2 kg nı geri vererek 3.8 olarak devam ediyorum..

Ben su ana kadar 10 kg almisim Herhalde 23 kg filan bulur doguma kadar

Son zamanlarda 2 haftada 1 kilo aliniyor diyor herkes ben haftada 2 kilo aliyorum bilmiyorum sonum neye varir daha da baya zamanimiz var su az kilo alan ama bebisleri buyuyen annelere cok ozeniyorum dogrusu

Son zamanlarda 2 haftada 1 kilo aliniyor diyor herkes ben haftada 2 kilo aliyorum bilmiyorum sonum neye varir daha da baya zamanimiz var su az kilo alan ama bebisleri buyuyen annelere cok ozeniyorum dogrusu
Aynen bende. Gerci asiri birsey yemiyorum, nasil kilo aldigimi anlamiyorum. Aslinda kilolari vermek degilde catlamak beni daha cok korkutuyor

Catlama sanirim az kilo alsanda olacaksa oluyor bir arkadasta cogul gebelikti o kadar da az kilo aldi ve hep dikkat etti biseyler kullandi catlamamsk icin ama gel gor ki son haftalarinda bir anda oluverdi o yuzden oluruna biraktim bende olacaksa oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…